Şimdi Ara

DJI Mini 4 Pro: Uçuş Deneyiminizi Yeni Bir Seviyeye Taşıyın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• DJI Mini 4 Pro, kompakt ve hafif tasarımıyla öne çıkan, güçlü görüntüleme ve gelişmiş engel algılama yeteneklerine sahip bir drone. Hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için ideal olan Mini 4 Pro, havadan nefes kesici çekimler yapmanızı ve unutulmaz anları ölümsüzleştirmenizi sağlıyor.

Mini 4 Pro'nun Özellikleri:

• Hafif ve Taşınabilir: 249 gram ağırlığıyla, Mini 4 Pro birçok ülkede kayıtsız uçuşa izin verilen drone kategorisine giriyor. Bu sayede, yasal prosedürlerle uğraşmadan havadan çekimler yapabilirsiniz.

• Güçlü Görüntüleme: 48MP fotoğraflar ve 4K/60fps-4K/100fps videolar çekebilen Mini 4 Pro, her detayı net ve canlı bir şekilde yakalar. HDR modu ile zorlu ışık koşullarında bile mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz.

• Gelişmiş Engel Algılama: Mini 4 Pro, her açıdan engel algılama sağlayan üç yönlü engel sensörlerine sahip. Bu sayede, uçuş sırasında daha güvenli ve keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

• Geniş Uçuş Menzili: 20 km'ye kadar uzanan FHD video aktarım mesafesi ile Mini 4 Pro, görüntü kontrolünü her zaman elinizde tutmanızı sağlar.

• Uzun Uçuş Süresi: 34 dakikaya kadar uzanan uçuş süresi ile Mini 4 Pro, tek seferde daha geniş alanları keşfetmenize ve daha uzun videolar çekmenize imkan verir.

• Kolay Kullanım: DJI Fly uygulaması ile Mini 4 Pro'yu kontrol etmek oldukça kolay. Sezgisel arayüzü ve otomatik uçuş modları sayesinde, drone kullanma deneyimi olmayanlar bile kolayca havadan çekimler yapabilir.

Mini 4 Pro ile Neler Yapabilirsiniz?

• Muhteşem manzaraların fotoğraflarını ve videolarını çekin.

• Seyahatlerinizin ve maceralarınızın anılarını ölümsüzleştirin.

• Mülkünüzün veya işletmenizin havadan çekimlerini yapın.

• Filmler, müzik videoları ve reklamlar için havadan çekimler gerçekleştirin.

• Doğayı ve vahşi yaşamı yeni bir bakış açısıyla keşfedin.

DJI Mini 4 Pro, havacılığa yeni başlamak veya uçuş deneyiminizi yeni bir seviyeye taşımak isteyenler için mükemmel bir seçim. Kompakt ve hafif tasarımı, güçlü görüntüleme yetenekleri ve gelişmiş engel algılama özellikleri ile Mini 4 Pro, size unutulmaz havadan çekimler sunacak.

DJI Mini 4 Pro'yu satın almak için tıklayın

• Bunada belge gerekiyor yanıltıcı bilgi! Yakaladıkları an rapor tutarlar 1 ay sonra eve 90k ödemeli tutanak gelince anlarsınız sakın yakalanmayın :) İzinsiz tüm uçuşlar ister hobi ister ticari hepsi izine tabii! İzin almakta ölüm ve çok meşakkatli.

• dijitalcoach kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, lisans belgesi gerekmiyor olarak bilgi verdim. Uçuş izni için, izin başvurusu yapmanıza gerek yok veya izin belgesine gerek yok diye bir bilgi vermedim. O yüzden yanıltıcı bilgi söyleminiz son derece yanıltıcı bir yorum olmuş. 90K'lık bir tutanak gelir demişsiniz. Onun için ceza kalemleri, aracın plakasından sigortasına kadar olacak tüm maddelerin eksiklik ya da varlığına göre değişiklik gösterir. 1:16'da belirttiğim gibi bunların detaylarını sonraki videolarda açıklayacağım. Takipte kalırsanız, yanılmamak için doğru bilgileri öğrenebilirsiniz.

• Hiçbir şey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 4 Haziran 2024; 8:5:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış bilgi yok. 500gr altı için yeşil alanda izne gerek yok. 500gr üstü için de yeşil alan izni online 5 dakikada alınıyor. Asıl sarı alan için izin gerekiyor (5-10 gün önceden başvurmak gerekiyor). Ve 500gr altı dronelar hiçbir şekilde sarı alanlarda izin için başvuramıyor.

• 48MP fotoğraf berbat... 48MP fotoğraf hayali ile sakın almayın... aletin gerçek değeri 12MP

• Hocam güzel yazmışsınız, detay verseydiniz keşke. Öğrenseydik biz de ne gerektiğini. Ne gerekiyor tam? Ben deniz üstünde uçuramaz mıyım manzara çekemez miyim? Şehir içinde demiyorum bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı "DJI Mini 4 Pro #1 Kutu Açılışı" şeklinde değişebilir ve ilerleyen tarihlerde merak edilenleri çekebilirsin..

• dijitalcoach kullanıcısına yanıt
    bu tip cihazların uçuş alanları çok kısıtlı yakalanırsan mahkemelik oluyorsun. Eskiden havaalanları askeri alan ve barajlar gibi alanlarda sadece yasak diye biliyordum taki bir vatandaşın videosuna denk gelene kadar resmen uçuramazsınız diye tüm haritarlar kıp kırmızı o kadar para veripte rezil rüsva olacağıma hiç almam daha.

• Neden kelime oyunlarına ihtiyaç duyuyorsunuz? Dikkat çekmek için mi? Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan İnsansız Hava Aracı Sistemleri talimatını lütfen çok dikkatli okuyun. İzinsiz asla drone kaldiramazsiniz ve izin almak için de pilot lisansına ihtiyaç var. Sizlerin takipçilerinize doğru bilgi vermenizi bekliyorum iletişime geçerseniz daha detaylı bilgi verebilirim.

• drone almak serbest uçurmak yasak bunu söyleyemiyorsunu..

• Ben SHGM uçus lisansı sahibi biriyim ve SHGM eğitimlerinde 500 gram altı drone larda uçuş iznine gerek olmadığı şeklinde bilgi verilir. Askeri ve uçuşa yasak bölgeler dışında uçurduğunuz müddetçe kimse size tutanak tutup ceza kesemez. Velevki öyle bir olay başınıza geldi Bölge İdare Mahkemesinden yürütmeyi durdurma kararı alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.