Şimdi Ara

Dizi açısından Digiturk önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sherlock,Arrow,Flash tarzı herkesin genelde bildiği başka var mı aklıma gelmiyor şuan da bu tarz dizileri Digiturkden izleyebilir miyim ? Eğer bu diziler yoksa önerebileceğiniz başka yer var mı? Birde Digiturkün dizilerini sayarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beykoz34x

Sherlock,Arrow,Flash tarzı herkesin genelde bildiği başka var mı aklıma gelmiyor şuan da bu tarz dizileri Digiturkden izleyebilir miyim ? Eğer bu diziler yoksa önerebileceğiniz başka yer var mı? Birde Digiturkün dizilerini sayarsanız sevinirim.

Sherlock zaten 3 yılda 3 bölüm falan çıkıyor. Diğer dizileri ben güncel netten indirerek seyrediyorum. Amerika da yayınlandığının gecesi sabah 4 gibi nete düşüyor torrent sağolsun. Zaten çoğu dizinin altyazısı aynı günde çıkıyor.
    Zevk meselesi tabi de şahsen kendi adıma söyliyeyim dizi veya film için almam digitürkü. Ben maç için aldım maçları bile izleyemiyorum adamlar keyiflerine göre yayını kesiyorlar dün izleyemedim bugün de izleyemeyeceğim.
  • Film icin alma hep ayni filmler dizi icinde alma bence gereksiz. Hdmi ile televizyondan izlersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi içinde film içinde önermem aynı filmler devamlı tekrar edip duruyor.

• enigma 2 destekli cihaz al türkvodu yükle keyfine bak bilenler bilir türkvodu
  • ben filmleri gayet beğeniyorum özellikle cuma-cumartesi-pazar illaki izleyecek güzel bir film oluyor diğer günler ortalama filmler oluyor.Dizileri takip etmek zor bölümleri karıştırıyorum ben bir yanlışlakla önceki bölümü izliyorum sonra bazen 2-3 bölüm öncesini falan veriliyor günceline gelemedim bir türlü tam da anlamıyorum sezonlar bölümler falan filan :D Onun dışında filmler ayda 15 tl'ye değiyor bence.
  • Film güzel oluyor da dizi için mantıklı değil. Sıkı takip ettiğin diziyi amerikada yayınlanır yayınlanmaz netten izlemek daha heyecanlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix dizi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet internetten izlemek daha iyi...
  • Fx foxcrime foxlife kanallari yokdu sanirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.