Hayırlı günler, Sony bravia 40ex728 sahibiyim. TV internete wi-fi dan bağlı ama hotspot programlarından biriyle. Apartmanda ortak olarak kullandığımız ve PC’ye takılı olan interneti tp-link wireless adaptöründen Connectify-Hotspot programıyla TV’ye aktardım. PC’den medya akışını etkinleştirdim. tv'nin desteklediği birçok formatı izleyebiliyorum ve internete girebiliyorum. Ancak TV’nin mkv desteği olmadığı için izlenemiyor. PS3’te de izlenemediğini biliyorum. PS3 Media Server’la izlenebildiğini okuyunca ümitlendim belki TV’den de izlerim dedim. Program sunucuyu oluşturdu ama yanlış ağda yani benim TV’nin bağlı olmadığı ağda. O yüzden sunucuyu göremiyorum. Zaten TV’den ağdaki diğer PC’ler veya sunucularda gözükmüyor. Bir çözümü var mı bu işin? Başka önerebileceğiniz DLNA media server programları var mı bu ayarı barındıran? Şimdiden Teşekkürler.
Arkadaşlar Mezzmo isimli programı kullanarak mkv videoları oynatmayı başardım. Ama takılarak oynatıyor. PC gerçek zamanlı bir dönüştürme yapıyor sanırım. Neyse başka bir soru sormak istiyorum: TV'nin mp4 videolarda altyazı desteği yok böyle bir programla bunun üstesinden gelebilir miyim?
aranızda kimse yokmu genşler şu sony tvlerde altyazı mp4 videoları izleyen, 5-6 saat converte harcamadan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme