Şimdi Ara

Dizel mi manuel mi. Benzinli Otomatik mi. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı marka yaklaşık aynı fiyat fakat birisi benzin otomatik diğeri dizel manuel. Yogun trafik ve uzun yolda kuanmak Sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-passat-variant-1.6-tdi-bluemotion-comfortline-kazasizzz-213223521/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-vw-passat-1.4-tsi-comfortline-dsg-boyasiz-cam-tavan-212134084/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livam -- 1 Haziran 2015; 12:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araçların zaten normal süreli garantisi bitmiş. Uzun yolda kullanmak için dizel manuel olanı tercih edin derim. Yazılım attırarak da hem ekonomik hem de daha canlı bir araca sahip olmuş olursunuz diye düşünüyorum.
  • SORU: Dizel mi manuel mi, Benzinli Otomatik mi ?

CEVAP: Hiçbiri.

Benzinli Manuel alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel Otomatik.
  • 2. el otomatik,hele ki DSG ye hiç bulaşmazdım.Bence dizel manuel alın.
  • Bu kilometrede Vw'ye hic girmezdim ben.Sedan'i olsa neyse.Station alicaginiza gore gezmeyi seviyorsunuz.2-3 sene sonra pat diye 200bin km'ye dayanicak.Hemde Vw.Hic bulasmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araclara bakmadım ama otomatık vıtes alın,otomatık vıtes alın,otomatik vites alın
  • bu fiyata b8 al... 2015 model 1.4. trend.. sıfır km....benzinli 125 beygir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

SORU: Dizel mi manuel mi, Benzinli Otomatik mi ?

CEVAP: Hiçbiri.

Benzinli Manuel alın derim.

+1. Benzinli manuel der geçerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.