Şimdi Ara

Dizel Araba İşi Bitmiş Millet Halen Kabullenemiyor. (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
12
Favori
63.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet benim eski s500 ü diyorum. 306hp olabilir lakin torku nispeten yüksektir.

V12 olarak da yine ayni donemin binek s600 leri ile kiyasladim evet. Bildigim kullandigim arabalar onlar cunki. Yoksa supersporlarda illaki daha guclu v12 ler var tabi. O donem bile vardi zaten. Mclaren f1 v12 600hp idi taa 90 larda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bilmem mi :) Ama milyon km tık demeden giderlerdi... Yanmış kızartma yağını koy onla bile çalışırlar.

Eski 302 ve 303 ler, ford d1210 lar, cargo lar vs eskiden alayi atmosferik dizeldi ticarilerin de.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim arkadaşa da vermişler hibrit, düz yolda 7 litre yakıyor ne anladım ben o hibritten. Bende bi alt kasa dizeli vardı o bile dizel olduğu için tahammül edilebilir seviyede corollo bazında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    O 302’ler kalkışta öyle bir ses çıkartırdı ki üstat senfoni orkestrası gibi sanki oper stutgart koridorlarında geziyorsun gibi.

D1210’lar zaten efsanedir yazın kapısı açık giderlermiş şoförler

Aynen siz 2000 devirde kahvenizi yudumlayarak en dik rampaları saatte 150 km hız ile huşu içerisinde hem de 4 litre ortalamayı geçmeden gidebiliyordunuz unutmuşum özür dilerim. 

• daswagen kullanıcısına yanıt

Sayın Golf'ten sorumlu arkadaş; liste fiyatına Golf GTi bulabiliyor muyuz? dizel audi'den golf gti'a geçmek istiyorum  

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    İsterdim, gerçekten otomotiv sektöründe çalışmayı isterdim. Fakat kader bana “construction” dedi.

Hocam bilmiyorum, umarım her ne istiyorsan liste fiyatından uyguna ve istediğin renkte bulursun

• mahony16 kullanıcısına yanıt
    Tabii. Huşu ônemli.

Ozellikle gece 1 den sonra uzunyolda gecenin sessizliğine karışan o turbonun fısssssss sesiyle ığıl ığıl gelen o ittirme gücünü hissederek kahveni yudumlamak paha bicilemez bir duygu.

Otobüs gibi sessiz sedasız tirmanicaksin rampalari arkadas. Oyle meydan savaşı verir gibi bağrış çagrış zorlayarak degil.

• daswagen kullanıcısına yanıt
    80 ve 90 lar da ankarada belediye otobüsü olduydu onlarin hepsi. Kızılaya inene kadar titreşimden bacakların uyuşur, gürültüden de kulagin sağır olurdu.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

hocam ya kusura bakmada bence bunu yapan tam olarak sensin zaten.

benim söylediklerimi dinlemiyorsun, kendini anlatıyorsun, youtube anlatıyorsun hala.

ben sana gerçeklerden, hayatın akışından ve elimizde bulunan araçların fayda niteliklerinden bahsediyorum.

sen ise bana youtube daki dakikalık karşılaştırmalardan, bahsediyorsun.

kendi deneyimlerini bana anlatıyorsun, benim sana söylediğim deneyimlerle ilgili hiç konuşmuyorsun.

bende bunu anlayabilmiş değilim.

insan önce kendine bir bakmalı.

benim söylediklerim çok açık, çok net.

ben aracımla ortalama 30bin km yapıyorum yılda.

buna göre artı eksi konuşuyorum.

daha nasıl anlatabilirim sana artık bilmiyorum.

sen neyle mutluysan onunla devam et sıkıntı yok.

ama dizelin artılarını görmezlikten gelmeden.

• Dizel planlı olarak bitirilmek isteniyor. Bunların küresel ısınma vs zırvalarıyla alakası yok. Bu sadece ve sadece tüketimle alakalı. 3-4 sene önce teknoloji elektrikli alanlar şimdi satamıyor. Çöplüğe dönecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Eski mazotlarla ilk tdi’ler çok can yaktı. Artık bilecik’teki ucuz istasyonlardan bile alsam sorun yaşamıyorum. O yıllarda tabii atmosferik dizeller kraldı. Atmosferik benzinlilerle bile çok sorun yaşadım ben o yıllarda kötü yakıttan dolayı

• 40 dan fazla araç modeli kullanmışımdır belkide 50 dir, kullandığım en hızlı araçta Irakta iş yapan lise arkadaşımın 2016 model mustang gt500'üdü şunu net söyleyim,

Türkiyenin yol şartlarına, yokuşlarına, yaktığı yakıta göre fazla fazla iyi giden ve alt hacimlerle aynı yakıp fersah fersah onlardan iyi giden tek motor kombini: 2.0 litre ve dizel

2 litre dizel tam bir kurtlar sofrasıdır piyasada. Kolay yürütemezsin ama yakıt olarak asla can yakmayıp hiçbir yokuşta arkana bile bakmazsın. Piyasadaki çoğu arabada süzülüşünüzü seyreder. Birde yerini asla ve asla başka bir motor tutamaz 1.6 turbo benzinliler olsun 1.6 turbo dizeller olsun gazı sürekli ezersiniz ve bi türlü o torku ve ivmelenmeyi alamazsınız o büyük bi gönül riski

Ama deveden büyük filde var bunuda unutmamak gerek

Öyle bir kombin var ki yani hem 2.0 turbo benzinlileri bile affetmem, hemde onların yarısı kadar yakarım hala ekonomik sayarım, hemde otoyolda hiçbir araba yanıma yanaşamaz olan bir kombin var ki zaten ona sahipseniz başka araca binmeyi unutun oda; 3.0 litre dizel

Euro 6 normlarında güncel olarak ve çift turbo olmamak kaydıyla 3.0 dizel üniteler hem 250+ beygir üstü verip turbo benzinlilerden performans olarak farkları yok, hem 6 silindirin sessizliği ve mükemmel tınısı, hemde uzun ömürlülüğü ve zincirli yapısı sayesinde mükemmeldir. Yakıtı bir tık 8-9 litre ortalamalarda gezer ve küçük hacimli benzinlilere yaklaşır ama ben 2.0 dizel kullanıcısı olarak 3.0 dizeli daha cazip ve daha dikenine katlanılabilir görüyorum

bu konudaki cls 350 cdi tecrübesiyle ah ah keşke forumda olsa dediğim @AutoTestPilot ve yakın zamanda sahibi olup kullanmış @leigh_hunt tecrübelerini aktarırlardı

AutoTestPilotu şuan otomobil bölümünde aktif olan çoğu üye bilmez. Buranın eskilerini zaten kolay kolay bilen çıkmaz. Malum zenginin malını ve premium araba sahiplerini çekemeyen üyelerle dolu burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 26 Eylül 2023; 23:58:22 >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

BMWnin aslinda 2.0 olup devsirme 1.6 motoru haric. Yazilimdan sonra direk 2.0 performansina kavusuyor alet. 2.0 dizel bu motorun karsinda fena madara oluyor.

2.0 dizel ile 2.0T benzinlileri affetmiyorsun ha.

Çok iddiali bir laf olmuş. Herhangi bir güncel 2.0T senin 2.0 dizelin icinden geçer, arkasindan da bakakalirsin...

Senin marka için ornek verecek olursak, şuan audilerin 2.0tfsi larinin 0-100 leri 5.6sn. Hangi 2.0 dizelle bunu affetmeyeceksin acaba.

2.0 dizel ile 1.6 turbo benzinlileri kiyasliyor. onda bile biraz guclu benzinli biraz gucsuz dizeli uzer tabii.

yoksa ayni hacimde dizeli gecmesi mumkun degil tabii ki.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Öyle bir kombin var ki yani hem 2.0 turbo benzinlileri bile affetmem, hemde onların yarısı kadar yakarım hala ekonomik sayarım, hemde otoyolda hiçbir araba yanıma yanaşamaz olan bir kombin var ki zaten ona sahipseniz başka araca binmeyi unutun

Yazmış.

onu da 3.0 dizel icin soyliuyor.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    3.0lt dizelse ok. Olur.

benim kız 9 sene dubai'de yaşayıp 5 litre üzeri araçlar kullandıktan sonra ingiltere'ye tayin oldu, maserati levante 3.0 diesel almak istediğinde bayi ikametiniz 6 ayı geçmedikçe kredili satış yapamam demiş o da cebindeki parayı bağlamamak için şimdilik bmw 218d 2.0 m sport almış bakalım memnun kalırsa belki bununla da devam edebilir

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.