Şimdi Ara

Dizelciler Golf 7 İle Birlikte Bağımsız Süspansiyona Veda Edecek! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
3
Favori
20.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vw yapmışsa vardır bir bildiği sorgulanamaz ve dahi yargılanamaz üstün alman mühendisliği...

clio 4 beni golf 7'den çok daha fazla heyecanlandırıyor.
  • Fiyat farkı müşteriye yansıyacak mı?

Yanıt: Almanya'da evet.

Daha önceki paylaşımımdan:

Golf VI 85 BG TSI Comfortline: 19.200 EUR
    Golf VII 85 BG TSI BM Comfortline: 18,925 EUR Benzer-aynı donanımda Golf VII 275 EUR ucuz.

Golf VI 122BG TSI CL: 21,575 EUR
    Golf VII 140BG TSI BM CL: 22,525 EUR Benzer-aynı donanımda Golf VII 950 EUR pahalı.

Golf VI 105 BG TDI BM CL: 23,275 EUR
    Golf VII 105 BG TDI BM CL: 22,675 EUR Benzer-aynı donanımda Golf VII 600 EUR ucuz.

1.2 TSI ve 1.6 TDI Golf VII fiyatları Golf VI'ya göre 300-500 EUR düşük. Ancak 1.4 TSI 140 BG fiyatı ise Golf VI Twincharger'a yakın.

Kısaca tümüyle maliyet azaltma amacıyla yapılmış bir hareket. Sonuçta ise Doğuş'un kar marjını arttıracak. Müşteri ancak Almanya'da bu maliyet azalmasını hissedecek.
  • peki doğuş ne yapacak?

delikanlı gibi 1.6 hitler dizel ile 140 lık 1.4 ü almanyada olduğu gibi aynı fiyattan verecek mi?

122 hp nin altındaki aks tasarrufunu bize indirim olarak yansıtıcak mı?

cevap : çok beklersiniz

edit: traktör dediğimiz 1.6 tdi lere artık at arabası mı diyeceğiz sabit aks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 1 Ekim 2012; 9:18:55 >
  • aslinda sag ayna da cok gerekli degil.hem aero dinamigi de bozuyor.bence oda opsiyonel olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence çok yerinde bir uygulama
    golf 3 tekerlekli çıksa bile burada gidip alacak sonrada 4. tekerleğin gereksiz olduğunu kendine inandıracak bir kitle zaten mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

peki doğuş ne yapacak?

delikanlı gibi 1.6 hitler dizel ile 140 lık 1.4 ü almanyada olduğu gibi aynı fiyattan verecek mi?

Evet verecek.

Ama 140'lık TSI motoru 1.6 dizel fiyatına.

• golf geri vitesi kaldırsın, ya arabadan inip itiyoruz şahane spor oluyor dersiniz siz.
  • Ulan nasıl kıvırmaya başlamışlar.
  • Güzel konuymuş şuraya bir kıvrılayım bari.

Maliyetten kırpmak için yakında el frenini de opsiyon yapacaklar az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 1 Ekim 2012; 12:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Birkaç birşey yazacaktım ama iki durum beni engelliyor.

1. Konunun çok cıvık bir konuya doğru gitmesi,
    2. Marka sevdalılarının ve karşıtlarının teknik bilgilere bakış açısı.

Lütfen, yorumlarınızı bekliyorum.
  • Yıllardır japonlar golfün kullandığı yalıtım malzemesinin 4 te birini kullanmazken, D sınıfı 60 binliralık araçta kaput çubuğu varken, golf bağımlı süspansiyon katmış çokmu.
  • bağımlı yada bağımsız ,bu işten çıkarı olacak olan doğuş oto,400 euro ucuza alıp ,400 euro fazla kar edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Bu durum golf 7 alacakların alım kararlarını değiştirecek mi peki?

Golf almış - alacak olanlardan kaçı aslında almak istedikleri renk, donanım, ve teknik özelliklerdeki aracı almıştır - alabilecektir sizce?

Süspansiyonu tamamen kaldırsalar traktör gibi olsada Golf alınabilecek bir araçtır.

Geçen %77 Absinthe içtim yine böyle kafa yakalayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

peki doğuş ne yapacak?

Evet verecek.

Ama 140'lık TSI motoru 1.6 dizel fiyatına.

onun olsun 140 lık benzinlisi de böğüren dizeli de

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

vw mantıklı bir hareket yapmıs... zaten vw alanlar arabadan anlasa vw almayacakları için adamlar biliyorlar markanın sattıgını icene boşaltmaya baslamıslar arabanın içini...

lafa bak 122hp ekonomi ... arkadas bu araca sen 200 km hız veriyorsun ekonomi diyorsun ama yaptıgın araba 200 km ile viraja girebilecek kabiliyettemi ?

eger o hıza gore amortisor koyamıyorsan o hıza da araba cıkmasın... nasıl olsa yolda durmuyor...

adamlar eski jettadan caldı yeniye koymadı yenisi ne kadar kalitesiz biliyorsunuz fiyatıda arttırdılar şimdi bu suspansiyon sisteminidemi cıkarınca fiyat inecek zannediyosunuz?

buna kim inanır biliyormusunuz anca vw fanatikleri... acıyorum bu vw cilere 5 liraya 3 liralık köfte yiyorlar garipler karınları doyuyor zannediyorlar yazık valla...

Bu nasıl bir mantık, senin bindiğin dandik araba o süratlere çıktığında viraja girebiliyormu komik adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

göğüs yumşak mı göğüs?

bambik gibi
  • Fanatikliğe gel. Adamlar bağımsız süspansiyonu çıkarmışlar hala savunmaya çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

quote:

Golf almış - alacak olanlardan kaçı aslında almak istedikleri renk, donanım, ve teknik özelliklerdeki aracı almıştır - alabilecektir sizce?

Süspansiyonu tamamen kaldırsalar traktör gibi olsada Golf alınabilecek bir araçtır.

Cin içeceksin , Cin çarpmışa dönersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

quote:

Cin içeceksin , Cin çarpmışa dönersin

Yani sizin bu kafalar Cin'den geliyor.Peki hangi Cin ve nasıl içeyim ?

Mesela Bombay Sapphire+Tonik+Limon karışımı yapsam böyle olurmuyum yani her VW konusunda sizin gibi beynime saniyede 3 milyon metreküp oksijen gönderip mantığın geldiği son noktaya ulaşabilir miyim ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.