Şimdi Ara

DNS ADRESİM İSVİÇRE GÖRÜNÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumdan yasaklı sitelere VPN kullanmadan giriş yapabiliyorum ve DNS testi yaptığımda sunucu adresim İsviçre olarak görünüyor.Pc den yapınca ise İstanbul.
    Bunun nedeni nedir, tehlikeli midir ve nasıl kurtulurum acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Telefonda VPN yüklü
  • Tehlikesi vardır tabi kredi kartı işlemleri falan yapılıyorsa veya telefonda özel resim videolarınız varsa bunlar güvende değil
  • VPN başkasının havuzunda yüzmek gibidir girerken havuza dalar gibi girersin 🙃
  • dakturk kullanıcısına yanıt
    Nasıl kurtulabilirim peki?
    Herhangi bir VPN uygulaması yüklü değil uzun süredir.
  • Eğer hala girebiliyorsan sorun devam ediyor telefonda VPN uygulaması yüklü ama surekli İsviçre mi görünüyor
  • İpnedirden bakınca bende Antalya Antep gibi şehirlerde gorunuyum böyle birşey ise umur etmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun uygulama kisimindan bakabilirsin VPN ile ilgini ne yuklediysen
  • Hocam çözebildiniz mi problemi? Benim evde ki internette kendi kendine tüm yasaklı sitelere girmeye başladı. Ayar çekebilecek kimse yok benden başka. Modem şifresini falan da benden başka kimse bilmiyor anlamadım yani. Nasıl düzelticem bilemedim

• Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Hayır çözemedim maalesef.Sadece telefonumla wi-fi üzerinden girerken oluyor bende de.
  • Belki DNS girilmiştir telefonuna ağ ayarlarini sıfırlayıp tekrar deneyin sorun kalmaz
  • Cep telefonu wifi ayarlarında DNS kisimina girilmiş olabilir o DNS peri silin
  • iamNS kullanıcısına yanıt

Anladim hocam. Az once modemi resetledim. Komple fabrika ayarlari ve temiz kurulum ile yeniden kurdum bende. İlk malum sitelere giris denememde mahkeme kararlari sayfasi ile karsilasirken aradan 10 dakika gectikten sonra yine tum yasakli sitelere girebiliyorum hala. İlgili mercilere sikayet edicem bu durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemle ilgili demedim ama telefonun wifi ayarında DNS den bahsettim
  • wifi ayarlarında ilgili ağın dns i değiştirilmiş olabilir. vpn e bağlı olsa bildiğim kadarıyla forumda mesaj atamazsın izin vermez.

• dnsleaktest.com

dns sunucusu o ülkededir sorun yok...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Hocam burada normal ama neden hâlâ girebiliyorum ki yasaklı sitelere?
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Üstteki Türkiye alttaki ise açılmıyor.
  • iamNS kullanıcısına yanıt

neden engellediler acaba bir işler çevirdikleri kesin...

https://www.grc.com/dns/dns.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 16 Aralık 2020; 11:35:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.