Şimdi Ara

DİZEL YAKIT DENEMELERİ BP PO SHELL TOTAL OPET (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
447
Cevap
8
Favori
253.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

Hocam opet shell bp po genel olarak kontrolleri düzenli yapılan petrollerdir birini gözüne kestir hep aynı yerden al. Nedir bu araç sesli çalıştı çekişten düştü menzil uzadı 15 yıldır yakıt alırım çok nadir yaşadığım şeyler bunlar. Üstelik 2 aracım var biri ağır vasıta. Eğer filtren şişmediyse araba ilk çalışmalarında uzamadıysa yada giderken araba aniden gaz yemede zorlanmadıysa yakıt temizdir.

Hocam dogru diyorsunuz ama yakitin setan miktari, toz miktari bunlar ozellikle kaliteyi etkiliyor, illaki psikolojik yanida vardir fakat kimya muhendisi arkadaslarin dedigine gore izellikte setan derecesi yakitin yaniciligini arttiriyormus tabiki bahsettigim fark daglar kadar degil, sizin gorusunuze de saygi duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanidik biodizel isi ile ilgileniyor ve duyduklarim cidden uzucu asla tahmin etmeyecegim isler donuyormus, sanirim bu yuzden ince eleyip sık dokuyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranoncul -- 11 Mayıs 2017; 17:47:49 >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Shell petrol aş. Ostim şb.

Adres

Mersis no

Yazıyordu sanırım.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sanirim bilmem ne ticaret turizm vs yazıyorsa kendi firması olmuyor anlamış olduk

• Bp'nin kendi işlettiği istasyonları bulamıyorım, shell gibi sitesinde paylaşmıyor sanırım. Ankarada oturuyorum, eskişehir yolunda bir tane vardı ama değişmiş başka petrol olmuş. Bp kendi istasyon listesine nasıl ulaşabilirim fikri olan var mı, bir de bp deneyeceğim.

• baranoncul kullanıcısına yanıt
    Bende sizin görüşünüze saygı duyuyorum.

Kesinlikle hak veriyorum bu konuda hassas olmak lazım onun için özellikle söylüyorum bi yere bağlanıyorum sorun yaşamadığım müddetce aynı yerden devam ediyorum. Lakin bana motorun sesinin degişmesini hiç hissetmedim yada performansta değişiklik sezemiyorum.

Hatta şu an insignia aracım var ben bu araca sunpetten ultradizel alıyorum gecen baktım eleman ecodizel tabancayı dayamış neyse bu seferlik böyle olsun bi daha diğerinden koyarsın dedim. Sonra özellikle motorun sesine dikkat ediyorum artış varmı diye o kadar dinliyorum sesi tık yok hatta kendimi çok zorluyorum sanki biraz daha sessiz diyecem ama yok diyorum bana öyle geliyordur.

• Do It Yourself D kullanıcısına yanıt
    Ankara dan her dönüşümde dediğiniz Shell den yakıt alırdım ve dizel&benzinli araçlarımdan en iyi verimi de oranın yakıtıyla alırdım, sonra dediğiniz gibi patronları değişti ve çalışanlardan satılan yakıta kadar hemen herşey daha kötü bir hale geldi malesef.

• Ankara İskitler'deki Shell'den alıyorum sürekli. Shell'in kendi istasyonu. Sanki diğer Shell istasyonlarına göre daha bi atik oluyor gibi hissediyorum. Daha önce Keçiören Shell'den aldım uzun süre. Ama İskitler'deki gerçekten farklı geldi. Bakalım bizim Keçiören'deki Shell'de Shell Petrol AŞ'ye devredilmiş. Aynı etkiyi yakalarsam yakınca ordan almaya devam ederim

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Keçiören e gelince arayayım seni o zaman, yer yön tayinim çok iyidir çünkü Shell e giderken kendimi Nevşehir de bulabilirim yani

İskitler deki Shell, şu akşam saatlerinde onlarca minibüsün yakıt almak için kuyruğa girdiği istasyon mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 13 Mayıs 2017; 0:46:12 >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Arayın Hocam gelin misafirim olun Yok sizin dediğiniz dolmuşların olduğu Kazım Karabekir'deki istasyon. Büyük bir istasyon olunca yakıt alan yıkanan sürüyle dolmuş oluyor orda. Benim bahsettiğim istasyon Ankamall'ı geçince (Samsun istikametinde) sağınızda kalan küçük bir istasyon. Tabelalarındaki Shell Petrol AŞ yazısını kazara görmesem küçük oluşundan dolayı pek inanmazdım Shell'in işlettiği istasyon olduğuna

• Do It Yourself D kullanıcısına yanıt
    Konya yolunda Çankaya belediyesinin olan petrol ofisinin yanındaki yer bp nin kendisinin. Bilgi olsun

• İstanbulda da bp nin kendisi tarafından işletilen istasyonu var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

Konya yolunda Çankaya belediyesinin olan petrol ofisinin yanındaki yer bp nin kendisinin. Bilgi olsun

Teşekkürler depo bitsin deneyim.

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Geçen ay ankaradaydım depoyu doldurmak istiyordum yakıtı düzgün yer arıyordum şurada shell varmış oradan alayım dedim. Girdim petrole fulledim. Tam sizin tarif ettiğiniz petrol

• Ben beğeniyorum Hocam orayı. Evime yakın ayrı iki tane Shell olmasına rağmen genelde ordan alıyorum

• Garanti bankası Balıkesir total ile anlaşmayı bitirmiş sizin şehirlerde durum nedir?
  • Kullanıcı adını nasıl değiştirdiniz ben kullanıcı adını değiştiri tıklıyorum olmuyor.

• Arkadaşlar total in kendi işlettiği istanbul beylikduzu civarında istasyonu varmı ? . Birde geçen ilk defa total aldım motor sessiz çalıştı shell vs oranla bu aldığım yakıtın iyi oldugu anlamına mı gelir ? Opet shell karışık kullanmıştım hep sesli çalışıyordu 1.3 multijet punto araba . Dün ilk defa total dan aldım araba çok sessiz calisti6 sanki benzinli gibi . :)

• Shell nitro alınca araba hakkaten iyi kaçıyor , ancak fuel save'e göre çabuk bitiyor , ince mazot olduğu çabuk uçuyor
  • veracocha kullanıcısına yanıt
    Bu 2 yakıtı kamyonda kullandım ama biri diğerinden çabuk bitiyor diyemem hemde defalarca denedim. Kamyonda yakıt ortalaması %27 ila 40 arası değişir binek bi arabada ise %5 ila 8 arası değişir ya sizin algılar çok hassas yada psikolojik belkide hesaplama hatası yapıyor ikimizden birisi. Kaldıki performansı yüksek olanın menzili uzun olması gerekir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.