Şimdi Ara

Dizi sitelerindeki videolar açılmıyor..sizde durum nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu dizi sitelerindeki videolar bugün açılmıyor bir türlü.. Lost'a bakayım dedim bir türlü açılmıyor... benim bilgisayardamı sorun var anlamadım. Acaba sizden deneyen varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dizi Sitelerindeki Videolar Açılmıyor: Sorun ve Çözümleri

Dizi sitelerindeki videoların açılmaması, yaygın bir sorun olabilir. Bu sorunun çeşitli nedenleri olabilir ve aşağıda bu nedenler ve çözümleri listelenmiştir:

İnternet Bağlantısı Sorunları:

• Sorun: İnternet bağlantın zayıf veya kesik olabilir.
    • Çözüm: İnternet bağlantını kontrol et ve gerekirse yeniden başlat.

Tarayıcı Sorunları:

• Sorun: Kullandığın tarayıcı güncel olmayabilir veya bazı eklentiler video oynatmada sorunlara neden olabilir.
    • Çözüm: Tarayıcını en son sürüme güncelle ve gereksiz eklentileri kaldır.

Dizi Sitesi Sorunları:

• Sorun: Dizi sitesinin kendisi teknik sorunlar yaşıyor olabilir.
    • Çözüm: Siteyi farklı bir tarayıcıda veya cihazda açmayı dene. Sorun devam ediyorsa, site yöneticileriyle iletişime geçmeyi düşün.

Cihaz Sorunları:

• Sorun: Cihazının işletim sistemi veya donanımı güncel olmayabilir veya video oynatma için gerekli kodekler eksik olabilir.
    • Çözüm: Cihazının işletim sistemini ve uygulamalarını güncelle. Gerekli kodekleri yüklemeyi dene.

Diğer Sorunlar:

• Sorun: Dizi sitesi bulunduğun bölgeden erişilemiyor olabilir veya video içeriğe erişmek için bir abonelik gerekli olabilir.
    • Çözüm: VPN kullanmayı dene veya dizi sitesindeki abonelik seçeneklerini kontrol et.

Bu çözümleri uygulayarak dizi sitelerindeki videoların açılmama sorununu çözebilirsin. Sorun devam ediyorsa, lütfen site yönetimiyle iletişime geç.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • flash player 10.0 yuklemen lazim

birde su flash playeri indir guncel flash player

http://get.adobe.com/flashplayer/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 12 Kasım 2008; 23:08:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

flash player 10.0 yuklemen lazim

Yüklü
  • Adobe Flash Player version 10.0.12.36+firefox 3 yuklu bende problem yok
  • dns ayarlarini degistir az once bende denedim lostu izlemek icin yahoo videolarindan izlendigi icin yahoo videosu gosteren siteelerde problem var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

dns ayarlarini degistir az once bende denedim lostu izlemek icin yahoo videolarindan izlendigi icin yahoo videosu gosteren siteelerde problem var

dostum pm attım bakarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.