Şimdi Ara

Dizelciler Golf 7 İle Birlikte Bağımsız Süspansiyona Veda Edecek! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
3
Favori
20.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunter26

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

vw mantıklı bir hareket yapmıs... zaten vw alanlar arabadan anlasa vw almayacakları için adamlar biliyorlar markanın sattıgını icene boşaltmaya baslamıslar arabanın içini...

lafa bak 122hp ekonomi ... arkadas bu araca sen 200 km hız veriyorsun ekonomi diyorsun ama yaptıgın araba 200 km ile viraja girebilecek kabiliyettemi ?

eger o hıza gore amortisor koyamıyorsan o hıza da araba cıkmasın... nasıl olsa yolda durmuyor...

adamlar eski jettadan caldı yeniye koymadı yenisi ne kadar kalitesiz biliyorsunuz fiyatıda arttırdılar şimdi bu suspansiyon sisteminidemi cıkarınca fiyat inecek zannediyosunuz?

buna kim inanır biliyormusunuz anca vw fanatikleri... acıyorum bu vw cilere 5 liraya 3 liralık köfte yiyorlar garipler karınları doyuyor zannediyorlar yazık valla...

Bu nasıl bir mantık, senin bindiğin dandik araba o süratlere çıktığında viraja girebiliyormu komik adam.

getirmeye yüreğin varsa getir aracını deneyelim girdigim viraja girebilecekmisin... yok gelemem diyosan boşuna konuşma...

• arabada 11 kg mın hesabı yapılıyorsa bagajdakı mangallarınızı vs fazlalıkları atın azcıkta kılo verın en kötu ıstepneyıde atın bakın sıze - 50 kg :D boyle seylerle ugrasmaya kafa yormaya gerek yok
  • kuru yagli kavrama derken
    birde bagimli bagimsiz cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Birkaç birşey yazacaktım ama iki durum beni engelliyor.

1. Konunun çok cıvık bir konuya doğru gitmesi,
    2. Marka sevdalılarının ve karşıtlarının teknik bilgilere bakış açısı.

Aracın yol tutuşu, oturaklı gitmesi sadece süspansiyon bağlantı şekliyle ilgilidir diyemeyiz anladığım kadarıyla.
    Şasinin rijitliği, ağırlığın dengeli dağılması ve ağırlık merkezinin yüksekliği ve bir çok faktör hatta lastiklerin çapı bile etkili değil midir?
    Ayrıca sürüş pozisyonu gibi psikolojik faktörler bile bazen araç yoldan kopacakmış hissi yaratıyor.

Bağımsız süspansiyon en iyi yol tutuşu sağlıyorsa eğer neden Honda Civic'in yol tutuşu yıllardır beğenilmiyor ya da yeni Asta bağımlı oldu ama yol tutuşu hala çok övülüyor.
    Bağımlı süspansiyon kullanan araçlar için yüksek hızlarda düz yolda daha stabil gideceği söylenirken, kendi aracım Corolla'da bunu göremiyorum ne yazık ki...

Golf'e geri dönersek, daha güçsüz araçlara, ucuz seçenek sunmak için çıkartıldığı lanse ediliyor. Astra'da olduğu gibi biz bunu yaptık ama yol tutuşta daha iddaalıyız gibi bir şey yok.
    Yani aracı daha kullanmasak da hali hazırdaki bağımsız kullanan Golften satın alma maliyeti dışında, yol tutuş ve konfor olarak daha alt seviyede olacağını anlayabiliriz.

• Bağımsız Süspansiyon Daha İyi Yol Tutuyorsa Astra H hiç İyi Yol Tutamıyor Ozaman Anlaşıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

Bağımlı süspansiyon, bağımsıza göre bence daha iyi yol tutuyor.

NOKTA.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

quote:

vw mantıklı bir hareket yapmıs... zaten vw alanlar arabadan anlasa vw almayacakları için adamlar biliyorlar markanın sattıgını icene boşaltmaya baslamıslar arabanın içini...

lafa bak 122hp ekonomi ... arkadas bu araca sen 200 km hız veriyorsun ekonomi diyorsun ama yaptıgın araba 200 km ile viraja girebilecek kabiliyettemi ?

eger o hıza gore amortisor koyamıyorsan o hıza da araba cıkmasın... nasıl olsa yolda durmuyor...

adamlar eski jettadan caldı yeniye koymadı yenisi ne kadar kalitesiz biliyorsunuz fiyatıda arttırdılar şimdi bu suspansiyon sisteminidemi cıkarınca fiyat inecek zannediyosunuz?

buna kim inanır biliyormusunuz anca vw fanatikleri... acıyorum bu vw cilere 5 liraya 3 liralık köfte yiyorlar garipler karınları doyuyor zannediyorlar yazık valla...

Bu nasıl bir mantık, senin bindiğin dandik araba o süratlere çıktığında viraja girebiliyormu komik adam.

getirmeye yüreğin varsa getir aracını deneyelim girdigim viraja girebilecekmisin... yok gelemem diyosan boşuna konuşma...

Şaka gibisin, öncelikle ben Mazda3 kullanıyorum Golf değil, viraj konusunda şişer kalırsın.

• işler güçler..
  • bağımsız süspansiyon üstünde diretenler, opel astranın H kasasında bağımsız süspansiyon olmadığını da biliyorlar mı. bu araç sınıfının en iyi yol tutan araçlarından biridir bunu da ekliyeyim.
  • tv nin üstünde dantel de çok iyi duruyor
    madem iyi değil daha önce neden koydunuz
    her birşeyi bilen vw ciler.
  • Bağımsız süspansiyon yol tutuşundan daha çok konfor ile ilgili değil mi?
    Ozaman motor gücü ile neden bir bağ kurmuşlar anlamadım. Donanım versiyonuna göre bağımsız süspansiyon olsa daha mantıklı olurdu.
  • astralarda kullanılan watts bağlantılı süspansiyon mu iyidir, bağımsız süspansiyon mu? yol tutuş ve konfor açısından farklar nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

bağımsız süspansiyon üstünde diretenler, opel astranın H kasasında bağımsız süspansiyon olmadığını da biliyorlar mı. bu araç sınıfının en iyi yol tutan araçlarından biridir bunu da ekliyeyim.

+1
    Yapan iyi yapıyorsa bağımlı , bağımsız önemli değil.
  • quote:

bağımsız süspansiyon üstünde diretenler, opel astranın H kasasında bağımsız süspansiyon olmadığını da biliyorlar mı. bu araç sınıfının en iyi yol tutan araçlarından biridir bunu da ekliyeyim.

Sanki J kasasında var mı. Bütün Astra' larda torsiyon var. (Hadi biz Lotus mühendislerinin geliştirdiği watts link diyelim) Ne hikmetse öve öve bitiremedikleri sistemi İnsignia' da kullanmıyorlar.

Bu forumda benden ala Golf seven birini bulamazsınız o ayrı ancak, maliyet azaltmak adına yapılan işler bunlar, ağırlık azaltmak bir yana dursun.

İleride Golf 7 alırsam ki inşallah alacağım, bu dizel olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 5 Eylül 2014; 14:23:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

kuru yagli kavrama derken
    birde bagimli bagimsiz cikti

• quote:

vw'e haber ver de güçlü motorlara da uygulasınlar o zaman.

biraz mantık, azıcık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

vw'e haber ver de güçlü motorlara da uygulasınlar o zaman.

biraz mantık, azıcık...

söylemek istediğim her şey bağımsız süspansiyondan ibaret değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

Sanki J kasasında var mı. Bütün Astra' larda dingil var. (Hadi biz Lotus mühendislerinin geliştirdiği watts link diyelim) Ne hikmetse öve öve bitiremedikleri sistemi İnsignia' da kullanmıyorlar, o sınıf müşterisi yemiyor tabi.

Yahu bu forumda benden ala Golf seven birini bulamazsınız o ayrı ancak, maliyet azaltmak adına yapılan işler bunlar, amaç ağırlık azaltmakmış, gülerim buna.

Hala nesini savunuyorsunuz anlamadım.

İleride Golf alırsam ki, inşallah alacağım, bu asla dizel olmayacak, dingilli arbaya bineceksem bu Golf olmaz.

Yorumlarım geneldir, alıntı yaptığım kişiye hitaben yazmadım. İyi forumlar.

Neredeyse savaş çıkacak ben neler yazıyorum

astra kullandın mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

Sanki J kasasında var mı. Bütün Astra' larda dingil var. (Hadi biz Lotus mühendislerinin geliştirdiği watts link diyelim) Ne hikmetse öve öve bitiremedikleri sistemi İnsignia' da kullanmıyorlar, o sınıf müşterisi yemiyor tabi.

Yahu bu forumda benden ala Golf seven birini bulamazsınız o ayrı ancak, maliyet azaltmak adına yapılan işler bunlar, amaç ağırlık azaltmakmış, gülerim buna.

Hala nesini savunuyorsunuz anlamadım.

İleride Golf alırsam ki, inşallah alacağım, bu asla dizel olmayacak, dingilli arbaya bineceksem bu Golf olmaz.

Yorumlarım geneldir, alıntı yaptığım kişiye hitaben yazmadım. İyi forumlar.

Neredeyse savaş çıkacak ben neler yazıyorum

astra kullandın mı?

Evet kullandım, J kasanın süspansiyonunu sevmedim, konforsuz değil yol tutuşu da iyi ama fazla esniyor, bu beni rahatsız etti.

H kasa evet o da iyi yol tutar ama kalas gibi bir şey işte?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Bu durum golf 7 alacakların alım kararlarını değiştirecek mi peki?

Golf almış - alacak olanlardan kaçı aslında almak istedikleri renk, donanım, ve teknik özelliklerdeki aracı almıştır - alabilecektir sizce?

Süspansiyonu tamamen kaldırsalar traktör gibi olsada Golf alınabilecek bir araçtır.

Geçen %77 Absinthe içtim yine böyle kafa yakalayamadım.

Cin içeceksin , Cin çarpmışa dönersin

Yani sizin bu kafalar Cin'den geliyor.Peki hangi Cin ve nasıl içeyim ?

Mesela Bombay Sapphire+Tonik+Limon karışımı yapsam böyle olurmuyum yani her VW konusunda sizin gibi beynime saniyede 3 milyon metreküp oksijen gönderip mantığın geldiği son noktaya ulaşabilir miyim ?

Cin dedinmi gordon, yoksa bombay

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.