Şimdi Ara

Dizel astra bu fıyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dızel astra bu km bu fıyat ıyı mı sızce yorumlarınız onemlı hız olarak tatmın edermı konforunu falan bılıyorum zaten ona gore en yakın zamanda gıdıp alıcam tskler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-full-paket-ilk-sahibinden-60077669/detay/

• Araç için fiyat ortalama.Astranın süspnasiyonları serttir hız olarak tatmin eder kalkışları biraz yavaştır oldukça ekonomiktir.
  • İlk iki viteste zorlanıyor ama geri kalan viteslerde diğer araçlardan farkı yok. Fiyat normal km side iyi eğer gerçekse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotk -- 19 Kasım 2011; 19:18:39 >
  • Bundan oncekı aracımda opel astra 2006 1.6 twinport vardı ondakı hız tatmın edıycıydı 1.3 cti hıc kullanmadım ondan farkı varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aranjehaki

Bundan oncekı aracımda opel astra 2006 1.6 twinport vardı ondakı hız tatmın edıycıydı 1.3 cti hıc kullanmadım ondan farkı varmıdır

Aşağı yukarı aynıdır dediğim gibi ilk 2 vitesi pek iyi değil.Ama dizellerin torku yüksek olduğu için gücü hissettirir.
  • fiyat yüksek. hemde makyajlı kasa değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxygen3

fiyat yüksek. hemde makyajlı kasa değil.

makyajlı kasa nasıl oluyo bı ornek gosterırmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranjehaki -- 19 Kasım 2011; 19:54:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aranjehaki

quote:

Orijinalden alıntı: oxygen3

fiyat yüksek. hemde makyajlı kasa değil.

makyajlı kasa nasıl oluyo bı ornek gosterırmısın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2007-cdti-astra-64576105/detay/

Arka stoplar, iç konsol, ön ızgara ...

• 2. el classic 3 bakabilirsin 2010-2011 model 2-3 daha verip yeni ve dolu araba alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.