Şimdi Ara

Dizel Araç Sahipleri Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yurt dışında bulunan abimin senelerdir uğraştığı chip projesi artık tamamlanmış bulunmaktadır.

Piyasada yer edinmek ve diğer tanıtım masrafları için sermaye oluşturmak için ilk satış konularından birinide DH'ye açıyorum.

Fiyatı'da normal satış fiyatından %10 ucuz tutuyorum.

Normal siteler için hazırlanmış olan ilan metnini yayınlıyorum.Soracağınız herhangi bir soru vs. olduğunda hiç çekinmeden sorabilirsiniz.

Ürünümüz Alman teknolojisinin son ürünüdür.
    Piyasa da bundan daha iyi teknolojiye sahip olanı yok.
    Tamamı ile Alman işçiliği ile üretilmiş olan bu ürün artık Türkiye’de.

Ürünümüzün Özellikleri
    Ürünümüz sadece dizel araçlarda kullanılmaktadır.Marka, model, motor gücü, kasa tipi özellikler chip kullanımı için herhangi bir önem arz etmemektedir.

Ürünümüz kullanmaya başladığınız andan itibaren %20 - % 30 performans kazandırırken, bunun yanında ek olarak % 10 yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Aracınızın daha seri hareket ettiğini, daha düşük devirlerde yüksek hızlara ulaştığı hem görecek hem de hissedeceksiniz.

Ürünün Montajı
    Ürünün montajını en güvenli bir şekilde yetkili servislerinde yaptırabilirsiniz. Montaj için çok fazla bir ücret ödemeyeceksiniz. Günümüz şartlarında minimum 20 TL Maksimum 150 TL gibi bir rakama, performans chipinizi aracınıza monte ettirebilirsiniz.

Kargo Detayları

Ürünümüzü satın alıp, ödemeniz onaylandıktan sonra, maksimum 24 saat içerisinde kargoya teslim edilmektedir.Kargo sizin seçeceğiniz kargo firması ile gönderilecektir. Herhangi bir tercih yapmazsanız, ARAS Kargo ile gönderilecektir.

Ürünün Fiyatı

Ürünümüzü, yurt dışındaki alışveriş sitelerini gezerek kıyaslayabilirsiniz. Aynı ya da daha az özellik sağlayan chipler, minimum 300 TL gibi bir rakama satılmaktadır.
    Bizim ürünümüz tamamen Alman teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.
    Ürünümüzün KDV Dahil satış fiyatı 250 TL’dir.

Peki sizin chipiniz neden daha ucuz ?
    Biz 8 senedir, araçlar için performans chipleri üzerine çalışıyoruz. Bu son üretmiş olduğumuz chip, sadece dizel araçlar için olup Almanya’da üretilmiştir. Hiçbir zaman ki , daimi müşterilerimiz bizi bilir, fahiş fiyatlardan satış yapmadık. Bu yüzden biz daha çok müşteriye satış yapmak istiyoruz. Daha çok kazanmak yerine, daha çok müşteri kazanmak istiyoruz.

Toptan Satış
    Sizde bu son teknoloji ürünün, toptan olarak satmak isterseniz, bizimle iletişime geçerek, toptan fiyatından satın alabilirsiniz. Minimum toptan alış miktarı 10’dur. 10 taneye kadar olan siparişler, perakende fiyat üzerinden satılmaktadır.

Her türlü sorularınızı ve önerinizi hiç çekinmeden iletin.

Resimler

http://www.herseyogrenciye.com/chip/1.JPG
    http://www.herseyogrenciye.com/chip/2.JPG
    http://www.herseyogrenciye.com/chip/3.JPG

• Acikcasi % 15performans artimi ve % 10 yakit tasarrufu guzel ama bu guc havadan gelmez ya ayaklarimizla cakmaktaslar gibi itmeye baslamamiz lazim yada motor gelistirmek icin kullanilan milyonlarca dolar yuzlerce muhendis ve senelerin emegi ile ortaya cikan motorlarda % 30 dan fazla verimsizlik var. 1.si daha mantikli gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Acikcasi % 15performans artimi ve % 10 yakit tasarrufu guzel ama bu guc havadan gelmez ya ayaklarimizla cakmaktaslar gibi itmeye baslamamiz lazim yada motor gelistirmek icin kullanilan milyonlarca dolar yuzlerce muhendis ve senelerin emegi ile ortaya cikan motorlarda % 30 dan fazla verimsizlik var. 1.si daha mantikli gibi

Ürünümüz,hava basıncını, kam mili gibi sensörler aracılığı ile verileri işleyip daha iyi performans ve daha fazla tasarruf için daha iyi hale getirmektedir.
    Üreticilerin vermiş oldukları tolerans değerine göre daha fazla performans vermektedir.

Piyasada bu tarz isimlerle bir çok ürünler satışta bulunmaktadır. Hatta bazıları 25 TL gibi komik rakamlara satılmaktadırlar. Fakat bu tarz ürünler düz mantıkla çalışan, yani sadece performans arttıran ve performans arttırırken yakıtı sömüren ürünlerdir. Ya da tam tersi, yakıtı az kullanarak performansı düşüren ürünlerdir.

Bizim ürünümüzü bu ürünlerle karıştırmayın.
    Bütün dizel araçlara uygundur.

• yaw kardeşim bu bildiğimiz basit box'lardan biri.. bir de alman yapımı falan diye bence bahsetme.. al sana daha uygunu, sizinkinin de bundan farkı yok..

http://dx.com/p/nitrodata-d-1-chip-tuning-box-for-diesel-cars-black-red-205823

180 lira kargo beleş..
  • Konu dışında böyle olunca, konu kilit, üye ban, forum offline yazarlar. Valla cuk oturdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

yaw kardeşim bu bildiğimiz basit box'lardan biri.. bir de alman yapımı falan diye bence bahsetme.. al sana daha uygunu, sizinkinin de bundan farkı yok..

http://dx.com/p/nitrodata-d-1-chip-tuning-box-for-diesel-cars-black-red-205823

180 lira kargo beleş..

Merak etmeyin. Normal basit boxlardan değil.
    Çünkü piyasada olan bütün ürünler incelenerek ve denenerek bu ürün üretildi.

Vermiş olduğunuz adreste belirli araçlar mevcut. O listedeki araçlar haricinde ki araçlarda ya problem yaratıyor, ya da hiç çalışmıyor.

Fakat bizim ürünümüz bütün araçlarda çalışmaktadır.Eğer araç bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak iletirseniz, aracınız için özel olarak üretilmiş olan chipten alıyorsunuz.

Her araca aynı chip gönderilmiyor.

Yeri geliyor tek bir araç için özel olarak chip üretiliyor.

Piyasada ki ürünlerle karıştırılmaması gerektiğini daha önceki mesajımda belirttim.

Ürünümüz vermiş olduğunuz linkteki üründen kat kat üstün olmasına rağmen, herkes için bir referans olsun diye ve sizin aklınızdaki kuşkular silinsin diye size 180 TL'den gönderebilirim.

• Bireysel olarak bu satışı yapıyorsunuz. Senelerdir bu iş ile uğraşan abiniz hangi sektör/firmada çalışıyor?

Ürünün ne yapımı olduğuna dair belge, (garanti durumu) gibi sabit bir iş yerinde olmadığı müddetçe bu şekilde bir satışa izin veremeyiz..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alman üretimi olduğuna dair bir belge, delil gösterebilir misin?

rail soketine bağlanan bu cihazın "Ürünümüz,hava basıncını, kam mili gibi sensörler aracılığı ile verileri işleyip" burda yazdığın şeyleri nasıl yaptığını anlatabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 9 Ekim 2013; 0:35:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Bireysel olarak bu satışı yapıyorsunuz. Senelerdir bu iş ile uğraşan abiniz hangi sektör/firmada çalışıyor?

Ürünün ne yapımı olduğuna dair belge, (garanti durumu) gibi sabit bir iş yerinde olmadığı müddetçe bu şekilde bir satışa izin veremeyiz..

Abim kendisi çinde, bu ürünün üretimi yapan fabrikada çalışmaktadır.
    Ürün sadece sözleşmelerle belirli şirketlere satılmaktadır.
    Fakat ben abimden dolayı kendim alabiliyorum.
    Ürünün satışı sadece belirli şirketlere yapıldığından ben abim vasıtasıyla aldığımdan dolayı bu tarz belgener sunamamaktayım.

Fakat kendisi şuanda offline.Yarın kendisiyle iletişime geçtiğimde, bu tarz bilgiler paylaşma imkanı varsa, gerekli bilgileri isteyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: diray67

çindeki fabrikada alman işçiliği ile mi üretiliyor? nitrodata da sizinle aynı şeyi iddia ediyor..

http://www.nitrodata.net/

• quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: diray67

çindeki fabrikada alman işçiliği ile mi üretiliyor? nitrodata da sizinle aynı şeyi iddia ediyor..

http://www.nitrodata.net/

ürün tamamıyle almanya da tasarlandı ve alman malzemeleri kullanılarak tasarlandı.
    en uygun üretim maliyeti, çinde olduğundan aynı kalitede çinde üretiliyor.
    amacınız ürünü almak vs. değil. sadece baltalama yapmak.
    sanırım işiniz gücünüz yok

• dtuk, dte ,system sadece musterılerden bırı

turk bız yaptık dıyınce asagılarsınız ama gıbıp yabancı boxlara tonlarca para odersınız

o yurtdısında satılan unlu boxları acaba kım tasarlıyor bılgınız varmı?

buraya konu acmakla cok buyuk hata yaptım

sız gıdın yabancı markalardan alın

konu kilitlensin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.