Şimdi Ara

Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
0
Favori
86.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyuk beklenti sarsar, samimi soyluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Takvime bakarak bir tarih sallamak gerekirse "10 güne kadar tk dan çıkması beklendiğine göre 18 mayıs perşembe beklenen tarih. 19 mayıs tatil ve sonrası haftasonu olduğuna göre esas müjdeyi 22 mayıs pazartesi günü alırız galiba :) Evet 22 mayısı baz alarak geri sayıma başlıyorum

Tarife TK dan geçtimi geçmedimi bugün belli olmuş olması lazım? Yada en azından bu hafta belli olur.
  • su durumda haziran ayinda resmi bir aciklama yapilmasi gerekir en azindan TK dan gecip gecmedigine dair.
  • henüz onaylanmadı tarife hala TK'da.
  • 128ten 256'ya kasımda geçilmişti. 256 kotalıdan 512 kotalıya yine kasımda geçildi.
    1024'e de heralde kasımda geçeriz.
  • İnşallah kasıma kalmaz hız arttırımı. Çünkü biz sınırsızlarda kasımda hiçbir arttırım yapılmamıştı. 2 yılda bir artacaksa bu sınırsız hızları, bari adam gibi bir hız versinler yazın.
  • kota artmazsa kalsın,ben almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

henüz onaylanmadı tarife hala TK'da.

Ne kadar ağır yapıyor bu işleri tk, özel sektörü düşünmekten vatandaşa fırsat kalmıyor tabi. Birazda ülke internetini düşünsünler yahu daha ne kadar sürecek bu durum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

henüz onaylanmadı tarife hala TK'da.

Ne kadar ağır yapıyor bu işleri tk, özel sektörü düşünmekten vatandaşa fırsat kalmıyor tabi. Birazda ülke internetini düşünsünler yahu daha ne kadar sürecek bu durum!

burası TÜRKİYE,her yerde aksar,askıya alınır işler

• bu yıl içinde olma ihtimali çok düşük bence.... adsl2+ noldu bea herkes aldı modemleri

quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

İnşallah kasıma kalmaz hız arttırımı. Çünkü biz sınırsızlarda kasımda hiçbir arttırım yapılmamıştı. 2 yılda bir artacaksa bu sınırsız hızları, bari adam gibi bir hız versinler yazın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

ücretleri değiştirmeden hız arttırımı dediği için;

tahminim
    512 limitsiz 49 ytl.
    1024 limitsiz 99 ytl olur.
    1024 3 gb kotalı 29 ytl olur.

bende İnanıyorum Bişiler Yapıcaklar Ama Ne
  • quote:

1024 3 gb kotalı 29 ytl olur.

Yok daha dünyada böyle bir örnek yok

Bi tarafımla gülerim böyle bir tarife olursa
  • 20Mbps 1GB kotalı yapsınlar,tam türk icadı olur.
  • Bence okulların tatil olmasını bekliyorlar, kampanya filan olması lazım, gösterişli bi şekilde geçilir herhalde.
  • Ben şahsen fiyatların düşmesinden yanayım hız ikinci planda.
  • Bu altyapıyla internet çökmezse bende neyim
  • İnterneti hızlandıracaz diye bir laf atıyolar 2 ay geçiyor ortada bişey yok, madem öyle son anda söyleyinde bizde aylarca bekleyip dil dökmeyelim, hızlandıracaz diye bir laf var ama ucuzlatacağız diyen yok halen sınırsızlar 100 YTL 200 YTL civarında çok pahalı kullanıyoruz interneti.
  • olursa bu is temmuzda olur olmassa daha onceleride oldugu gibi kasim ayinda olur.
  • 30 mbit 1gb kora yapar bunlar
  • dışarıda hava sıcak 27-28 derece birileri şunları dürtse : YAZ GELDİİİİİİİİİİİİİİİİ
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.