Şimdi Ara

dizüstü ekranı bölündü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam işten sonra eve geldiğimde labtop'u açtığımda ekranın sol tarafının dikine bir çizgiyle renklerinin solmuş olduğunu farkettim.Ne oldu bu alete?Dell İnspiron 510m

• Obaaaa tam benlik soru! Benim Lcd ekrana da aynısı oldu servise götürdüğümde üretim hatası olduğunu ve ekranın komple değişmesi gerektiğini söylediler. Bu lcd ekranların piksellerini oluşturan küçük pin benzeri ledler var ekranın içinde onlardan biri yanınca ekran aynen öyle çizgili oluyor işte. Sende de benzer bir sorun var. Hiç düşünme garantisi varsa git at aldığın yerdekilerin kafasına değiştirsinler. Yoksa üzgünüm ama çoooook yüksek meblağlara ekranı komple yeniletmen gerekecek. Arkadaşımın HP diz üstü bilgisayarının ekranı kırıldı 850 YTL istiyorlar değiştirmek için. Umarım garantisi vardır aletin. Çok geçmiş olsun.
  • Ekran faal ama bu bölünme rahatsız edici.Ayrıca garantisi yok.Cihaz 2.5 yaşında belki satıp yenisini alıcam.
  • Görüntü gitmez zaten ama ekranın ortasında bir çizgi ya da ekranda pek çok nokta belirir. Ölü piksel tabir ettiğimiz bu noktalar ve çizgiler büyük üreticiler tarafından bile garanti kapsamı dışında kalıyor ancak sadece ekranda 3-5 tane (markaya göre değişir) toplu iğne ucu kadar nokta (sarı ya da yeşil genelde) varsa bu geçerli. Bir çizgi ve renk solması ise ciddi bir arıza göstergesi. Yetkili servise bir götürün çok pahalıya mal olacaksa satmak en akıllıcası olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.