Şimdi Ara

DİZEL YAKIT DENEMELERİ BP PO SHELL TOTAL OPET (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
447
Cevap
8
Favori
253.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denedim fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu benzin ve mazot hepsi aynı yerden geliyor istasyon adam olsun yeter gerisi psikolojik ya hata ya kullanım farklılığı.

• Istasyon işleten adamlar bu yorumları görse güler sanki bp almanyadan geliyor shell amerikadan

• Guvenilir bir yer bulun kafaniza gore takilin.

• şuna emin oldum artik shell mazotu su gibi içiyor çabuk bitiyor tekrar opete donebilirim sirf bu yüzden.

• 05kartal kullanıcısına yanıt
    Harbi bu kadar fark ediyormu

• Psikolojik değil hocam ayni yol ve kullanım sartlarinda shell daha erken bitti ama sorun şu ki temiz opet istasyonu bulmak.

• opet benim aracımda ciddi derecede az yakıyor..
  • aslında ülkede tek tip akaryakıt istasyonu olması lâzım tamamen yerli adamların reklamını yapıyoruz burada resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

Yahu benzin ve mazot hepsi aynı yerden geliyor istasyon adam olsun yeter gerisi psikolojik ya hata ya kullanım farklılığı.

Ole olur mu adamlar �zel kafal�yor benim mazotum daha iyi diye

Her zaman ucuza ald���m yerden ald�m day� dedim mazotu nereden al�yonuz dedim arka bah�eden ��kar�y�m dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: 05kartal

şuna emin oldum artik shell mazotu su gibi içiyor çabuk bitiyor tekrar opete donebilirim sirf bu yüzden.

su gibi iciyor derken. Opet ile 5 litre yakarken Shell den alinca 8-9 litre mi yakiyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intikam91 kullanıcısına yanıt
    hayir daha erken bitiyor depoda 10.15 km kadar

yani 1 depo menzili 500-600 km ise yaklasik %2 fazla yakiyor. Bu kadar ince sekilde ayni sartlari saglayip ayni guzergahta ayni tempoda ayni trafik yogunlugunda ayni hava sicakliginda 1-2 depodan fazla kullanabildi iseniz sizi tebrik etmek istiyorum

• aslinda bunların hiçbirinden yakıt alınmaz bundan birkaç sene önce devlet hepsine ruhsatsiz akaryakıt istasyonlarina yakit sattıkları için hepsine ceza kesti yani neticede hepsi ayni bok ama mecbur alıyoruz ışte .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05kartal -- 6 Haziran 2017; 22:49:7 >
  • intikam91 kullanıcısına yanıt
    shell solventi fazla koyup inceltiyor olabilir mazotu ince mazot daha kolay yanar.

• Bu işi anlayamadım hala. Bir arkadaş opet daha menzilli derken başka arkadaş opetin menzili daha düşük diyor. Tabii hepsi için geçerli bu durum anladığım kadarı ile.

Kesinlikle bende hak veriyorum artık. Hepsi aynı. Yeter ki istasyon güvenilir aracın bakımlı olsun. Selametle.

İş katkıda bitiyor dediğiniz olabilir aslında bunu daha önce bir yerde de okumuştum

Detarjan özellikli zaten nitro

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    benzinin mazottan fazla yakmasinin nedeni ince olmasi yakit ne kadar ince olursa piston yataklarında daha erken yanar dolayısıyla mazota göre erken biter katkılı mazotlarda ayni aslında en iyisi katkisiz olani bulmak ama nasil piyasada yok satilmiyor galiba.

Nasıl satılmıyor her istasyonda var ucuz olan yerlerde de

• Shel su kattigi icin 125cc motosikletim gaz yemiyordu. 2 sefer almistim daha da almam. Artik opete devam edecegim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.