Bildirim
DNS VE PROBLEMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
browserda adres satırınahttp://66.249.85.104 yaz dene google açılmazsa sorun çok büyük ihtimalle sende değil bağlandığın wireless ağındadır. bide senden kaynaklı olabilcek firewall aklıma geliyor disable edip dene eğer kullanıyorsan. -
benim problemim şu yaklaşık 2 ay kadar öncesinde internete çok güzel şekilde girip gezinebiliyorum.Ancak son 2 ay içinde internete 3 dakika girebiliyorsam 8-9 dakika bir kopma problemi yaşıyorum.problemim internet hattımda değil,adsl modemimde değil bilgisayara format bile attım yeni modem bile denedim ama problemi bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olun -
Hattının kalitesinde sorun vardır attenution degeri yukselmiştir bence yani parazit vardır.
Forumda arama yap birsuru konu vardı
quote:
Orjinalden alıntı: sledge
benim problemim şu yaklaşık 2 ay kadar öncesinde internete çok güzel şekilde girip gezinebiliyorum.Ancak son 2 ay içinde internete 3 dakika girebiliyorsam 8-9 dakika bir kopma problemi yaşıyorum.problemim internet hattımda değil,adsl modemimde değil bilgisayara format bile attım yeni modem bile denedim ama problemi bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X