Şimdi Ara

Diyet ve yağ oranı düşürme hakkında bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, bir süre önce kilo vermeye çalışırken spora başlamış ve yağ oranımı düşürüp birazda kas kütlesi kazanmak için çalışmaya başlamıştım. Karantina günlerimde çalışmıyorum. Ramazan bayramına kadar 2 ay daha çalışmayacağım ve bu dönemi verimli değerlendirmek istiyorum. Yağ oranımım şuan %17 civarı, ben bunu 12 lere kadar düşürme k istiyorum. Definasyona gireceğim ve çok az beslenip hiç spor yapmayacağım. Günlük 1000 kalori civarı alacağım. En az kas kaybı max yağ kaybı için bana öneriniz olur mu?

Vazgeçtim arkadaşlar spor yapmadan zaman geçmiyor, yine yardırmaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkorn -- 29 Mart 2020; 17:59:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kilo verirken kas kaybı da oluşur spor yapmazsanız. En kötü ihtimalle evde haftada 3 gün , günde 100 şınav cekseniz omuz, göğüs, sırt ve kollarınız etkileneceği için minimum kas kaybı olmuş olur. Kilo vermek istiyorsanız içtiğiniz su miktarını artırın

• AKHENATON93 kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu dönemden geçtiğimde spor yaptım ve diyetisyen hata olduğunu söyledi. Squat pull up gibi compound şeyler çalışayım dedim. Squatta normalde ağırlıkl yağıyordum ağırlıksız hali bile 1 hft ağrıdı. Beslenme zayıf olduğu için onarım olmuyor kaslarda.

• Aynen öyle. Beslenme yeterli olmadığında da kas kaybı olur. En azından günlük alınan protein oranına dikkat edilmeli

• he kardeş günde 1000 kalori + antremansız verirsin verirsin, yağ oranın da düşer de vücudun neye benzer onu allah bilir. zaten sedanter insanların bu "yağ oranım şu kadar şuna indirmek istiyorum vs." tarzı muhabbetlere niye giriyor anlamıyorum. istersen yağ oranını %7-8 e çek, adam gibi kas kütlen yoksa yine vücudunu beğenmeyeceksin aynada. saçma diyetlerin getirdiği halsizlik, çabuk hastalanma gibi şeyler de cabası. hele de ortalık da böyle bi virüs varken.
  • Y2Jericho kullanıcısına yanıt
    Bulk dönemindeyim ve kilo aldım. Yetrrince kas kütlesi kazandm sadece biraz yağlardan kurtulmak istiyorum.

• şu 30 günlük 60 günlük insanity, focus t25 tarzı programlar aslında tam şuan evde yapmalık. onları dene, videolarını netde bulabilirsin. ama 1000 kalori almak çok ciddi saçma bi kalori açığı, normal aldığından 300-500 düş yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Y2Jericho kullanıcısına yanıt
    Focus t25 ilk başladığımda çok zor geliyordu denemiştim. Şuan spprdn önce ısınmak için yapıyorum çok güzel bir program. Şuan ki halden örürü günlük kalori ihtiyacımı hesaplayamıyorum o yüzden spor yapmadan denemek istedim. Daha önce de yankıtansuğ yak21 le 3 haftda 9 kilo vermiştim. O tarz bir girişimde bulunmak istedim ama kas kaybı minimum olarak nasıl beslenmeliyim onu hesaplayamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.