Şimdi Ara

DIZEL ARABALARA NE TURLU MODIFIE YAPILABILIR ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DIZEL ARABALARDA DIS KISIM DISINDA MOTORA NE TUR MODIFIE YAPILABILIR ?
    -HAVA FILTRESI
    -EGSOZ
    -CIP

VE BENZERI

HERKESE SIMDIDEN TESEKKURLER

ege...

dizel araba olaarak da ya grandpunto ya opel corsa yada 206...

• Turbo dizel arabaya en güzel yaptıracağın modifikasyon blow off takmaktır, eğer becerebilirsen. Çünkü yabancı sitelerde somut kanıtlarını görmeme rağmen ciddi sayıda insan takılamayacağı yönünde görüş belirtiyor. Ancak bir olursa durduğun her kırmızı ışıkta vereceğin ara gazlarla çevrendeki araçlara zevkli dakikalar yaşatabilir, bir anda tüm ilginin senin üstünde toplanmasını sağlamakla kalmayıp, ayrıca tüm diğer şöförlerin yeşilde önce senin kalkmanı beklemeleriyle ciddi bir saygı gösterme şekline tanık olacaksın.
  • arkadaşım olmuor turbonun basıncı yetersiz kaldıı için güzel ses çıkmıyor

deneyen bilir

ama yeni turbo disellere blow off valflerinin geleceini duydum

açıkçası 4 gözlr bekliyorum
  • nasıl ses çıkmaz benim passat tdi yıkıyor ortalığı kalitesiz alırsan ve düzgün bağlanmassa tabii ses çıkmaz.. dizellerde sadece TDi en iyi performansı verir blow off valvede...
    quote:

Orjinalden alıntı: bkalaz

arkadaşım olmuor turbonun basıncı yetersiz kaldıı için güzel ses çıkmıyor

deneyen bilir

ama yeni turbo disellere blow off valflerinin geleceini duydum

açıkçası 4 gözlr bekliyorum

• doğrudur belkide sebebi odur

bende cerato var turbosunun sesi dışarıda güzel gelio ama blow off la bi performans almadım bende söktürdüm

canım sıkıldı şimdi yaa
  • Özellikle TDI motorlarda chip çok işe yarıyor. 100-105 beygirlik bir TDI motor Superchips'in yazılımıyla 30 beygir birden artabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Özellikle TDI motorlarda chip çok işe yarıyor. 100-105 beygirlik bir TDI motor Superchips'in yazılımıyla 30 beygir birden artabiliyor

yakıtta bir fark oluyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yakıtta bir fark oluyormu

tork yaklaşık 50Nm arttığından noraml kullanımda pek bir farklılık olmuyormuş, hatta düşüyormuş. Ancak performanslı kullanımda doğal olarak tüketim artıyor. Yalnız bunlar benim internetten okuduğum bilgiler. Kullanmadığım için kendi yorumumu katamayacağım
  • dizel arabaya chip ve blow of valve yap bırak egzozdan hava filtresinden falan benzinli bir araçtaki gibi güzel bir ses alamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.