Şimdi Ara

Dizüstü bilgisayarınızın tuşu mu kayboldu? Çözümü burada..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok değişik bir siteye denk geldim bugün, çok ilgincime gitti sizlerle paylaşmak istedim.

yazı buradanalıntıdır.

Başınıza gelmiş midir bilmem ama etrafımda klavye tuşu kaybolan bir çok kullanıcı gördüm. Böyle bir durumda olsanız sizin aklınıza ne gelirdi?

Kimisi yüksek maliyetine rağmen komple klavye setini değiştirirdi kimi ise harici klavye kullanma yoluna giderek laptop’ını dizüstü olmaktan çıkartır masaüstü kullanırdı.

Artık bu külfetin altına girmeye gerek yok, klavye tuşlarını tek tek temin etmeniz mümkün!

Bu yazımızda indirmax olarak sizlere tanıtacağımız web sitesi bir klavye tuşu temin etme sitesidir. laptopkey.com da markalara ayrılmış birçok dizüstü modeli var, kendi bilgisayarınızın marka ve modelini seçerek sipariş vermeye başlayabilirsiniz.

www.laptopkey.com adresine girdiğimizde öncelikle sol menüde bulunan markalardan kendi laptop’ımıza uygun olan modeli seçiyoruz. Ben kendi markam olan “Samsung” seçeneğine tıkladım ve karşıma aşağıda gördüğünüz sayfa çıktı.

Bu sayfada görüldüğü üzere;

1. Marka seçimimizi zaten yaptık

2. Seri seçimini yapıyoruz (SF)

3. Model seçimini de yapıyoruz ve sonraki aşamada şöyle bir seçenek çıkıyor karşımıza;

Bazı dizüstü bilgisayarlar markalarında klavyeler aynı görünsede aslında tuş takımının alt yapısı farklı olabiliyor, bu yüzden marka, seri ve model seçiminden sonra bu aşamayıda dikkatlice uygun seçeneği seçerek geçmemiz gerekiyor.

1.Aşağıda gördüğünüz üzere SG5 ve SG18 modeli var, buradan ben kendi bilgisayarıma uygun olan SG5 seçeneğine tıklıyorum.

2.Aşamada ise kaç adet tuşa ihtiyacımız olduğunu bize soruyor, örneğin A tuşumuzun kayıp olduğunu varsayalım. Böyle bir durumda tabi ki 1 seçeneğini seçmemiz gerekiyor.

3.Aşamada ise kayıp olan tuşumuzun işlevini yazıyoruz. Yani A.

Bu 3 aşamayı atlattıktan sonras “Continue to Step 2″ butonuna tıklayarak sipariş ve ödeme sayfasına geçebilir, siparişinizi tamamlayarak beklemeye geçebilirsiniz.

İyi alışverişler dileriz…

indirmax.com | editör

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.