Şimdi Ara

Dizel araca benzin konulursa (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
64.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok uzun zamandır foruma girmiyordum. Bugün girince bir de baktım ki taa 5 sene evvel açtığım konuya hala cevaplar geliyor. Bende bilgilendirme yapmayı boynumun borcu bildim artık :)

Ben aracı 2 sene evvel elden çıkarttım. Zaten konuyu açtığım gün aracın bendeki birinci günü idi ve sıfırdı. Toplam 3 sene 85 bin km. kadar kullandım hiçbir sorunla da karşılaşmadım.

Konuyu yeni okuyan arkadaşlara bilgilendirme amacı ile yazmış olayım. 5 sene öncesinde açtığım konunun da hala aktif olması da ayrı bir hoşuma gitti yani :) Yardım ve paylaşım sever tüm arkadaşlara sevgilerimle... :)
  • Katin benzini dizele de apollo 7 gibi fezaya ucalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazotlu araca benzin konulabilir...öyle abartılı bir zararı olmaz ancak belli bir oranda konulabilir...hammadde aynı sadece biri daha rafine ve uçucu yanıcı diğeri daha koyu ve ağır yanar...biri kıvılcımla ateş verilerek yanar diğeri yüksek basınçta sıkıştırılarak yanma sağlanır..... % 3 gibi benzin motora hiç bişi yapmaz daha iyi yanma olacağından performans artırır...yakıtı da kullanıma göre artırır...denenmiştir....öyle yok piston erir motor patlar kaynar deler bunlar efsane.....asit mi bu 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinin mazotlu araca 3lt kadar full depoda zararı olmaz ama mazotun benzınlı arabada olur

mazot yanmaz patlar. patladıgı zaman geniş bir alan kaplar geniş bir alana yayılır. benzınlı motorun ıcınde mazotun patlaması motoru sıze kucaklatır
  • daha pahalıya gelir madem yanlış bişey yapacaksınız, yanlışlıkla lpg koyun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.