Şimdi Ara

dizel-otomatik vites-35.000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar İstanbul içinde çok yol yapacağım için dizel,otomatik vites max.35.000 e kadar neler bulabilirim?3 yaşını geçsin istemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-polo-comfortline-triptonik-1.6-dizel-yetkili-servis-bakimli-133808192/detay

öncelikle teşekkürler arkadaşım. polo benim de aklımda hep ama iç mekanı beğenmiyorum bir türlü. max. 1.5 sene kullanacağım o yüzden biraz görsellik olsun diye Hyundai tarzı birşeye yönelsem mi,güvenmiyorum ama sorun çıkarır mı bilemedim.

• konuyu açan arkadaşım, lütfen isteklerini daha detaylı yaz. sonra herkesin önerisine olumsuz bir yorum yazarsın bir bakmışsın yardım eden yok.
    35.000 dizel otomatik 3 yaşını geçmemiş.
    hb/sedan farkeder mi
    b sınıfı/c sınıfı farkeder mi
    uzak durduğun markalar var mı(ben fransıza para vermem diyen gruptan mısın)
    kilometre takıntın var mı
    vs.vs bunları açıkça yaz

yoksa seçenek onlarca var.
    clio, corolla,focus,polo,linea ,308,c4
  • hakkan.hakkan H kullanıcısına yanıt
    sıfır almayı düşünüyorsanız skoda citigo var benzinli ama 1.0 motoru ve otomatik vitesli modeli 34.000
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-polo-comfortline-triptonik-1.6-dizel-yetkili-servis-bakimli-133808192/detay

ilandaki comfortline mı trendline mı? polonun donanımlarına çok hakim değilim ama comfortline donanımda direksiyondan kumanda, alaşım jant yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

konuyu açan arkadaşım, lütfen isteklerini daha detaylı yaz. sonra herkesin önerisine olumsuz bir yorum yazarsın bir bakmışsın yardım eden yok.
    35.000 dizel otomatik 3 yaşını geçmemiş.
    hb/sedan farkeder mi
    b sınıfı/c sınıfı farkeder mi
    uzak durduğun markalar var mı(ben fransıza para vermem diyen gruptan mısın)
    kilometre takıntın var mı
    vs.vs bunları açıkça yaz

yoksa seçenek onlarca var.
    clio, corolla,focus,polo,linea ,308,c4

uzun süre kullanmayacağım için fransıza para vermem kuralını geçerli tutmuyorum,normalde ben de vermem. kilometre takıntım sağlamlık açısından var,yıpranmış araba sorun yapabilir. hb/sedan pek farketmez ama hb olursa daha pratik olur diye düşünüyorum. teşekkür ederim.

• neilblack kullanıcısına yanıt
    1bilmiyorum hocam
  • hakkan.hakkan H kullanıcısına yanıt
    uzun süre kullanmayacağınızı göz önüne alırsak ikinci eli hızlı araçlar düşünebilirsiniz. bir önceki kasa opel astra dizel otomatik ve toyota corolla dizel otomatik bulunabilir(sedan ama ikinci eli hızlı).
    benim tavsiyem temiz bir peugeot 308 bulmanız donanımlı aşırı kilometre yapmamış bir 308 bulunabilir. hdi motor hem cimrilik hem sağlamlık konusunda kendini kanıtlamış bir seçenek.
  • Punto dualogic 95 hp 1.3 multijet lounge donanım 2012 model ve üzeri max 25bin km de olanlar 36-37gibi alınabilir. Hem yüksek model, hem düşük km., hem de donanım olarak ne ararsan var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-7000-km-ilk-sahibinden-full-plusfull-hatasiz-95hp-yari-otomatk-dizel-133264371/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

uzun süre kullanmayacağınızı göz önüne alırsak ikinci eli hızlı araçlar düşünebilirsiniz. bir önceki kasa opel astra dizel otomatik ve toyota corolla dizel otomatik bulunabilir(sedan ama ikinci eli hızlı).
    benim tavsiyem temiz bir peugeot 308 bulmanız donanımlı aşırı kilometre yapmamış bir 308 bulunabilir. hdi motor hem cimrilik hem sağlamlık konusunda kendini kanıtlamış bir seçenek.

bende araştırırken 308 gördüm,,motorunun daha iyi olması nedeniyle puntoya göre tercih edebilirm gibi görünüyor. yıl farkı da kasayı etkilemiyor çok fazla.
  • Astra classic bulabilirsin 38 e flan cok temiz dizel ve otomatik hemde C sinif...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devildod

Astra classic bulabilirsin 38 e flan cok temiz dizel ve otomatik hemde C sinif...

arkadaşımda vardı sürdüm,yokuşta hiç gitmiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan.hakkan

quote:

Astra classic bulabilirsin 38 e flan cok temiz dizel ve otomatik hemde C sinif...

bi de böyle bir durum var
  • quote:

arkadaşlar İstanbul içinde çok yol yapacağım için dizel,otomatik vites max.35.000 e kadar neler bulabilirim?3 yaşını geçsin istemiyorum..

Fiat Linea

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-dizel-otomatik-linea-28.000-km-de-memurdan-133264535/detay
  • quote:

quote:

Yok cnm o kadarda degil ama klima kapali olcak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

araç hasarlı sanırım fiyat çok ucuz.Sıfır 49.000 tl şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.