Arkadaşlar merhaba.. Şu sıralar biraz fazla zamanım oluyor ve kendimi yabancı dizilere kaptırmış bulunuyorum.. O yüzden tavsiyelerinize danışmak istiyorum.. Öncelikle izlediğim diziler;
İzlemek istediğim dizilerde kesinlikle ya Aksiyon ve Komedi bir arada olacak yada Bilim Kurgu ve Komedi bir arada olacak tabi Bilim Kurgu deyince Sanctuary gibi canavarlı falan olmasın pek sevmem öyle şeyleri.. Leverage gibi akıl oyunlarıyla ilgili diziler de olabilir ama dediğim gibi biraz da olsa komedisi olacak.. Yani kısacası Chuck, SuperNaturel, Heroes benzeri olursa daha iyi olur.. Baya bir tavsiye isteyen arkadaşların konularına baktım ama genelde yorumlar da hep lost, prison break gibi diziler yer alıyor ben pek izlemem o dizileri o yüzden konu açmak istedim kusuruma bakmayın.. Bu arada The X Files, The 4400, Burn Notice gibi dizilere baktım ama genellikle eski diziler sağlam görüntü kalitesi veya istediğim efektler olmuyor o gibi eski diziler de.. Evet arkadaşlar yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
Niye illa komedi ?
Komedisiz dizi pek olmaz gibi.. Yani dizinin her yerinden kahkaha komedi akacak değil illa ki ama hani aralar da illa ince espriler oyuncuların birbirileri ile sataşmaları falan o şekilde yani yoksa avrupa yakası dizisinin aksiyon yada bilim kurgu ile özdeşleşmiş halini beklemiyorum tabi..