Şimdi Ara

dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maksimum 7000 liraya kadar bilgisayar bakıyorum. Önceliğim asus gibi. Asus'ta birkaç seçeneğe indirdim.(en son link 7800 tl onu bilerek koydum)

Msi ve lenovo'dan da şunlar var.

Hangisini önerirsiniz? Nedenleri nedir, ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locturnal -- 31 Mayıs 2018; 23:14:18 >

• Hiç kuşkusuz MSI derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bütçeye 8. Nesil i7 ve 1060 6GB sahip Monsterlar var, bence tercihiniz o yönde olsun.

2 hafta önce arkadaşım aldı 6.800 kusure ama daha sonra mesaj attığında fiyatların arttığını da söyledi ama siz yine de sitesine bir bakın Monsterin.

• @Akustik34
    asus'un ekran kartı bir üst model, neden msi peki?

@Yaxis
    Monster'lara baktım ben de ama arıza durumlarında sıkıntı yaşanabildiği ve sık sık arıza yapabildiği söyleniyor. Yoksa dediğiniz gibi 8. nesil işlemcili, 1060 ekran kartlı monsterlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locturnal -- 1 Haziran 2018; 2:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: locturnal

@Akustik34
    asus'un ekran kartı bir üst model, neden msi peki?

@Yaxis
    Monster'lara baktım ben de ama arıza durumlarında sıkıntı yaşanabildiği ve sık sık arıza yapabildiği söyleniyor. Yoksa dediğiniz gibi 8. nesil işlemcili, 1060 ekran kartlı monsterlar var.
    Cevabı basit: Daha kaliteli...

Soğutması falan daha iyi, daha sağlam hissiyatı veriyor.

Asus taki gerçek 1060 mı yoksa 1060 max q mu acaba..?

Ama ben gene de MSI derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 1 Haziran 2018; 3:11:48 >
  • 8. nesil işlemci ve 1050Ti ekran kartlı kombinasyon istersen fiyatı bütçenin biraz üzerinde.

• @SadıkArrow Gerçekten iyiymiş. Aslında bunun 3-5 indirime girmesi beklenebilir. İş yerinde Msi all-in-one kullanıyoruz ama özel bilgisayar olarak hiç kullanmadım. Freedos olması hoş değil ama. Sevmiyorum uğraşmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locturnal -- 2 Haziran 2018; 0:10:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Bilgisayar tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.