Şimdi Ara

Dizi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yabancı dizi macerama Prison Break'le başladım. 2. sezonu bitirdim.

Başka bir diziye daha başlamak istiyorum. Konusu iyi olan dizi arıyorum. Prisondan başka hiç dizi izlemedim, ona göre istediğiniz dizileri önerebilirsiniz

• Supernatural
    Dexter
    Hannibal
    Two and a half men
    Dracula
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Supernatural
    Dexter
    Hannibal
    Two and a half men
    Dracula

1 tane öneri lazım bana, hangisine başlamalıyım. Siz olsanız hangisini izlerdiniz
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    O diziler içinden Dexter (benim tercihim)
    Dracula tek sezon sürdü ve iptal edildi ama gerçekten kalitelidir.1 haftada bitirirsin, her güne koyarsan.Günde 3 bölüm izlesen, 3-4 günde biter.
    Two and a half men 20 dk.lık bölümlerden oluşuyor.Hergün 1 bölüm izleyebilirsin.20 dk. zaten
    Dexter, Supernatural ise 40 dk.lık bölümlerden oluşuyor ve 2'side 8 sezonu geçti.Dexter bitti, Supernatural devam ediyor.Ama 2'side efsanedir.
    Hannibal ise yeni başladı sayılır.2. sezon 3. bölüm bugün yayınlandı.Kolayca yetişebilirsin güncele.

Ben konuya bakarak seçmeni isterim.
    Hannibal/Dexter: Dexter seri katil fakat olaylar Hannibal'e göre biraz daha geniş işleniyor.Karakterlerin hepsine değiniliyor ve hayatlara.Hannibal'de ise çok daha karamsar ve gizemli bi hava hakim.Hannibal'in senaryosu Red Dragon serisiyle başlıyor.
    Dracula:Dediğim gibi tek sezon sürdü.Ama vampir filmlerini seviyorsan, kesinlikle izlemen gerek.Bram Stocker's Dracula'dan senaryosu.
    TAAHM:Hergün 1-2 bölüm izleyebilirsin bence.

• quote:

Dracula tek sezon sürdü ve iptal edildi ama gerçekten kalitelidir.1 haftada bitirirsin, her güne koyarsan.Günde 3 bölüm izlesen, 3-4 günde biter.
    Two and a half men 20 dk.lık bölümlerden oluşuyor.Hergün 1 bölüm izleyebilirsin.20 dk. zaten
    Dexter, Supernatural ise 40 dk.lık bölümlerden oluşuyor ve 2'side 8 sezonu geçti.Dexter bitti, Supernatural devam ediyor.Ama 2'side efsanedir.
    Hannibal ise yeni başladı sayılır.2. sezon 3. bölüm bugün yayınlandı.Kolayca yetişebilirsin güncele.

Ben konuya bakarak seçmeni isterim.
    Hannibal/Dexter: Dexter seri katil fakat olaylar Hannibal'e göre biraz daha geniş işleniyor.Karakterlerin hepsine değiniliyor ve hayatlara.Hannibal'de ise çok daha karamsar ve gizemli bi hava hakim.Hannibal'in senaryosu Red Dragon serisiyle başlıyor.
    Dracula:Dediğim gibi tek sezon sürdü.Ama vampir filmlerini seviyorsan, kesinlikle izlemen gerek.Bram Stocker's Dracula'dan senaryosu.
    TAAHM:Hergün 1-2 bölüm izleyebilirsin bence.

Dexter'a bugün başlıyıcam o zaman. Bir arkadaş okulda supernaturalı önermişti. Onun konusu nasıl peki ?

2 kardeş yaratık avcısı ve harika birde arabaları var.Her yeri gezerken, yaratık avlıyorlar.O sırada kızları falanda götürüyorlar.Her bölümde farklı yaratıklarla uğraşıyorlar.Lucifer (şeytan) ile birkaç sezon savaşıyorlar.Geçmişte yaptığı bir şeyden dolayı.Fakat öyle her bölümde lucifer falan olmuyor.Hep değişik canavarlar oluyor.İblisinden katil doktoruna kadar Ben tvden izlerdim bunu.Tnt'den.O zaman her bölüm sinema izlermişim gibi gelirdi.Çok aşırı keyiflidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 15 Mart 2014; 17:49:25 >
  • quote:

2 kardeş yaratık avcısı ve harika birde arabaları var.Her yeri gezerken, yaratık avlıyorlar.O sırada kızları falanda götürüyorlar.Her bölümde farklı yaratıklarla uğraşıyorlar.Lucifer (şeytan) ile birkaç sezon savaşıyorlar.Geçmişte yaptığı bir şeyden dolayı.Fakat öyle her bölümde lucifer falan olmuyor.Hep değişik canavarlar oluyor.İblisinden katil doktoruna kadar Ben tvden izlerdim bunu.Tnt'den.O zaman her bölüm sinema izlermişim gibi gelirdi.Çok aşırı keyiflidir.

Hocam yardımınız için sağolun. Son olarak Doctor Who'yu önerir misiniz peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Oda Supernatural gibi her bölümde farklı şeyler işliyor.Ama Supernatural ile kıyaslarsak çok aşağıda kalır.Matt Smith'in doktor yani başrol olduğu sezonları iyi.Matt favorim.Ama Supernatural'e bak derim.Zaten birkaç bölüm sonra seni içine çekecek dizileri saydım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Oda Supernatural gibi her bölümde farklı şeyler işliyor.Ama Supernatural ile kıyaslarsak çok aşağıda kalır.Matt Smith'in doktor yani başrol olduğu sezonları iyi.Matt favorim.Ama Supernatural'e bak derim.Zaten birkaç bölüm sonra seni içine çekecek dizileri saydım

Tamam çok teşekkür ederim. Bugün supernatural ve dexterin 3 4 bölümünü izliyicem.

Önemli değil.İsimler aynı diye biraz ayrıntıya girdim Umarım doğru yazmışsındır
  • Arrow
    Breaking Bad
    Sherlock
  • Arrow
  • Breaking Bad izle sonra gel bana teşekkür et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Breaking Bad izle sonra gel bana teşekkür et

Onu en son izlesin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliver555444

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Breaking Bad izle sonra gel bana teşekkür et

Onu en son izlesin bence.

Aynen öyle yapsın yada onu izlerse diğerlerini izlemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.