Bildirim
DİYARBAKIRDA OLAN VAR MI BURDA???ACİLLL
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tüh be, 3 gün evvel okusaydım bu mesajı gider bakardım. 11 gün Diyarbakır'da kaldım. Kısmet değilmiş -
Ben Diyarbakırlıyım fakat böyle bir adres yok burda. Ereğli konyanın ilçesi değil mi? Burda ereğli diye bir yer yok... -
Diyarbakır ile şirket dolayısıyla baglantım var iyi sayılabilecek kadar da bilirim ama boyle bir adres duymadım daha önce.
Ordan iyi bilenlere sordum olmadıgını soylediler.
Sen nerden buldun Adresi ? -
dostum ben 4 yıldır istanbuldayım daha önce diyarbakırda yaşıyordum kesinlikle böyle bir adresyok sakın aldanma kökü yalan dikkat etmenizi tavsiye ederim sen akıllık edip sormuşsun ya sormasaydın kim bilir neler olurdu -
yav zaten komik bir adres hem ereğli diyor hem diyarbakır. hatta bi de nokia depolar kısmı. bu nedir yav. yani her markanın deposu var bi de nokianın depolarının olduğu bölüm. diğer depolarla karıştırmayın yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X