Şimdi Ara

DNS VE PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOTEBOOK 'UM VAR . KABLOSUZ AĞ DÜĞMESİNİ AÇINCA BULUNDUĞUM ALANDA MEVCUT BİR KABLOSUZ İNTERNET AĞINA BAĞLANABİLİYORUM. AMA SÖRF YAPAMIYORUM. MESSENGER'A DA BAĞLANAMIYORUM. DNS VE ANAHTAR BAĞLANTI NOKTASI HATASI ALIYORUM. NE YAPMAM LAZIM. BİR AY ÖNCESİNE KADAR SORUNSUZ BAĞLANABİLİYORDUM.

• browserda adres satırınahttp://66.249.85.104 yaz dene google açılmazsa sorun çok büyük ihtimalle sende değil bağlandığın wireless ağındadır. bide senden kaynaklı olabilcek firewall aklıma geliyor disable edip dene eğer kullanıyorsan.
  • benim problemim şu yaklaşık 2 ay kadar öncesinde internete çok güzel şekilde girip gezinebiliyorum.Ancak son 2 ay içinde internete 3 dakika girebiliyorsam 8-9 dakika bir kopma problemi yaşıyorum.problemim internet hattımda değil,adsl modemimde değil bilgisayara format bile attım yeni modem bile denedim ama problemi bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olun
  • Hattının kalitesinde sorun vardır attenution degeri yukselmiştir bence yani parazit vardır.
    Forumda arama yap birsuru konu vardı

quote:

Orjinalden alıntı: sledge

benim problemim şu yaklaşık 2 ay kadar öncesinde internete çok güzel şekilde girip gezinebiliyorum.Ancak son 2 ay içinde internete 3 dakika girebiliyorsam 8-9 dakika bir kopma problemi yaşıyorum.problemim internet hattımda değil,adsl modemimde değil bilgisayara format bile attım yeni modem bile denedim ama problemi bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.