Şimdi Ara

Dizi izliyor musun? Skyrim Seviyor musun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Dizi izliyor musun? Skyrim Seviyor musun?

Arkadaşlar çoğumuz dizi izliyoruz genelde dizi izleme isteği bence;

a- Boş zamanları değerlendirmek
    b- Kafa dağıtmak
    c- Eğer bir roman vs. uyarlaması ise merak etmek
    d- Gerçek dünyada göremediğimiz fantastik içeriğin merak içermesi vs.
    vs. vs. vs. diye uzayan bir liste var ama sonuç o ki biz dizi izlemeyi seviyoruz. Peki en gıcık olduğunuz şey ne? Bence bölümlerin kısa olması bir sonraki bölüm için çok beklemek ve eninde sonunda dizinin bitmesi. Peki biz dizimiz bitince ne yapıyoruz yeni dizilere yelken açıyoruz.

Benim size önerim ise bir oyun serisi, evet ilk duyunca kulağa biraz garip geliyor ama inanın gerçekten dizi bulamadığınız anlara ilaç olacaktır.
    Şahsen benim çektiğim video serisine ulaşmak için aşağıda ki linke tıklayabilirsiniz.

http://www.youtube.com/playlist?list=PL53EA01C67A5012F4&feature=view_all

Eğer severseniz bir "like" bırakmayı unutmayın. Seri hoşunuza giderse ve devam etmek isterseniz yeni bölümlere otomatik ulaşmak isterseniz tek yapmanız gereken şey bir google hesabı oluşturup kanalıma abone olmak :)

Denemedim demeyin, bir deneyin belki beğenirsiniz :)
    İyi Günler

Takip, tavsiye ve görüşler için;

facebook.com/yesildevinmaceralari
    twitter.com/WirierJerk
    www.yesildevinmaceralari.com
    ask.fm/yesildevinmaceralari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawarg -- 3 Şubat 2013; 20:13:41 >

• http://www.youtube.com/playlist?list=PL53EA01C67A5012F4&feature=view_all

video linkini daha belli olacak şekilde düzenle bu şekilde belli olmuyor.mesela yazının ya en başına koy ya da en sonuna ( böyle yazının ortasına koyunca hiç belli olmuyor )
  • peki :)
  • Yeşildev donanım haberde. Aman yarabbi
  • aha yeşildevi burada da gördük. hadi bakalım. ilk zamanlardan beri takip ediyorum. takibe devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirierJerk

peki :)

Haha sizinde adınız Alp benimde, bende antalya konyaaltında oturuyorum sizde bu kadar tesadüf mü olur
  • Yakın zamanda Antalya'da etkinliklerimizde olacak Facebook sayfamızı takip ederseniz, eğlenceyi kaçırmazsınız :D
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Haha sizinde adınız Alp benimde, bende antalya konyaaltında oturuyorum sizde bu kadar tesadüf mü olur

beyler bende antalya'dayım lara - kırcami arasında dolanıyorum.buluşma olursa benide çağırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

beyler bende antalya'dayım lara - kırcami arasında dolanıyorum.buluşma olursa benide çağırın

facebook sayfamızı takip et zamanında görürsün :)

• Up konu arkada kalmasın
  • Yesildev harcarlar seni burda reisimiz bence sen face youtube takıl buralar tehlikeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güldürükçülüymüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.