Şimdi Ara

dizel araba alcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımı satıp daha eski dizel alcam nasılsa mazot benzin paritesi bundan daha aşağı olamaz çünkü patronlar ve şirketleri veya filoları mozot kullanıyor hükümetinde g.. yemez iki günde devirirler nasılsa , tanıdığım lpg dönüşüm işi yapan firmaların patronları bile dizel araba kullandıklarına göre bir bildikleri var demek ,lpg yi gariban, dar gelirliler ,taksiciler kullanıyo zaten sesleri çıkmıyor yapcak birşey varda yok kapitalist sistem , yazıklar olsun akp değil chp ve diğerlerine dünyanın hiçbiryerinde yoktur bilinçli bir şekilde iktidarı güçlendiren muhalefet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrams -- 2 Aralık 2010; 20:24:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abrams

aracımı satıp daha eski dizel alcam nasılsa mazot benzin paritesi bundan daha aşağı olamaz çünkü patronlar ve şirketleri veya filoları mozot kullanıyor hükümetinde g.. yemez iki günde devirirler nasılsa , tanıdığım lpg dönüşüm işi yapan firmaların patronları bile dizel araba kullandıklarına göre bir bildikleri var demek ,lpg yi gariban, dar gelirliler ,taksiciler kullanıyo zaten sesleri çıkmıyor yapcak birşey varda yok kapitalist sistem , yazıklar olsun akp değil chp ve diğerlerine dünyanın hiçbiryerinde yoktur bilinçli bir şekilde iktidarı güçlendiren muhalefet

Ben de dizel almadigima pisman oldum.

Yakinda kirsal motorin piyasadan kalkinca dizelin ucuzlayacagini, daha dogrusu benzine gore avantajinin artacagini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

http://forum.donanimhaber.com/m_20064365/mpage_77/tm.htm

BİR OKUYUN İSTERSENİZ :)

sizindemi otomobiliniz dizel lpg dönüşümü yapan kişi olarak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: abrams

aracımı satıp daha eski dizel alcam nasılsa mazot benzin paritesi bundan daha aşağı olamaz çünkü patronlar ve şirketleri veya filoları mozot kullanıyor hükümetinde g.. yemez iki günde devirirler nasılsa , tanıdığım lpg dönüşüm işi yapan firmaların patronları bile dizel araba kullandıklarına göre bir bildikleri var demek ,lpg yi gariban, dar gelirliler ,taksiciler kullanıyo zaten sesleri çıkmıyor yapcak birşey varda yok kapitalist sistem , yazıklar olsun akp değil chp ve diğerlerine dünyanın hiçbiryerinde yoktur bilinçli bir şekilde iktidarı güçlendiren muhalefet

Ben de dizel almadigima pisman oldum.

Yakinda kirsal motorin piyasadan kalkinca dizelin ucuzlayacagini, daha dogrusu benzine gore avantajinin artacagini dusunuyorum.

eskıden bende dızelcıydım 3 senedekı tasarrufu 1 gunde servıse bayıldım bıdaha dızelmı tövbe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.