Şimdi Ara

dizel araçların koltuğa yapıştırması yanılsama mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ne kadar dizel motorları sevmesem de benzin fiyatları litre başına 4 tl i görecektir ...
    Şimdi benzinli, iyi güzel devirli kullan bas gaza yapış koltuğa gürül gürül içsin benzini bayıl paraları...
    Dizel... Olsun buda güzel az bi süre de olsa yapışıyoruz koltuğa, şehir içi az yakıyor,rahat rahat geziyoruz...

Benzinli benzinciye 3 giderken dizelci 1 gidiyor .Dizel fanatikliği yapmıyorum orta gelırlı bırısı olarak düşüncelerim bunlar ha ayda 8 10 bin gelirin olur eyvallah, hakkındır, 6.000 d/d den aşagı vites atma koltukla özleş git :)

Türkiyedemiyiz??... Türkiyedeyiz eee böyle başa böyle tarak ..
  • Traktor de yapistiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Traktor de yapistiriyor

Hocam 6 yıllık konuyu hortlatmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Traktor de yapistiriyor

Ya biriyle tartistik, 2.0 tdi audi a.4 kullanıyiz, yeni almis. Bak goruyon mu nasil yapistiriyor vs muhabbetleri dönüyor, yahu dedim yapistiruyorda 1 arpa yol gittigimiz yok. Turbo benzinli savunuyorum ama boş. Traktor de yapistiriyo muhabbetine geldi sinunda

• quote:

Traktor de yapistiriyor

Hocam güzel hort olmuş
    Ama traktör felan deme şimdi gelir dizelci arkadaşlar topa tutar seni.
    Konuya gelirsek dizel gerçekten koltuğa yapıştırıyor. 1 le koltuğa yakışıyorsun, 2 ile koltuğa yapışıyorsun, 3 le koltuğa yapışıyorsum bir bakıyorsun hız 60-70 tabi bunu bilen biliyor ama anlık yapıştırma hissini dikkate almazsak hızlanma çok iyi değil. Bir tanıdığım 90 lık dizel 307 kullanmış, bendede 132 lik atmosferik auris vardı. Arkadaş koltuğa yapışma hissinden o kadar etkilenmişki senin aurisi düzde kalkışta mahvederim aynada bile görünmezsin o kadar hızlı araç dedi. Olayların sonrasını anlatmayacağım ama dizelin verdiği his gerçekten iyi ama sadece his böyle gerçekte durum çok farklı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Traktor de yapistiriyor

Ya biriyle tartistik, 2.0 tdi audi a.4 kullanıyiz, yeni almis. Bak goruyon mu nasil yapistiriyor vs muhabbetleri dönüyor, yahu dedim yapistiruyorda 1 arpa yol gittigimiz yok. Turbo benzinli savunuyorum ama boş. Traktor de yapistiriyo muhabbetine geldi sinunda

Bunu sebebi dizel araçların devri azdıri, tüm gücünü alt devırlerde verıyor sonrası fos tabi. Benzin ise daha fazla devir çeviriyor uzun mesafede her zaman benzin geçer. Yanlışım varsa düzeltirler.

• Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
  • Dizelciler arabayi hep oyle 1.vitesteki gibi gidiyor saniyorlar. Yuksek hizlara ulasmaya baslayinca dizel araba nazlanmaya basliyor. Devir cevirmiyor. Hizlanma isi bitiyor. Fiesta dizel o kadar ugrasmama ragmen son hiz 190 i gecememisti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.