Öncelikle dizüstümün modeli aspire 5710.Alalı daha çok olmadı.Bir seyehatte yanımda götürüp tekrar eve döndüğümde dvd-rw'ın bilgisayarda görünmediğini farkettim.Hangi dvd'yi takarsam takayım önce dvd-rw'dan biraz ses geliyor sonra tekrar duruyor.Sanki bilgisayarda dvd-rw yokmuş gibi oldu.Taktığım hiçbir dvd-cd gözükmüyor.Ne yapabilirim acaba bu durumda.Yardım ederseniz sevinirim.
Aspire dvd arızası kronikleşti, Hocam Benim sorunumda seninki gibi başladı dvd yi yerleştiriyorumdum sanki içinde yokmuş gibi davranıyordu.önce dvd-rw leri okumadı, önemsemedim sıra dvd+r lere geldi gene önemsemedim,bir müddet sonra artık sıra dvd-r deydi,önsedim ama cd hala calısıyor diye geçiştirdim.
ama sıra cd ye geldiğince yapacak birse kalmamıstı
sonuç olarak ne yapmamız gerekiyor?bendede aynı sorun var?
sevise göndermekten başka bir çözüm göremiyorum,fakat ben muhtemelen göndermem şöyle makina git-gel rahat 30 gün serviste kaybeder ki bu kadar süre makina olmadan yapamam,biraz bekleyip harici dvd yazıcı almayı düşünüyorum.fiyatları 100 ytl civarı ama servise gönderen arkadaşlar sonucu foruma lütfen yazsın
gözünüz aydın:) bilgisayarım dvd romu görmüyodu geri getirdim:) bu konu hakkında yardım isteyenler pm atabilirler...
Benimki de aynı şekilde olmuştu bilgisayar görmüyordu. Meğer yerinden çıkmış Ankara'da teknik servise götürdüm 2 günde aldım geri vidaları sıkıştırdılar. Aldım geldim hiç öyle 30 gün falan beklemedim
quote:
Orjinalden alıntı: gx2delete
Benimki de aynı şekilde olmuştu bilgisayar görmüyordu. Meğer yerinden çıkmış Ankara'da teknik servise götürdüm 2 günde aldım geri vidaları sıkıştırdılar. Aldım geldim hiç öyle 30 gün falan beklemedim
ne yazık ki bulunduğum ilde servis yok,sırf kargo süresi git-gel 1 haftayı bulur.Fakat ankara daki servise götürebilirim belki,servisin adresi nedir?