Şimdi Ara

dizüstü bilgisayarım Dvd-Rw'ı tanımıyor lütfen bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle dizüstümün modeli aspire 5710.Alalı daha çok olmadı.Bir seyehatte yanımda götürüp tekrar eve döndüğümde dvd-rw'ın bilgisayarda görünmediğini farkettim.Hangi dvd'yi takarsam takayım önce dvd-rw'dan biraz ses geliyor sonra tekrar duruyor.Sanki bilgisayarda dvd-rw yokmuş gibi oldu.Taktığım hiçbir dvd-cd gözükmüyor.Ne yapabilirim acaba bu durumda.Yardım ederseniz sevinirim.

• Aspire dvd arızası kronikleşti,
    Hocam Benim sorunumda seninki gibi başladı dvd yi yerleştiriyorumdum sanki içinde yokmuş gibi davranıyordu.önce dvd-rw leri okumadı, önemsemedim sıra dvd+r lere geldi gene önemsemedim,bir müddet sonra artık sıra dvd-r deydi,önsedim ama cd hala calısıyor diye geçiştirdim.

ama sıra cd ye geldiğince yapacak birse kalmamıstı
  • sonuç olarak ne yapmamız gerekiyor?bendede aynı sorun var?
  • sevise göndermekten başka bir çözüm göremiyorum,fakat ben muhtemelen göndermem şöyle makina git-gel rahat 30 gün serviste kaybeder ki bu kadar süre makina olmadan yapamam,biraz bekleyip harici dvd yazıcı almayı düşünüyorum.fiyatları 100 ytl civarı ama servise gönderen arkadaşlar sonucu foruma lütfen yazsın
  • gözünüz aydın:) bilgisayarım dvd romu görmüyodu geri getirdim:)
    bu konu hakkında yardım isteyenler pm atabilirler...
  • Benimki de aynı şekilde olmuştu bilgisayar görmüyordu. Meğer yerinden çıkmış Ankara'da teknik servise götürdüm 2 günde aldım geri vidaları sıkıştırdılar. Aldım geldim hiç öyle 30 gün falan beklemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gx2delete

Benimki de aynı şekilde olmuştu bilgisayar görmüyordu. Meğer yerinden çıkmış Ankara'da teknik servise götürdüm 2 günde aldım geri vidaları sıkıştırdılar. Aldım geldim hiç öyle 30 gün falan beklemedim

ne yazık ki bulunduğum ilde servis yok,sırf kargo süresi git-gel 1 haftayı bulur.Fakat ankara daki servise götürebilirim belki,servisin adresi nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.