Şimdi Ara

DİZEL YAKIT DENEMELERİ BP PO SHELL TOTAL OPET (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
447
Cevap
8
Favori
253.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Adam haklı beyler önemli olan istasyon tanker temizliği bunu fark eden yok

Onu farkeden var da tanker, depo temizliğini nasıl bilebiliriz ki?

Benim kriterim daha çok direk marka tarafından ya da güvenilir firma (mehmetçik vakfı mesela) tarafından işletilen istasyondan almak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen Bulgaristan'dan alıyorum mazotu daha fazla performans veriyor, az da olsa menzil uzuyor. Orada satılan petrol ürünlerinin oktanı daha yüksek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cgr1903 kullanıcısına yanıt
    Evet keisnlikle Avrupa farklı. Geçen yaz 63 AMG benzinli ile geldi Almanya'dan orada 101 oktan benzin alıyormuş. Performansı daha iyi ve uzun gidiyor diyordu. Buradaki yakıtı begenmemisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Onlarda da su çıkıyor o na bakarsan

• Hocam Göksun'da ev tutup işe oradan gidip gelseniz daha rahat olmaz mı? Hem her gün, ömrünüzün ortalama 2 saatini yolda harcamak yerine, kendiniz ve aileniz ile geçirebileceğiniz fazladan 2 saatiniz daha olurdu.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Su işi şans işi hepsinde çıkıyor bunun sebebinin petrolün denizden gelmesinden dolayı diye açıklamıştı bi istasyon işletmecisi. Bişeyler anlattılar o zaman ama benim kafama pek yatmadı. Bu çağda petrole hata ile su karışması bana saçma geldi. Düzenli bi istasyonda ben bu problemleri görmedim. Düzgün bi istasyon seçiyorum. Hep aynı yerden alıyorum ne menzil ne performans ne hava basma ne arıza sorunu ile karşılaşmıyorum ne zaman işi karıştırıp sağdan soldan yakıt alsam hep sorun oluyor. Şu an sunpetten alıyorum ve buradakilerin en iyi markalarda yaşadığı sorunların hiç birini yaşamıyorum. O kadar.

• Herkedede tavsiyem iyi bi istasyon seçip hep aynı yerden alması yönünde. Markaya takılmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Golf.7

Hocam ivedik shell dediginiz shell'in kendi istasyonu degil mi? Osb ankara diye geçer. Orda mi hile oldugunu soyluyorsunuz? Ben de hep ordan aliyorum da merak ettim.

bende hep ordan alıyorum, 80bin kmdir mazot filitresini bile değiştirmedim :)

sessizlik olsun, aracın gidişi olsun çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: Golf.7

Hocam ivedik shell dediginiz shell'in kendi istasyonu degil mi? Osb ankara diye geçer. Orda mi hile oldugunu soyluyorsunuz? Ben de hep ordan aliyorum da merak ettim.

bende hep ordan alıyorum, 80bin kmdir mazot filitresini bile değiştirmedim :)

sessizlik olsun, aracın gidişi olsun çok memnunum.

80000 km 'de değiştirmemekle büyük hata yapmışsın , en kaliteli mazotuda olsan 25-30 binde bir değiştirmen lazım , şimdi senin mazot filtren kapkara olmuştur

• Bence o su tanker ve depo temizliğinden kaynaklıda olabilir

• Arkadaşlar sizin shellin kendi işlettiği istasyonlar dediğiniz yerlerden ne zaman yakıt alsam fişlerin üst kısmında bir şirket adı yazıyor.

ÖRNEĞİN : ME-KAN turizm ticaret inşaat Ltd ŞTİ falan.

Shellin kendi istasyonundan aldığınızda sizde ne çıkıyor fişlerde dikkat ettiniz mi

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Yakıt filtresi nedir ya. Ben her bakımda filrreleri full değişirim son servise girişte adamlar hava filtren çok temiz dediysede ben eskiyi atın yeniyi takın diye tartıştım adamlarla. Kaldıki yakıt filtresi önemlidir 40 hadi bilemedin 50.000 km gitsin.

• Ne zaman şişip yakıtı geçirmicek duruma gelirse o zaman değiştircem :)

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Filtre şişerse araba çalışmaz bilirsiniz ama ben bi hatırlatayım dedim sonra birde tamirciye yol parası vermeyin

• İlginiz için teşekkürler :)

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    6 aydır shellden almıyorum, ama sanırım pos fişlerinde shell turcas yazıyordu. İzmir Üçkuyular ve Güzelbahçe, Ankara Etlik Kavşağında bulunan istasyonlarından çok yakıt aldım.
  • nazım55 N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. O zaman ben daha shell istasyonundan almamışım daha.

• Istasyonun onemli olduguna katiliyorum, sehrimde markayi kendi yoneten herhangi bir istasyon yok olsa marka farketmeden yapisicam ama arastirmaya giristim bu yuzden

• Bu nasil bir sanssizliktir bilmiyorum eskisehirdeki opetlerin cogu karacan yonetiminde diyorlar ki karacandan alma shellden aliyim diyorum aman oradan alma bp ler sarara ait aman ordan da alma, her mazot alista bu ikilemler adami bitiriyor :) sabitte kalmiyor ki bir onceki bpden alisimda mazot harikaydi dun aldim ayni yerden arac sesli calismaya basladi, yine shell i deneyecegiz sanirim

• baranoncul kullanıcısına yanıt
    Hocam opet shell bp po genel olarak kontrolleri düzenli yapılan petrollerdir birini gözüne kestir hep aynı yerden al. Nedir bu araç sesli çalıştı çekişten düştü menzil uzadı 15 yıldır yakıt alırım çok nadir yaşadığım şeyler bunlar. Üstelik 2 aracım var biri ağır vasıta. Eğer filtren şişmediyse araba ilk çalışmalarında uzamadıysa yada giderken araba aniden gaz yemede zorlanmadıysa yakıt temizdir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.