Şimdi Ara

DİZEL ALMALI MI ALINIRSA 2.ELDE HANGİSİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimdeki Octavia Elegance 2005 1.6i model aracımı yakıtta tasarruf adına satılığa çıkarıp, Çok Temiz olan bu full araç yerine aynı büyüklükte (toyota - ford focus - peugeot 407 vb.....) 32,000 ytl ye kadar hem model yükseltme hemde dizel bir seçenekte karar kılmak istiyorum Fakat İyimi? Kötümü? yapıyorum Siz Usta yorumculardan bir yardım istiyorum.

Aklımda bazı çelişkilerden bazıları;

1- Aracımı satmasam lpg taktırsam mantıklımı, yakıtta tasarruf çok olurmu, yada arabanın değeri düşer hiç girme dizel al mı?

2- Octavia gerçekten kullanımından konforuna kadar çok diri bir araç değiştirmeye değmez kullan mı diyeceksiniz.

3- Dizeldeki seçeneklerde aynı kasa bir araç için bu paralara donanımsız boş bir araç almaya değermi?

Yorumlarınız için şimdiden Teşekkür Ederim.

• Arabandan memnunsan lpg taktırıp kullan başın ağrımasın.Benzin, lpg nin 2 katı fiyatına satılıyor! lpg ise benzin kullanımına göre 100 km de 1-2 litre fazla tüketiliyor.Yapılancak kâr ortadaKaliteli lpg taktırırsan arabanın değeri artar.Ama bazı kesim için düşebilir.Ben kesinlikle taktır derim ekonomi için
  • Temizini bulmak, alım, satım, donanımdan feragat...
    Bence de LPG taktırıp binmeye devam edin.
    Bir yandan da para biriktirip 3 sene sonrasında istediğiniz gibi bir araca geçersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.