Şimdi Ara

Dizi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi başlıktan da anlaşılca üzere yabancı dizi ariyom izlediklerimin çoğu ara verdi :)
    izlediklerim:
    Supernatural
    Smallville
    Prison Break
    Heroes
    Fringe
    Dexter
    The Big Bang Theory
    Kyle XY
    Lost(pek sevmiyom)
    buna göre bi tavsiye verirseniz sevinirim teşekkürler
    konu yu açtıktan sonra başlayıp bitirdim izlemeye devam ettiklerim:
    Chuck ( süperdi resmen )
    How I Met You Mother
    Terminator TSCC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 26 Şubat 2009; 21:33:37 >

• how i met your mother olabilir
  • Terminator olabilir
  • komedide kesinlikle friends izle.hemde 10 sezon seni baya idare eder.ama gülme krizlerine gireceksin onuda söyleyeyim.
    roma tarihine meraklıysan özellikle sezar dönemine rome 2 sezonluk güzel bir dizi özellikle 1 sezonu çok güzeldi.
    romantik komedi tarzı gençlik dizisi arıyorsan one tree hill ve the o.c izle.one tree hillin ilk 4 sezonu o.c ninde ilk 3 sezonu efsanedir.oralarda bitmeleri lazımdı aslında dizilerin ama oc 4.sezonda bitti one tree hill ise hala 6.sezon devam ediyor
    ve belkide dizi tarihinin en güzel dizisi battlestar gallactica bilimkurgu macera tarzında çok güzel bir dizi.4. sezonda hala devam ediyor.
  • How i met your mother
    Terminator The Sarah Connor Chronicles
    Lie To Me
  • şimdi How I Met Your Mother a başladim bu bitsin dierlerinede başlarim
  • Battlestar Galactica diyebilirim.. Keyifli bir seyir İzlediğin dizilere göre farklı bir havaya sahip..Şuan sezon 4 deyiz..Son sezon olacaktı sanırım.

edit: Terminator u de tavsiye etmiyorum,seneryo güzel ama saçma sapan bölümlerle ilerliyor..Benim başladığım şeyi bırakamama gibi bir hastalığım olduğu için devam ediyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chev -- 18 Şubat 2009; 15:19:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizi sitesi TAVSİYE
    10 yıl önce açıldı
    Netflix Dizi Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    anime tavsiye edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • coupling uk de olabilir
  • Battlestar Galactica iyi tercih olur.

Dizi Tavsiye
  • How I Met your Mother
    My Name is Earl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Böğretmen

komedide kesinlikle friends izle.hemde 10 sezon seni baya idare eder.ama gülme krizlerine gireceksin onuda söyleyeyim.
    roma tarihine meraklıysan özellikle sezar dönemine rome 2 sezonluk güzel bir dizi özellikle 1 sezonu çok güzeldi.
    romantik komedi tarzı gençlik dizisi arıyorsan one tree hill ve the o.c izle.one tree hillin ilk 4 sezonu o.c ninde ilk 3 sezonu efsanedir.oralarda bitmeleri lazımdı aslında dizilerin ama oc 4.sezonda bitti one tree hill ise hala 6.sezon devam ediyor
    ve belkide dizi tarihinin en güzel dizisi battlestar gallactica bilimkurgu macera tarzında çok güzel bir dizi.4. sezonda hala devam ediyor.

friends izleyin izlettirin kesinlikle en mükemmel komedi dizisi.
  • Friends yazacaktım bende baktım herkes yazmış.

Böyle dizi yok cidden.
  • kimse bilmez ama çok güzel bi dizi şu an 2.sezondayım tavsiye ederim:
    friday night lights
    http://www.nbc.com/Friday_Night_Lights/
     Dizi Tavsiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.