Eğer böyle bir talebiniz varsa sizin için 41 lvl char kasabilirim.Charın açılmasından 41 lvl olmasına kadar tüm yük bana aittir.Bence gerekli ve oyunun tadı starter kasmak ama eğer isterseniz küçük bir mevla karşılığı kasabilirim.
hmm cazip geldi. 3/4 serverindeyim ben 75m'ye yaparmısın ?
yaparım da oyun parası ile değil gerçek para ile
nası kascan Grupmu kurcaz nasıl olcak eğer çar vercen kascam diyosan olmazda o yüzden :D kasarsan Grupla 33 üm 41 yapabilirmisin bu arada %300 event wardı demin bitti kaçıran arklara geçmiş olsun
salla eventi hep var da siz bana yetki veriosunuz hangi digi hangi tamer nick digi ismi fln ben yepyeni bi char açıyorum ve size 1-1,5 haftada (max süre daha erken olabilir ama malum tatil dönemi +son senem lisedeki) o cahrı 41 yapıyorum ve size veriyorum karşılığında da para alıyorum.
ya offf keşke girseydim %300 event mi _? off kaçırdım mı yani offf bitti mi ya event offf :(:(:(
Arkadaşlar bu gün sabah %500 exp eventi kaçıran arkadaşlara yine geçmişler olsun
bi allahın kulu kssn versin yaawwwwwwww
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme