Şimdi Ara

Dizüstüne Low Level Format Atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 sene önce Asus K52J serisi dizüstü bilgisayar aldım. Intel i5 460M işlemcili bir bilgisayar. İlk başlarda gayet iyi performans veriyordu. Fakat şimdi inanılmaz yavaş. Format attım defalarca bana mısın demiyor. Format işleminden kısa bir süre sonra gene aynı yavaşlık başlıyor. Doğru düzgün bir program/oyun da yüklü değil, hard disk çok dolu da değil.

Low level format atmak istiyorum. Hard diskimin bir bölümünde lisanslı Windows 7 imajı var ve recovery işlemi yaparak format atıyorum, donanım sürücüleri de bu şekilde kuruluyor. Sorum şu, çeşitli programlar ile low level format atarsam hdd'deki bu Windows 7 imajım silinir mi?

• kingsta kullanıcısına yanıt
    hdd'deki herşey silinir.
  • Lisansı nasıl kurtarabilirim sizce?
  • Low level atarsan kurtaramazsın. İmajın yedeğini alsanda boot edemiyorsun çoğu zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum windows 7 serialini öğrenmen lazım,bunun içinde AIDA64 isimli bir program var,programı kurup çalıştırıp sırasıyla sol menüden>yazılım>lisanslar tıklarsan sağ kısımda windows 7 hangi sürüm olduğu vede seriali yazacaktır,bunları kaydedip telefonundan resmini çekebilirsin en basit olarak,daha sonrada hangi windows 7 sürümü ise onun .iso olanını bulacaksın,atıyorum windows 7 home premium 64 bit türkçe gibi bunu indirip dvd yazdırıp yada usb belleğe yazdırıp cihazına temizden formatı atarsın,aktivasyon ekranındada önceden kaydettiğin seriali girer aktivasyon yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.