Şimdi Ara

DİZ BURKULMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bundan 3 ay önce ısınmadan futbol oynarken hava topuna zıplayıp bileğimi ters bastım hemen doktora gittim . Doktor film falan çekti fakat sadece zedelemişsin yan bağları dedi yan bağları filmde nasıl gördü halen çözemedim .1 ay kadar top oynamadım koşamadım . İşte koşmaya başlayınca falan direk oluyor artık aynı ağrı fakat çok koymuyor eskisi gibi sadece basamıyorum kilitleniyorum 2-3 dakika kadar sonra diz yerine oturuyor ve bütün her şey geçiyor . 2 günde falan bir oluyor artık alıştım fakat her halı saha maçına çıkamıyorum ve ayrıyeten yarı profosyonel kaleciydim zamanında artık her koşuşumda dizim boşalıyor ve sanki ölür gibi acı hissediyorum yarın yine doktora gideceğim yine aynısını söyleyip gönderecek mi doktor arkadaşlar falan varsa rica ediyorum bi yardım edin

• o da aynısını söyler büyük ihtimal iyileşene kadar sabredecen artık.özel hastanaye git bi de orda daha çok ilgilenirler
  • özel hastane burdurda yok koduğumun memleketi ıspartaya gitmeye de üşenirim yol tutuyor zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.