Şimdi Ara

DNS de ise yaramiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar inci sozluge giremiyorum dns de ise yaramiyor bunu nasil cozebilirim bildiginiz calisan proxy var yardim ederseniz cok sevinirim

• yok mu yardim edebilecek olan
  • yemin ederim bunlarin inadina sansurun girdigi gun google a turbanli citir gibi sarisin baldiz afet super hatun xxx yazacagim lanet olsun bunlarin adaletine
  • www.ktunnel.com
  • iranlaşıyoruz diyoruz gelin toplanalım diyoruz ciddiye alan yok yakında mahkemelerde şeriat mahkemesine döner ozmn görürüm sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

www.ktunnel.com

eyv dostum dns simdi calismaya basladi da dns de yasak oldugunda kesn bi cozmu yok mu bu isin
  • quote:

iranlaşıyoruz diyoruz gelin toplanalım diyoruz ciddiye alan yok yakında mahkemelerde şeriat mahkemesine döner ozmn görürüm sizi

dostum bunlara oy verenlerde bu gerizekalilik oldugu surece icin rahat olsun irandan bile beter olacaz
  • Bende inci sölüğe girebiliyorum fakat çok kullandığım şu siteye artık giremez oldum yaawww.filestube.com

Her türlü dns yi denedim olmadı proxy ullandık olmadı hosta ekleyim dedim olmadı olmadı olmadı daha ne olsun?

neyi denediysem sürekli 212.156.4.8 burya yönlendiriyor adamlar sansürde çığır açtı arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgemici

Bende inci sölüğe girebiliyorum fakat çok kullandığım şu siteye artık giremez oldum yaawww.filestube.com

Her türlü dns yi denedim olmadı proxy ullandık olmadı hosta ekleyim dedim olmadı olmadı olmadı daha ne olsun?

neyi denediysem sürekli 212.156.4.8 burya yönlendiriyor adamlar sansürde çığır açtı arkadaş.

no problem

DNS de ise yaramiyor

• peki dns yi değiştirmeden bir flushdns yapıncada girebiliyor musunuz?

yada en iyisi sen bir kullandığın dns falan bir yaz bakalım birde ben deneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventador

quote:

iranlaşıyoruz diyoruz gelin toplanalım diyoruz ciddiye alan yok yakında mahkemelerde şeriat mahkemesine döner ozmn görürüm sizi

dostum bunlara oy verenlerde bu gerizekalilik oldugu surece icin rahat olsun irandan bile beter olacaz

4 senedir zihniyette herhangi bir değişiklik olmamış hâlâ karşı tarafa hakaret
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.