Şimdi Ara

DizEL 2. eL artık Yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslarr uzunca her araca baktım artık bı nevi yoruldum :D lutfen 16 mılyar max verecgım para dizel km cok olmasın baska bıse ıstemıyorum az yaksın arac tavsıyelerı alabılırmıyım 206 hdı batm clio sybol falan artık mantıklı bır arac ıstıyorum 16 mılyara ne tur bır araba gıder cvp atın lutfen artık bende ona goree bı arac alıcam

• benim o fiyata tavsiyem 2006 sonrasi makyajli kasa hyundai getz olur
  • 2007+ reno clio 1.5dci
    2007+ fiat albea 1.3 m.jet
    2007+ ford fiesta 1.4tdci
    2006+ hyundai getz 1.5crdi

dacia logan olsun tata indica olsun fiat palio olsun böyle uzar gider

bana kalsa hangisini alırım, dizel oldugu için hiçbirisini almam cünkü dizel kullanmayı bilmiyenler tarafından kullanıldı bunlar zamanında heran sorun cıkartabilir benim gözümde illada bunlardan biri olursa kesinlikle fiestayı tercih ederdim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-accent-sifir-ayarinda-orjinal-ilksahibinden-34153319/detay

buda şimdi ilişti gözüme rast gele dolaşırken. böyle temizlkte bir admire da iyi secim olur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respect_vti -- 13 Kasım 2010; 23:35:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

2007+ reno clio 1.5dci
    2007+ fiat albea 1.3 m.jet
    2007+ ford fiesta 1.4tdci
    2006+ hyundai getz 1.5crdi

dacia logan olsun tata indica olsun fiat palio olsun böyle uzar gider

bana kalsa hangisini alırım, dizel oldugu için hiçbirisini almam cünkü dizel kullanmayı bilmiyenler tarafından kullanıldı bunlar zamanında heran sorun cıkartabilir benim gözümde illada bunlardan biri olursa kesinlikle fiestayı tercih ederdim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-accent-sifir-ayarinda-orjinal-ilksahibinden-34153319/detay

buda şimdi ilişti gözüme rast gele dolaşırken. böyle temizlkte bir admire da iyi secim olur herhalde

bu araclardan hyundai getz kullandım ama bana cok yakıyo gıbı geldı o kasaya okadar yakması sacma bıraz ... ford fıesta asıgıyım ama 16 mılyara az km de zorr bıraz suan gıbı gelıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ceubbe

bu araclardan hyundai getz kullandım ama bana cok yakıyo gıbı geldı o kasaya okadar yakması sacma bıraz ... ford fıesta asıgıyım ama 16 mılyara az km de zorr bıraz suan gıbı gelıyo

Hyundai Getz 1,5 CRDi 88 HP motoru sınıf emsallerine göre 1 litre fazladan yakıyormuş 100 kilometrede. Getz sahipleri öyle diyor :) 1,5 CRDi 110 HP motorlu Getz'de haliyle 88 HP'lik motordan çok yakar. Ondan çok gelmiştir size

Bende imzamdaki araca bakmanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

evett hyundai getz ıtıcı geldı bana 100 km 6 ltre 7 ltre yakması :D :D cıtroen c3 guzel arac onlarada bakıyorum bu arada yenısıne baktınmı c3 lerın muhtesem :D 34 mlyarm olsa ılk ısım onu alrım :D :D bızım kıracı aldı :D super bı arac
    Hyundai Getz 1,5 CRDi 88 HP motoru sınıf emsallerine göre 1 litre fazladan yakıyormuş 100 kilometrede. Getz sahipleri öyle diyor :) 1,5 CRDi 110 HP motorlu Getz'de haliyle 88 HP'lik motordan çok yakar. Ondan çok gelmiştir size

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

evett hyundai getz ıtıcı geldı bana 100 km 6 ltre 7 ltre yakması :D :D cıtroen c3 guzel arac onlarada bakıyorum bu arada yenısıne baktınmı c3 lerın muhtesem :D 34 mlyarm olsa ılk ısım onu alrım :D :D bızım kıracı aldı :D super bı arac

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.