selam arkadaşlar. araç iş yerinden, bayan arkadaşımın.benim sahibinden hesabım ile satışa konulmuştur. araç ile ilgili bilgiler aşağıdaki linktedir. isteyen buradan veya özelden iletişime geçebilir. herkese hayırlı satışlar. link:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-orjinal-otomatik-dizel-navigasyonlu-megane-240659351/detay/
kill_them_all kullanıcısına yanıt megane 3 ve clio 3 de stepne aracın altında diye biliyorum ben hatta forumda aratırsanız bir kaç konu var. Link Link
günaydın. evet taha.srckmk arkadaşın dediği gibi, megane 3 ve clio stepne altta.bagajın altında. park halindeyken geceden stepneyi çalmışlar.arkadaşın anlattığı bu. aynısı doblosu olan bir arkadaşımın da başına gemişti. onunda stepnesini çalmışlardı 4 sene önce.
quote:Orijinalden alıntı: achille24 günaydın. evet taha.srckmk arkadaşın dediği gibi, megane 3 ve clio stepne altta.bagajın altında. park halindeyken geceden stepneyi çalmışlar.arkadaşın anlattığı bu. aynısı doblosu olan bir arkadaşımın da başına gemişti. onunda stepnesini çalmışlardı 4 sene önce. bagaj içinde diye sanmıştım ben