bunu hız artırıyoruz deyip bizi kandıran ECNEBI telekoma yollamak lazım
birseyler artacak ama ne, olsa olsa insanlarin sinir katsayisi artacak.
farzedin ki dünya savaşı çıkıyor ve şanlı türk ordusu japonyayı ele geçiriyor. orada yapacağımız da ne olur dersiniz? 100 Mbps 3 GB kotalı, 29 ytl ya da 290000 japon yeni (yerse)
quote:
Orjinalden alıntı: salpyilmaz
farzedin ki dünya savaşı çıkıyor ve şanlı türk ordusu japonyayı ele geçiriyor. orada yapacağımız da ne olur dersiniz? 100 Mbps 3 GB kotalı, 29 ytl ya da 290000 japon yeni (yerse)
Biz japonya ile ancak müttefik oluruz, onlar bizi çok seviyolar Bize vize uygulamayan sayılı ülkelerden biri japonya
Mesela al pasaportonu git japonyaya hiçbir engel yok valla:) Gitmişken 100mbit neymiş tadınada bakarsın
sürekli dl yapanlar yada arşiv yapanlar için hız önemli tabi..
Hakkaten yaz geldi istanbula şimdi internet modundan kurtulalım, haydi herkez dışarı sokaklar şenlensin
quote:
Orjinalden alıntı: possessor
sürekli dl yapanlar yada arşiv yapanlar için hız önemli tabi..
İnternette bulunan video içeriklerine ulaşmak içinde hız lazım, tv seyretmek içinde... ayrıca kotasız olması lazım...
hız iyi güzel öenmlidir de tabi bunun yanında fiyatında artma olmaz ise ama turkıyede dewamlı hızmet arttıkca fiyat artar degismez sabit kuraldır bu cnuku
quote:
Orjinalden alıntı: Hunter_one Biz japonya ile ancak müttefik oluruz, onlar bizi çok seviyolar Bize vize uygulamayan sayılı ülkelerden biri japonya
Mesela al pasaportonu git japonyaya hiçbir engel yok valla:) Gitmişken 100mbit neymiş tadınada bakarsın
Japonlar'a vereceklerdi ya telekomu ne güzel olacaktı. Aslında Japonlar şu internet olayına bir el atsa Türkiye'de ne iyi olurdu.
herhalde okullar kapanınca hız yüseltecekler. karne hediyesi diye de reklam yaparlar :)
quote:
Orjinalden alıntı: MP4
herhalde okullar kapanınca hız yüseltecekler. karne hediyesi diye de reklam yaparlar :)
Aynen öyle bencede, karne hesiyesi hesabına birde promosyon yaparlar bağlantı ücreti almazlar ve hızıda 2 kat yaparlar gibi geliyorda, ben ucuzlamasını istiyorum, ok hız artacak ama ödediğimiz paralar çok fazla fiyatlarıda indirmeleri için epey bir tepki vermemiz lazım, diğer konuda bağlantı portlarının parasını 2 ayda çıkarıyormuş telekom demekki geriye kalan süper kar ve bu kadar kara rağmen fiyat indirimi yapmamaları beni sinir eden nokta.
» Normal Sınırsız Tarife Bağlantı Hızı (Kbps) Bağlantı Ücreti ** Aylık Sabit Ücret 256 / 64 59 YTL 49 YTL 512 / 128 59 YTL 99 YTL 1024 / 256 59 YTL 169 YTL 2048 / 512 59 YTL 269 YTL
Şu tarifelere bir bakın telekom personeline 30 YTL olan bize 269 YTL
Walla yazdığın tarifeler gibi olursa millet yine çok tepki gözterir, ben en azından limitliler için minimum 1 Mbit düşünüyordum hemde 19 YTL ye... Arkadaşlar fiyatlar çok o konuda tepkilerimiz artmalı fiyatların düşmesi öncelik olmalı
quote:
Orjinalden alıntı: raptor2006
Walla yazdığın tarifeler gibi olursa millet yine çok tepki gözterir, ben en azından limitliler için minimum 1 Mbit düşünüyordum hemde 19 YTL ye... Arkadaşlar fiyatlar çok o konuda tepkilerimiz artmalı fiyatların düşmesi öncelik olmalı
Limitli kullanıcılar için hız önemli değil ki. 512k olmuş 1mbit olmuş hiç önemli değil isterse 10 mbti olsun! Aslında benim görüşüm limitli kullanıcılara 512k bile çok! 256k olmalı limitlliler.
Esas hız arttırımı limitsizler için olmalı. Limitli kullanıcılar için kota arttırımından başka birşey işe yaramaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Glyph
quote:
Orjinalden alıntı: Hunter_one Biz japonya ile ancak müttefik oluruz, onlar bizi çok seviyolar Bize vize uygulamayan sayılı ülkelerden biri japonya
Japonlar'a vereceklerdi ya telekomu ne güzel olacaktı. Aslında Japonlar şu internet olayına bir el atsa Türkiye'de ne iyi olurdu.
Bütün altyapımızı oger yerine japon bir firmaya hatta japon hükümetine emanet etseydik bize kendileri gibi değer verirlerdi kar için değil hizmet için yatırım yaparlardı. Japonlar bizi seviyor ya kaç defa söyleyeceğim
Limitliler için hız artırımı önemli değil diyorsunda biz hiç mi dowload yapmıyoruz, bir site açılırken zaman kaybını biz yaşamıyormuyuz, limitlerin yükseltilmesi gerekli ayrıca, Benim kanımca Telekomun limitlilere ağırlık vermesinin sebebi abone sayısını artırmak, limitsizlere hız yükseltirse zaten limitsiz 1 abone 10 kişiyle bağlanıp yani apartmana bile dağıtıp tek fiyatla işi bitirir ama limitli olursa herkez limit aşımı olmasın diye kimseyle paylaşmaz dolayısıyla abone sayısı artar, bu yüzden limitsizlerin hızını Telekom hiçbir zaman arttırmayacak.
tabikide gonul isterki limitsiz 1mbit 49ytl olsun ama bu su asamada imkansiz gozukuyor.Ama limitli olmasi sayesinde 1mbit i 49ytl ye alabilme sansi doguyor insanlara. limitli demek dl demek degil mesela limitli olup oyun oynayan cok kisi var bu durumda emin olunki sizin gibi 24saat pc yi acik birakip dl yapanlardan cok daha fazla hiza ihtiyaclari var ozellikle yurt disi serverlerde dusuk pingle oyun oynayabilmek icin daha baska sebepleride vardir elbet. Sonuc olarak bekleyip gorecez.
quote:
Orjinalden alıntı: raptor2006
Limitliler için hız artırımı önemli değil diyorsunda biz hiç mi dowload yapmıyoruz, bir site açılırken zaman kaybını biz yaşamıyormuyuz, limitlerin yükseltilmesi gerekli ayrıca, Benim kanımca Telekomun limitlilere ağırlık vermesinin sebebi abone sayısını artırmak, limitsizlere hız yükseltirse zaten limitsiz 1 abone 10 kişiyle bağlanıp yani apartmana bile dağıtıp tek fiyatla işi bitirir ama limitli olursa herkez limit aşımı olmasın diye kimseyle paylaşmaz dolayısıyla abone sayısı artar, bu yüzden limitsizlerin hızını Telekom hiçbir zaman arttırmayacak.
Düşüncen tamamen yanlış! Limitsiz kullananlar apartmana dağıtım yapma amacında değildir! Apartmana dağıtmak demek hızı limitlemek demek zaten 512k hızı 4 kişiye dağıtırsan 512/4 gibi bir bağlantı kullanırsın. Ve bu normal bir vatandaşın isteyebileceği bir bağlantı türü değil. Apartmana dağıtanlar çok az sayıda kişi bunu herkese mal etmek çok saçma! Sınırısızın fiyatı düşürülse zaten kimse kotalı şnternet almaz herkes sınırsız alır ve kimseylede paylaşma ihtiyacı duymaz!