Dizüstü bilgisayarımı düşürdüğüm için dahili belleğim kafayı yeni. tarama yapınca 2 adet bozuk sektör buluyor. Ancak HDD pro uygulaması ile taradığımda "healt" bölülümde sektör sorununu sarı gösteriyor kırmızı değil.
Diskim iki bölümden oluşuyordu yani bölmüştüm. bunları ayrı ayrı biçimlendirdim ancak birleştirirken hata veriyor. Bu sebeple yeni bir HDD almayı düşünüyorum.
Dizüstü bilgisayarımı sadece okulda basit işlerde kullanıyorum o sebeple kaliteden ziayde ucuz bir ürün ihtiyacım var. 500 gb hacmi olan fiyat olarak uygun ama sorun çıkarmayacak bir ürün önerir misiniz lütfen?
Seagate buldum 155 lira 500 gb ancak iyi midir bilemedim?
Birden internetten HDD almam sıkıntı yaratır mı sizce kargoda?
Her markanın üretim teknolojisi, argesi farklıdır.
Wd arıza oranı en düşük diskler arasındadır, garanti süreçlerindede inanılmaz iyidirler, ürünlerinizi wd'nin sitesine kayıt ederseniz disk arızasında Türkiyedeki servisle muhattap bile olmadan direk yurtdışına diskleri gönderip 1 haftada disk değişimi yaptırabiliyorsunuz. Bunların hepsi artıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: TheHeroZeus
Yanlış anlamayın hem fikir soruyo hem itiraz ediyo gibi lütfen .
Hocam win8.1 mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bu hdd'den uzak durun. Kanser eder sizi hem 5400 rpm hem de 8mb cache var. Benimki 16mb cache sadece o kadar ve bazen çıldırıyorum yavaşlıktan.
7200 rpm ve 32-64mb cache olan bir hdd alın rahat edin.
Windows 10
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme