Şimdi Ara

Diyetisyenle zayıfladım hafif sarkmalarım oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    131 kilo ile diyetisyene gittim şu an 78 kilogramım boyum 183. Diyet yaptığım süreçte fitness falan yapmadım. Fakat vücudumda hafif sarkmalar oldu, diyetisyendeki yağ ölçüm cihazında yağ oranım %13 çıktı.
    Vücudumun şekillenmesini istiyorum sarkmalarım düzelsin, her türlü tavsiyenize açığım, nereden başlayacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bu saatten sonra tek alternatifin kas koymak. Derinin içini kas ile doldurup bir nebze kamufle edebilirsin. Genel olarak şekle girmenin de tek cevabı bu zaten yağ yakmak dışında. Düzenli ağırlık kaldırın ve beslenmenizi buna göre düzenleyin hocam.
  • Verdiğiniz kilo 30-40+ civarıysa kilo ne kadar yavaşta verilse, sporda yapılsa sarkma yaşanıyor. Özellikle mide bölümünde. Bende zamanında +40 kilo vermiş biriyim. Butun vucut toparlasada mide bölümü tam toparlanmadı. Kimisinde tamamen toparlanıyor kimisinde bir türlü tam toparlanmiyor. Cerrahi operasyon geçirmek istemiyorsanız sabırla sporunuzu yapmaya devam etmelisiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.