< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bir İnsan Neden Hitler'i Sever
-
-
Bir alman neden sever dersen bir sürü sebep sayılabilir de, başka bir ırk neden sever onu bilmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hitler kazansaydı dedesini krematoryuma atmış olacaklarını akıl edemediği için
-
Disiplin
Vatan bilinci
Karizma
Milliyetcilik
Muhafazakarlik
Sermayeyi zenginlerden Yahudilerin elinden alıp halka verme
Batik bi ulkeyi 6 senede süper güç yapma
İngiltere ve Fransa gibi iki devi yamultma
Muhteşem savas arac gerecleri projeler binalar
Eh olumlu özellikleri hemen hemen bunlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hitler türkleri severdi
Hitler küçük çapta zekiydi ama büyük resimi görmekten mahkum bir aptaldı. Kitabını da okudum tam bir ergen kitap yazmış. Zekasını saçma yerlerde kullandı, bu adamı sevenler bence güçsüzdür.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Toplumcu zerzavatın tekiydi.
Devletin insanlar üzerinde kontrolü ve denetimi artsın diye "Hitler gençliği" diye bir zırvalık çıkarmıştı, Alman gençleri okul saatlerinden sonra da saatlerce okulda kalıyorlardı.
Ders saatleri çok fazla diyen liselilerin (8 saat gerçekten fazla), Hitler savunuculuğu yapmasından komik bir şey yok.
"Sosyal etkinlikler, daha fazla eğitim" gibi saçmalıklarla sözde savunduğu Alman milletinin gençlerine bile hapis hayatı yaşatmış totaliter üniformalının tekiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 9 Ekim 2020; 4:47:57 > -
Yahudileri sevmiyorsa sever ama yahudilerle biz çok yakınız bizim sorunumuz israil hükümeti ile vatandaşım ile değil, gidin yahudi arkadaş edinin kültürlerimiz anlayışlarımız o kadar yakın ki inanamazsınız yahudi arkadaşlarım sürekli türk kahvesi içiyordu, sürekli türkçe müzik dinlerlerdi çoğu Türkiye ye tatile gelmiştir şehirleri yemekleri kültürümüzü çok iyi bilirler ve severler
Faşisttir (ırkçı demiyorum, faşist)
Bu tipler genelde aşırı türkçü düşünen ergenlerdir.
Not: her türkçü böyle değildir tabi ki.
Hitler de en nihayetinde bir komutan ve ordusunu bir şekilde idare edip belli bir noktaya getirdi. Hırslı ve güvensiz bir insandı, bunun acısını da öldürerek çıkarıyordu. Sadece düşmana değil, kendi emrindeki subaylara da zarar verdi. İstihbarat teşkilatlarına güvenmedi.
Çevremizde bir sürü hırslı ve güvensiz insan var. Ellerine benzer bir güç geçse aynılarını yaparlar. O yüzden Hitler’i çok da farklı bir insan olarak görmeye gerek yok. Her yer potansiyel Hitler dolu. Dolayısıyla sevilmesine şaşırmamak lazım.
-
O politikacilari dedem mi mezardan kalkip oy verip seciyorquote:
Orijinalden alıntı: thermodynamics23
Yahudileri sevmiyorsa sever ama yahudilerle biz çok yakınız bizim sorunumuz israil hükümeti ile vatandaşım ile değil, gidin yahudi arkadaş edinin kültürlerimiz anlayışlarımız o kadar yakın ki inanamazsınız yahudi arkadaşlarım sürekli türk kahvesi içiyordu, sürekli türkçe müzik dinlerlerdi çoğu Türkiye ye tatile gelmiştir şehirleri yemekleri kültürümüzü çok iyi bilirler ve severler
Yuzunuze güler arkanizdan bicagi sokar bunlar
Osmanliyi 100 yil once 20 tane azinlik paramparca etti hala ders alamadiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
O politikacilari dedem mi mezardan kalkip oy verip seciyor
Yuzunuze güler arkanizdan bicagi sokar bunlar
Osmanliyi 100 yil once 20 tane azinlik paramparca etti hala ders alamadiniz
Alıntıları GösterNapak knk 21. YY da yaşıyoruz adamlarla düşman mı olalım? Gördüğümüz yerde dalalım mı?
sen yahudi gördüğün zaman git adama deki senin deden bize böyle böyle yaptı adamın ne suçu günahı var? Geçmişte olmuş bitmiş gitmiş, ırkçılık yapmanın bi anlamı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mesajimi tekrar okuquote:
Orijinalden alıntı: thermodynamics23Napak knk 21. YY da yaşıyoruz adamlarla düşman mı olalım? Gördüğümüz yerde dalalım mı?
sen yahudi gördüğün zaman git adama deki senin deden bize böyle böyle yaptı adamın ne suçu günahı var? Geçmişte olmuş bitmiş gitmiş, ırkçılık yapmanın bi anlamı yok
Alıntıları Göster
Olmazsa bi daha oku
Olmazsa beni blokla adamlar 50 senedir bu ulkeyi bölmeye calisiyor hala gecmiste kaldi bunlar diyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mesajimi tekrar okuquote:
Orijinalden alıntı: thermodynamics23Napak knk 21. YY da yaşıyoruz adamlarla düşman mı olalım? Gördüğümüz yerde dalalım mı?
Alıntıları Göster
Olmazsa bi daha oku
Olmazsa beni blokla adamlar 50 senedir bu ulkeyi bölmeye calisiyor hala gecmiste kaldi bunlar diyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Mesajimi tekrar oku
Olmazsa bi daha oku
Alıntıları Gösterevet ama israil devleti hükümeti siyasetçiler vatandaşı değil, vatandaşının öyle bir sorunu yok, bizim hükümette gazze ye özgürlük vermeye çalışıyor ama hükümet yapıyor bunu senin yapabileceğin bir şey var mı?
Tayyip neden seviliyorsa o yüzden.
Az önce piyanist filmini izledim ve böyle bir konu açtım :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mesajimi ya tekrar tekrar okumadinquote:
Orijinalden alıntı: thermodynamics23evet ama israil devleti hükümeti siyasetçiler vatandaşı değil, vatandaşının öyle bir sorunu yok, bizim hükümette gazze ye özgürlük vermeye çalışıyor ama hükümet yapıyor bunu senin yapabileceğin bir şey var mı?
Alıntıları Göster
Yada okusan da anlamadin
Bak buyuk harfle yazayim
İSRAİL DEVLETİNİN YONETİCİLERİNİ HALK SECİYOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRR
RTEYİ DE HALK SECİYOR YUZDE 52 RTENİN FİLİSTİN POLİTİKASİNİ DESTEKLİYOR
-
Bsjdodsbbdjd klasik kendisine sunulan her seyi kabul eden bir tip misin hocamquote:
Orijinalden alıntı: Su_tabancasi
Az önce piyanist filmini izledim ve böyle bir konu açtım :)
Nasyoneller seytan
Sovyetler komunistler seytan
Müslümanlar seytan
Amerika melek yahudiler sevgi pitircigi nam nam nam (!)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Disiplin
Vatan bilinci Karizma Milliyetcilik Muhafazakarlik Sermayeyi zenginlerden Yahudilerin elinden alıp halka verme Batik bi ulkeyi 6 senede süper güç yapma İngiltere ve Fransa gibi iki devi yamultma Muhteşem savas arac gerecleri projeler binalar Eh olumlu özellikleri hemen hemen bunlar |
hitler türkleri severdi
|
Bir alman neden sever dersen bir sürü sebep sayılabilir de, başka bir ırk neden sever onu bilmem.
|
Benzer içerikler
- kilo vermek boy uzatır mı
- saygısız insanlara nasıl davranmalı
- pegasus bilet iptal ücreti
- bankadan başkasının hesabına para yatırma
- prozac kilo aldırır mı
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X