Şimdi Ara

DİZEL YAKIT DENEMELERİ BP PO SHELL TOTAL OPET (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
8
Favori
253.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hepsi katkili onların kimi performans için katkılı kimi ekonomik olsun diye formulize edilmiştir o yüzden istasyonlar tektip degil cesit yakit satarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05kartal kullanıcısına yanıt
    Ben nerede ucuz varsa oradan alıyorum standartlara uygun satıyorlar içeriğini bilmiyorum

Fişimi zaten alırım

aldığım yerlerin hepsi belli yani 2010dan beri aldığım sabit yerler ilk defa almıyorum

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı olmaz.

Sürekli işlek yerler istasyonlar .

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Bende total de cok fark görüyorum hem km olarak hemde ilk çalıstırmada yanık mazot kokusu almıyorum total tavsiyem benim aracımda 1.3 punto

• quote:

Orijinalden alıntı: 05kartal

benzinin mazottan fazla yakmasinin nedeni ince olmasi yakit ne kadar ince olursa piston yataklarında daha erken yanar dolayısıyla mazota göre erken biter katkılı mazotlarda ayni aslında en iyisi katkisiz olani bulmak ama nasil piyasada yok satilmiyor galiba.

her istasyonda da var. ben shell den katkısız alıyorum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total rampada klima acik cekmiyor 1.3 motor

• Valla yakıtta bizim akrabanın yerinden aldım ok gibi uçuyor araba ama bok yiyen çok gürültülü çalıştırıyor araç titriyor.Onun için her zaman demişimdir aklı kelden mazotu shellden aga.Shell bazen performans düşüklüğü veriyor gibi geldi.Ama genel anlamda stabil hızlarda tatlı yani.Araba formula bir aracıda sürmüyoruz arabayı sıfır yada ona yakın bişey almadıysanız yakıt çok mühim değil.Birde her firma mazotu aynı yerden alır.Tek fark kalite farkı sigara gibi.Parlament virginia tütünü üst kaliteli yapraklardan elde edilir.Winston camel chesterfield falan alt yapraklar.Lark diye bir sigara vardı hala yaşıyor mu bilmem o tütünün kökünden yapılıyordu herhalde ilk içtim kusup geberiyodum anasını satiyim burdan toplumsal mesajıda verdik içmeyin abi ciğerlerinize yapışıyor.Yani mazotta bu sigara gibi farklı katkılarla firmalar kendi mazotunu elde ediyor filtrasyon düzeyi falan.Bir keresinde şirketin jcblere koyduğu mazottan koydum enjektör lambası anında yaptı.Araba ne koydun lan benim içkime dedi adeta temiz filtre edilmiş sağlıkmı mazot iyidir.Bir bardak doldurtucan pompacı kardeş şunada doldur dicen.Sen içebiliyosan arabanda içer akar gider.Yollar fatihi olur.Memleketleri feth eder.Alsana slogan neyse sabah sabah iyi conta yaktım bye fazla kale almayın yazdığımı %90 oranında doğrudur sadece 😂😂😂

• 2.0 tdi aracıma bp den alıp uzuyorum

• Shell nitro dizel kullandım partikül filtresi doldu yazdı acaba yakıtla ilgisi varmıdır

• Bayii önemli arkadaşlar... iş yapan bir bayiiden alın... Mesela 1.levent bp...mesela maslak opet...mesela pendik opet mehmetçik...

Ben bp den alıyorum memnunum... Nerden alırsanız alın... Tek dikkat etmeniz gereken şey.. iş yapan bir istasyon olsun

• 1.5 crdi motor bana göre en iyi performası bp veriyor ondan sonra shellde ama opetten pek performans alamıyorum. Motor yakıt seçiyor sanırım.

İstasyonlara görede durum değişiyor. Bazen araba deli gidiyor bazen güçsüz gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 12 Temmuz 2017; 9:43:54 >
  • Suriye perişan olmadan önce, kullanılan arabaların çoğu kia/hyundai idi nedeni sorduğumda buradaki petrol çok işlenmiş değil diğer markalar çok sorun çıkartıyor, kialar ise hiç mazot seçmiyor ne koyarsan gidiyor demişlerdi, ben de hep opetten alırdım uzun yolda depoyu doşdurdum shell kesinlikle 100 km daha fazla gitti neredeyse iki kere denedim performans bence çok fark etmiyor, hangi arabayı kullanırsanız kullanın benzinli olsun dizel olsun 90 km hızı geçince yakıt tüketiminiz artıyor, 90 km hızla da 1000 km yol git git bitmiyor ki arkadaşlar, şimdi bp yi deneyeceğim, yakıtlarını çok övüyorlar.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Aracın boğulur uzun zaman sonra enjeksiyon temizliği yaptırırsın tavsiye etmem, memlekette traktörlere kullanıyoruz karışımsız dizeli

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgekılıçhan

Aracın boğulur uzun zaman sonra enjeksiyon temizliği yaptırırsın tavsiye etmem, memlekette traktörlere kullanıyoruz karışımsız dizeli

Sitesinde şöyle yazıyor:

quote:

Shell FuelSave Diesel’in faydaları nelerdir?

Binek, ticari, ağır vasıta olmak üzere tüm dizel araçlar için uygundur.

İlk damladan itibaren yakıt tasarrufu etmenize yardımcı olur.

Shell’in en ekonomik dizelidir.

Verimlilik Arttırıcı formül içerir.

Verimli ateşleme ve yanma sağlar.

Motor verimliliğini arttırmaya yardımcı olur.

Maksimum 10 ppm kükürt seviyesine sahip bir yakıt olup (düşük kükürtlü) eski veya yeni teknoloji her tür dizel araç için de uygundur.

Türk Standartları Enstitüsünün TS EN 590 standardına uygun bir yakıt olup Euro 2,3,4,5 ve 6 normundaki tüm motor tipleri için uygundur.

Bunun nedeni, formülünün ilk damladan itibaren yakıt ekonomisini geliştirecek şekilde tasarlanmış olan Verimlilik Artırıcı formül içermesidir.

uzun yolda satılan ne idüğü belirsiz motorin değil ki. sonuçta shell yakıtı. emin misiniz zarar vereceğinden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Shell de iki çeşit dizel var, diğer markalarda da buna benzer ama farklı isimlerde iki çeşit dizel vardır, birisi ekonomi için birisi performans için gibi basit bir ayırım yapılır, satılan dizel tabii ki, Avrupa standartlarında olmak zorunda fakat, 10 yol öncede dizel vardı ve arabalar onlarla da çalışıyordu teknoloji arttıkça emisyon değerleri düşük yakıtlar üretilmeye başlandı ekonomik yakıtlarda dizeller saf dizellere daha yakın fakat kükürt oranı fazla, arabanızın enjeksiyonu daha fazla kurum bağlar özellikle yeni model dizel enjeksiyonluysa, basit bir örnekle kalitesiz bir kömür yakıp bir de kaliteli rus linyiti yakın sobanızın bacasını inceleyin, benim tecrübem var kalitesiz kömür bacası tamamen kurum bağlar, Suriye perişan olmadan önce gezerken hep dikkatimi Kia arabalar çekmişti nedenini sorduğumda buradaki dizel çok işlenmiş değil bu yüzden başka markalar hep sorun oluyor kialar her türlü mazotla gidiyor demişlerdi, o zaman Kia Türkiye'de çok revaçta değildi, ayrıca eğer siz özellikle istemezseniz pompacı eğer aracınız kamyon, kamyonet traktör değilse performans yakıtı verecektir, eğer yoksa da abi normal mazot var diyecektir, aracınız normal mazotta tabii ki hemen bozulmaz ama ilerleyen kmlerde enjeksiyonunuz daha çabuk kurum bağlayacaktır tercih sizin.

• bilgekılıçhan B kullanıcısına yanıt
    Yazmayı unuttum Türkiye'de ford dizeller genelde mazot seçer özellikle kalitesizse sıkıntı yaşanlar fazladır.

• total den memnunum ama bp ultimate nasıldır merak ediyorum aslinds

• Shell'in kendi istasyonlarindan aliyorum, izmir'de yasadigim icin Guzelyali ve Camdibi subeleri.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.