Şimdi Ara

Dizüstü alacağım ekonumik bişi 1300ytl verebilir en fazla tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü alacağım ekonumik bişi 1300ytl verebilir en fazla tavsiyeleriniz?

DELL Inspiron 1501 F5211 Plus, AMD X2 1.6 GHz, 1024 RAM DDR2, 120 HDD SATA, DVD WR, 15.4' WXGA, ATI X1150, Çanta + 1.3 MP WebCam HEDİYE

Fiyat : 775 USD + KDV bu var

bide bu MSI VR600, Core Duo 1.73 GHz , 1024 RAM, 80 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, VISTA, Çanta + 2 Gb Flash Disk Hediye

Fiyat : 799 USD + KDV

baska bunu gibi pekte anlamıyorum ama cok vasat bişi olmasın istiyorum

• Dell güzel alet tavsiye ederim !
    Bir de forumumuzun klasiği var Acer5101 plus !http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5101AWLMi

Msi ı aradan çıkar bu iki alet arasında seçimini yap derim.
    Dell in çift çekirdek olduğuna da dikkat et.
    ben olsam Dell i seçer Dellenirdim :D
  • dell sağlam marka olabilir.ama arkadas msi aradan çıkar demişde ben msi vr600 kullanıyorum ve fiyatına göre süper bence ve numerik klavye olması süper kimse bunu dikkate almıyor ama acayip kolaylık sağlıyor masaüstünde klavye kullananlar notebookta kafayı yiyorlar abimde dell ama adam benim klavyeyi görünce içi gitti kimse masal okumasın numerik klavye çok rahat. ve buda çift çekirdek+1.73 ghz amd lerin performansına bakarsan pekte iyi durmuyorlar ben demiyom testlere bak amd ler hep altta ama dell sağlam ona birşey demem
  • seçtıgın dell amd ıslemcılı olan laptop freedos olsa gerek yanılıyomuyum ?
  • valla sectim desem yalan olur ee bırazda marka ön plana cıkıyor galiba
    heralde bukadar paraya alabilinecek alernatif pek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcetinkaya

Dell güzel alet tavsiye ederim !
    Bir de forumumuzun klasiği var Acer5101 plus !http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5101AWLMi

Msi ı aradan çıkar bu iki alet arasında seçimini yap derim.
    Dell in çift çekirdek olduğuna da dikkat et.
    ben olsam Dell i seçer Dellenirdim :D

tesekkürler acer de iimiş baktım ama bi arkadasım kullanıyor tabi hepsinde olacakdiye birşey yok mesele bluetooth ta problemıkmıstı

• quote:

Orjinalden alıntı: hamdi1980

dell sağlam marka olabilir.ama arkadas msi aradan çıkar demişde ben msi vr600 kullanıyorum ve fiyatına göre süper bence ve numerik klavye olması süper kimse bunu dikkate almıyor ama acayip kolaylık sağlıyor masaüstünde klavye kullananlar notebookta kafayı yiyorlar abimde dell ama adam benim klavyeyi görünce içi gitti kimse masal okumasın numerik klavye çok rahat. ve buda çift çekirdek+1.73 ghz amd lerin performansına bakarsan pekte iyi durmuyorlar ben demiyom testlere bak amd ler hep altta ama dell sağlam ona birşey demem

Msi ı pek fazla tanımıorum ve bir kaç tanıdığım msi hakkında çok olumlu şeyler söylememişti. O yüzden msi ı aradan çıkar demiştim ama aynı ürünü kullanan arkadaş güzel diyor. Ancak msi daki işlemci 32 bit. Ona da dikkat etmek lazım. Ama ortalama bir bilgisayar kullanıcısı için 32 bit ya da 64 bit olmasının fark yaratacağını da zannetmiyorum ki eminim 64 bit olarak çıkan yeni programların hepsinin bir de 32 bit olan sürümünü çıkarırlar. Örn: Vista

• hp f505ea alabilirsin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf.ckr -- 16 Nisan 2007; 19:12:17 >
  • bunlarin arasindan dell i tavsiye ederim.
  • Tabiki Dell.
  • dell baya oy aldı oraya yonldım bende bıraz
  • birazda kasayı düzeltip hoş bişey yapsalar tam süper olacak
  • acer 5101 plus
  • msi m 673 diyecem ama pil sorunu çıktı sanırım çalışmadan durunca bile pil tüketimi oluyormuş dell iyi bir seçenek olabilir
  • Arkadaşlar bundan sonra, bu kadar para var ne önerirsiniz, şunu alayım mı, bu üçünden hangisi gibi açılan başlıklar kilitlenecektir. Bunun için notebook alma klavuzu başlığını kullanın lütfen ya da arama butonunu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.