Bildirim
DIZEL ARABALARA NE TURLU MODIFIE YAPILABILIR ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Turbo dizel arabaya en güzel yaptıracağın modifikasyon blow off takmaktır, eğer becerebilirsen. Çünkü yabancı sitelerde somut kanıtlarını görmeme rağmen ciddi sayıda insan takılamayacağı yönünde görüş belirtiyor. Ancak bir olursa durduğun her kırmızı ışıkta vereceğin ara gazlarla çevrendeki araçlara zevkli dakikalar yaşatabilir, bir anda tüm ilginin senin üstünde toplanmasını sağlamakla kalmayıp, ayrıca tüm diğer şöförlerin yeşilde önce senin kalkmanı beklemeleriyle ciddi bir saygı gösterme şekline tanık olacaksın. -
arkadaşım olmuor turbonun basıncı yetersiz kaldıı için güzel ses çıkmıyor
deneyen bilir
ama yeni turbo disellere blow off valflerinin geleceini duydum
açıkçası 4 gözlr bekliyorum -
nasıl ses çıkmaz benim passat tdi yıkıyor ortalığı kalitesiz alırsan ve düzgün bağlanmassa tabii ses çıkmaz.. dizellerde sadece TDi en iyi performansı verir blow off valvede...
quote:
Orjinalden alıntı: bkalaz
arkadaşım olmuor turbonun basıncı yetersiz kaldıı için güzel ses çıkmıyor
deneyen bilir
ama yeni turbo disellere blow off valflerinin geleceini duydum
açıkçası 4 gözlr bekliyorum
-
doğrudur belkide sebebi odur
bende cerato var turbosunun sesi dışarıda güzel gelio ama blow off la bi performans almadım bende söktürdüm
canım sıkıldı şimdi yaa -
Özellikle TDI motorlarda chip çok işe yarıyor. 100-105 beygirlik bir TDI motor Superchips'in yazılımıyla 30 beygir birden artabiliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Özellikle TDI motorlarda chip çok işe yarıyor. 100-105 beygirlik bir TDI motor Superchips'in yazılımıyla 30 beygir birden artabiliyor
yakıtta bir fark oluyormu -
quote:
yakıtta bir fark oluyormu
tork yaklaşık 50Nm arttığından noraml kullanımda pek bir farklılık olmuyormuş, hatta düşüyormuş. Ancak performanslı kullanımda doğal olarak tüketim artıyor. Yalnız bunlar benim internetten okuduğum bilgiler. Kullanmadığım için kendi yorumumu katamayacağım -
dizel arabaya chip ve blow of valve yap bırak egzozdan hava filtresinden falan benzinli bir araçtaki gibi güzel bir ses alamazsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X