Şimdi Ara

DJ olmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi geceler diliyorum arkadaşlar. 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim, okulumun bitimine 1 yıl kaldı ve özel bir okulda eğitim hayatıma devam ediyorum. Son yıllarda fark ettim ki ben bu hayatı yaşamak istemiyorum. Takım elbise giyip önemli iş görüşmelerinde bulunmak benim tarzım değilmiş, yani anlayacağınız boşuna okuyup para vermişiz okula. 2-3 senedir girişmeye çalışıp fakat bir türlü cesaret edemediğim DJ'lik işine girmek istiyorum. Fakat ne bir bilgim, ne de bir altyapım, geçmişim var. Öncelikle buradan bu işten az da olsa anlayan arkadaşlara sesleniyorum, öneriniz nedir? Kursa mı gitmeliyim yoksa ucuzundan bir controller alıp kendi kendime mi öğreniyim? Tamamen 0'ım bu konu hakkında, müzik kulağıma güveniyorum ama işin ne olduğunu, ne kadar zor ya da kolay olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Konuya daha hakim olan arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsem gerçekten çok sevinirim.

Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum

• kendi kendine öğrenmeye çalış sonrası geliyor bro. vakit lazım vakit..
  • ekipman lazım ekipman için para lazım bir şeyler sergileyebilecek duruma gelmen için zaman lazım. okulunu bitir kendi paranla hobi olarak başla eğer yatkınsan bu işe bırakırsın işi tam zamanlı dj olursun. üniversitenin son senesinde bırakırsan çok büyük pişmanlıklar çekersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

ekipman lazım ekipman için para lazım bir şeyler sergileyebilecek duruma gelmen için zaman lazım. okulunu bitir kendi paranla hobi olarak başla eğer yatkınsan bu işe bırakırsın işi tam zamanlı dj olursun. üniversitenin son senesinde bırakırsan çok büyük pişmanlıklar çekersin.

öncelik ekipman mı peki? yoksa kendi kendime bir şeyleri çözmek mi gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi und0ne -- 24 Mayıs 2015; 15:49:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: und0ne

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

ekipman lazım ekipman için para lazım bir şeyler sergileyebilecek duruma gelmen için zaman lazım. okulunu bitir kendi paranla hobi olarak başla eğer yatkınsan bu işe bırakırsın işi tam zamanlı dj olursun. üniversitenin son senesinde bırakırsan çok büyük pişmanlıklar çekersin.

öncelik ekipman mı peki? yoksa kendi kendime bir şeyleri çözmek mi gerekli?

Öncelik sensin. Kendi kendine çözmek zorunda değilsin kursları var bunun fakat işin inceliklerini kendin çözmek çok ayrı bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gangster olmak istiyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.