Şimdi Ara

Dizel araç tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an 2001 model corsa'm var, otomatik vites filan. Gayet memnunum yakıt tüketimi haricinde. Yeni bir araba almaya karar verdim. Sıfır olacak. Hem şehir içi hem de şehir dışı yoğun kullanıyorum, o yüzden dizel alacağım. alman arabalarını kullanırken daha rahat hissediyorum o yüzden tercihim onlardan yana ama açık görüşlüyüm. otomatik vitesi seviyorum, tercihim otomatik olacak ama manuel'e de razıyım. Üst limitim 45bin TL. Aradaki farka değecek olursa 55bin TL'yi zorlayabilirim. ne alsam sevgili dh?

Not: arabalardan hiç ama hiç anlamıyorum.
    hatchback olması gerekiyor.
    ikinci el düşünmüyorum

• Hmm sana en uygun secim 1.6 TDI Jetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat1000

Hmm sana en uygun secim 1.6 TDI Jetta
    Hatchback olması gerekiyor demiş swat1000 arkadaşım sen Jetta demişsin :)

@Redline_TheTurk belirttiğin özelliklerde ve vermiş olduğun fiyatlarda ''0'' olarak golf öneririm.

1.6 TDI Trendline veya 1.6 TDI Comfortline modelleri (yerine göre tabiki) 48.000 ila 56.000 arası değişiklik gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serjohn_1905

Hatchback olması gerekiyor demiş swat1000 arkadaşım sen Jetta demişsin :)

@Redline_TheTurk belirttiğin özelliklerde ve vermiş olduğun fiyatlarda ''0'' olarak golf öneririm.

1.6 TDI Trendline veya 1.6 TDI Comfortline modelleri (yerine göre tabiki) 48.000 ila 56.000 arası değişiklik gösteriyor.

Alıntıları Göster
    Otomatik düşündüğünüz için çift kavramalı vites kutusundan dolayı Golf öneririm.
    Golf 1.6 tdi 105 ps dsg trendline ın liste fiyatı 57.600 tl. Ben sizin yerinizde olsam temiz bir 2. el alırım. Aynı fiyata 2. el comfortline bir golf alınabilir. 2. el alırsanız daha donanımlı bir araç sahibi olursunuz.

İlanlar yardımcı olabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1-6-tdi-comfortline-67593236/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-satilik-dizel-comfortline-triptonik-biniciyee-65762032/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1-6-tdi-comfortline-dsg-sanuf-full-65729263/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ruhsat-sahibinden-2010-model-dsg-7-ileri-sunroof-boyasiz-61658064/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansencag -- 23 Aralık 2011; 21:05:16 >

• Auris cok yakar konforludur seekli cirkin ama kesinlikle cok az yakar ve sizi uzmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galactiko1992

Auris cok yakar konforludur seekli cirkin ama kesinlikle cok az yakar ve sizi uzmez
    yeni c4 lere bir bakın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galactiko1992

Auris cok yakar konforludur seekli cirkin ama kesinlikle cok az yakar ve sizi uzmez
    Çek bir yeni Astra olsun bitsin. Ha yok ben Opelden bıktım diyorsan.

Kendinize yeni Megane bakabilirsiniz oldukça yakışıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    geçen ay açıldı
    4x4 araç tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar.

Çek bir yeni Astra olsun bitsin. Ha yok ben Opelden bıktım diyorsan.

Kendinize yeni Megane bakabilirsiniz oldukça yakışıklı.

Alıntıları Göster
    Size 308 veya C4 demeyi ne kadar isterdim ama malum...en azından 22 şubata kadar fransız almayalım, belki sermaye bastırırsa dönekliklerini tekrar gösterirler....bu durumda AURİS tercih edebilirsiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Alman istiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade1978

quote:

Alman istiyormuş

Alıntıları Göster
    vw polo bluemation al ya da bütceyi zorla golf bluemation al kafan her türlü rahat eder , tavsiyem 0 araç alman olur.
  • quote:

quote:

Alman istiyormuş

''tercihim onlardan yana ama açık görüşlüyüm. ''

ayrıca, fransanın o yasayı kabul etmesi hernekadar kötü olsada, yılda 5 bin araba az satsada citroen açık konuşmak gerekirse ruhları duymaz. oyuzden siyasi olayları şirketlere vurmak yerine tepkimizi başka bir yerde göstersek eminim daha çok etkili olur.

Kısacası, tüm türkiye hiç fransız aracı almasa, (renault u es geçiyorum) fransanın haberi olmaz. oyuzden yıllarca kullanıcagınız aracı seçerken bi politikacı ve 38 millet vekilinin abudik gubidik davranışlarını göz önüne almayın. Onların ruhu duymaz ama sonuçta siz 5 belki 10 yil o arabaya biniceksiniz. Fransaya tepki göstermeyin demiyorum, ama bunun için kendi ayağını vurmanın mantıgı yok.

• quote:

quote:

quote:

Alman istiyormuş

''tercihim onlardan yana ama açık görüşlüyüm. ''

ayrıca, fransanın o yasayı kabul etmesi hernekadar kötü olsada, yılda 5 bin araba az satsada citroen açık konuşmak gerekirse ruhları duymaz. oyuzden siyasi olayları şirketlere vurmak yerine tepkimizi başka bir yerde göstersek eminim daha çok etkili olur.

Kısacası, tüm türkiye hiç fransız aracı almasa, (renault u es geçiyorum) fransanın haberi olmaz. oyuzden yıllarca kullanıcagınız aracı seçerken bi politikacı ve 38 millet vekilinin abudik gubidik davranışlarını göz önüne almayın. Onların ruhu duymaz ama sonuçta siz 5 belki 10 yil o arabaya biniceksiniz. Fransaya tepki göstermeyin demiyorum, ama bunun için kendi ayağını vurmanın mantıgı yok.

Alıntıları Göster
    astra classic III, yada biraz daha çıkabilirim diyorsan auris al bence, fransız arabalarına sakın bulaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Monk

astra classic III, yada biraz daha çıkabilirim diyorsan auris al bence, fransız arabalarına sakın bulaşma

arkadaş ile aynı fikirdeyim fransız arabası olmasında ne olursa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

sizde abartmayın yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

sizde abartmayın yaw

Alıntıları Göster
    Fransız araçlarından yada ürünlerinden kaç türk ekmek yiyor düşündünüz mü.Boykot edelim de ülkemizdeki insanlarımızı da düşünmeden edemiyorum...

Size tavsiyem astra yada fiesta da olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Fransız araçlarından yada ürünlerinden kaç türk ekmek yiyor düşündünüz mü.Boykot edelim de ülkemizdeki insanlarımızı da düşünmeden edemiyorum...

Size tavsiyem astra yada fiesta da olabilir..

Alıntıları Göster
    lancer focus megane fiesta corolla.bu araçlar iyi öneriler.tabi lancerin ikinci eli az ama alırsan pişman olmazsın......

• quote:

Orijinalden alıntı: cicoz99

lancer focus megane fiesta corolla.bu araçlar iyi öneriler.tabi lancerin ikinci eli az ama alırsan pişman olmazsın......

Alıntıları Göster
    Alacagınız aracı yıllarca kronik sorunlarla ugraşmadan kullanmak istiyorsanız vw grubu bir araç ( şiddetle golf!ü öneririm) işinizi fazlasıyla görecektir vw'ne karşı bir antipatim vardı fiyat politikası ve vw satıcılarının bu fiyattan bir lira düşmem arkadaş yaklaşımlarından dolayı, ta ki arkadaşımın aldığı golf'ü kullanana kadar, vw'ini Türkiye'ye kim getirirse getirsin alırım artık!

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Alacagınız aracı yıllarca kronik sorunlarla ugraşmadan kullanmak istiyorsanız vw grubu bir araç ( şiddetle golf!ü öneririm) işinizi fazlasıyla görecektir vw'ne karşı bir antipatim vardı fiyat politikası ve vw satıcılarının bu fiyattan bir lira düşmem arkadaş yaklaşımlarından dolayı, ta ki arkadaşımın aldığı golf'ü kullanana kadar, vw'ini Türkiye'ye kim getirirse getirsin alırım artık!

haklısınama vw markalı bir aracı sıfır almak istiyorsan 55.000 tl den aşşa paran olmaması gerek

• quote:

quote:

haklısınama vw markalı bir aracı sıfır almak istiyorsan 55.000 tl den aşşa paran olmaması gerek

Alıntıları Göster
    Yeni Focus Style + Plus paket veya Titanium 1.6 TDCİ öneriyorum.. Hem aradığınız kriterlerde hemde o fiyata alabiliceğiniz kendi görüşüm her anlamda en iyi C sınıfı araba.

• quote:

quote:

Doğru söylüyorsun ancak, vw kesinlikle parasının hakkını veriyor, kalite ve sorunsuzluk konusunda da gercekten basarili, beğenileri de karşılıyorsa kesinlikle alınacak araçlar diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.