|
Bildirim
|
La Casa De Papel izlersen tabii zamanını boşa harcamış gibi hissedersin çok normal. İddia ediyorum La Casa De Papel'i çok beğenen kişilerden büyük çoğunluğunun izlediği ilk yabancı dizi La Casa De Papel'dir.
|
Köpük gibi dizi onların hepsi şu an tüm tarihte izlenecek on bilemedin on beş dizi vardır gerisini at çöpe gitsin
|
Netflix çöpleri öyledir. Yukarıda bir arkadaş Westworld önermiş, 3.sezonu başlamışken ben de tavsiye ederim. Her bölümde izlerken düşündürüyor her bölüm sonu "nasıl yani" diyorsunuz. Hbo dizilerinin %80i kalitelidir zaten, çoluk çocuğun kaldırabileceği diziler değildir. Ben True Blood izlerken "o ne yağğ Vampire Diaries varken Elena Damon <3 <3" diyen yaşıtlarım şimdi Elite hayranı olmuş. The Young Pope ve devamı olan The New Pope'u da tavsiye ederim yine birer Hbo eseri kendileri. Kime söylesem çok sıkıcı diyor sonra gidip La Casa De Papel izle sen dizi gör diyorlar bana Geçen de biri "acaba şu ara Prison Break mı izlesem hiç izlemedim" diyordu. Yukarda yine başka bir arkadaş "LDCP harika diyen ilk defa yabancı dizi izliyordur" demiş katılmamak elde değil.
Netflix dizileri genelde 16-25 yaş kitlesini hedef alıp sıradan konuları bolca seks ve aykırı, asi karakterlerle harmanlayarak gençlik dizisi tarzında size sunar. Hiç mi kaliteli yapımı yok derseniz tabii ki var ama çok sınırlıdır. Üzerinde fazla düşünme, 2 sezon zaten izle geç dizileri onlar. |
Westworld izle kaliteli ve insan hayatini sorgulayacak bircok şey var.Izleyeceksen bu izlenir gerisi boş zaman geçirmelik.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 28 Eylül 2020; 2:30:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 9 Nisan 2020; 18:1:59 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 9 Nisan 2020; 18:38:42 > |
|