Şimdi Ara

Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
0
Favori
86.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telekomun yine buyuk kazigi ben kablo kullaniyorum artik bekliyecez kablo ne yapacak bu durum karsisinda kabloda allahtan kota olayi yok^^
  • hadi bakalım bekliyoruz
  • işleri ne bunların düzeltsinler alt yapıyı o kadar parayı alıyorlar bizden ona göre çalışsınlar herkez sınırsız olsada sorun olmasın altyapıda hatlar yeterli değilmiş banane kardeşim düzelteceksin sınırsızda en 512 olacak
  • sınırsız kullanıcıları paylaşımcı olarak goruyorlar bizim gibi sınırsız kullanıcılara faydası olmayacak gibi geliyo
  • hız artmayacaksa fiyatları dusurun
  • telekomdan nefret edenler derneği kurulsa müşterilerinin %80 seni üye olur herhalde
  • kotalıları 10 mbit yapsan nolur. gene ayda 3 gb kullanacağı için gene 512 kadar hattı kullanmış olcak. önemli olan sınırsızları adam gibi yükseltsinler. kotasızları 512 yapcaklar mı bakalım. yoksa bi işe yaramaz
  • yaw telekom bu 6 ay sonunda 256sınırsız tarifeyi kaldırmaya kalkmasın. Umarım böyle bişey yapmazlar, çok tepki toplarlar bence.
    belkide 256sınırsız kullananların sayısını azaltıp kalanlarıda sindirerek 256sınırsız tarifeyi kaldırmayı planlıyorlardır.

Ben 256/64 lük baglantıda bırak 6GB download kotasını uploadım bile aylık 10gb civarında. 6gb olduktan sonra napayım ben adsl'yi.
    Ama 256sınırsız tarifenin fiyatı düşerse ve devam ederse benimde işime gelir yani. Zaten 256 baglantıyla ayda 50gb civarı download yapıyorum. Apartmana falan dagıttıgımda yok. Artık her ay 49ytl koymaya başladı. Fiyatı indirmezlerse kablonete geçmeyi düşünüyorum bende. enazından aylık 30küsür milyona düşse bari.

Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız

Bence sınırsız tarifeleri enazından kablonet fiyatlarıyla eşitlemeleri lazım. (256sınırsız 37ytlydi heralde kablonette)

• kablonet 37 lira ama 12 lirada destek bedeli ödüyosun gene oluyo 49 lira hatta hali hazırda evde kablo tv kullanmıyorsan 7 lirada onun için ödeyeceksin, bildiğimm kadarıyla bütün firmalarda isteğe bağlı değil destek alıp almamak en azından kablonet firmasına bir süre önce sorduğumda 12 lirayı ödemem gerektiği söylenmişti. ultra da filan isteğe bağlı sanırım

zaten çoğu kişi telekom özelleşince herşeyin güzelleşeceğini rekabetin çıkacağını kalitenin artacağını söylüyodu, benimde aralarında bulunduğum bir grup ise rekabetin filan olmayacağını birşeyinde değişmeyeceğini düşünüyorduk, yanılmışız anlaşılan baksanıza sürekli hız artırımı oluyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaVinci -- 12 Mayıs 2006; 16:51:13 >
  • "Sıradan kullanıcılar limitsiz 512k adsl hatlarına aylık 99 ytl öderken, telekom personeli dünden itibaren 2 mbit hatlara 30 ytl ödeyecek."

• İki kat hızlandıracaklarmış hızımızı. Telekom personelinin hatları kaç kat hızlandı???? Ve ayda 30ytl. Utanmasalar bedava verecekler. Bizim de 6 ay sonra 256kbps'yi önümüze atacaklar. MADEM SINIRSIZ İNTERNETİ TEŞVİK ETMİYORLAR, KENDİ PERSONELLERİNE DE KOTALI İNTERNET VERSİNLER!
  • burada 256 larin 1mbit olacagindan bahsedilmis su durumda 512 lerde 2mbit olmali yaniliyormuyum?Ayrica 2007 den once boyle birsey olamaz gecen seferde yazin denmisdi ama 2006 yi bulmusdu bundanda kimse umitli degil zaten
  • killnOd 256lar 6 ay boyunca 1 mbit olacak. Devam etmek isteyen kullanıcak, istemeyen 256ya geri dönecek.
    512ler 1mbit olacak. (Nemecek'in yazdıklarına göre.)
  • peki 512 1mbit demisde sinirlimi sinirsizmi yani mesela 6g kotali 512ler, 1mbit ve yine 6gb kotalimi olacak yoksa sinirsizmi olacaklar ayrica 1mbit icin kotanin yukselme ihtimali varmi nemecek?
  • Heykel tanınmasın diye gözünüde karartmışlar
    quote:

Orjinalden alıntı: sarcoma

telekomun hız arttırımıyla düşüncesi bence böyle olur;

http://img217.imageshack.us/img217/5831/skmkdr3po.jpg

• rakip olmazsa boyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChakMak -- 13 Mayıs 2006; 3:33:13 >
  • Doany kim ? bu arada 1 mb ne zaman gelicek kablonet ne olucak ?
  • Doany Telekom'un yeni genel müdürü, 1 mbit yazın gelecek diye sanılıyor, kablonette durum belli olmamakla beraber bana göre onlar da aynı şekilde bir indirim yapacaklar.
  • bence TELEKOTA uygun olacaktır ...
    quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Kota Telekom(Turk Telekom demem artık) un yeni tarifeleri anlaşılan bize pek yaramayacak.(sınırsızlara)
    Doany sanada
  • eskiden beri telekom yanlıların söylediği bişey var.. (insanlar %90 ı zaten kotalı kullanımı tercih ediyor)
    İNSANLAR KOTALI KULLANIMI ASLA TERCİH ETMİYORRRR.... türk insanın alım gücü çok düşük olduğu için mümkün olan en ucuz tarifeyi almaya çalışıyorr... TELEKOM ÇALIŞANLARINA DUYRULURR...
    telekom 29 ytl e 512 sınırsız verdi de vatandaş istemedi mi??????? yada 10 ytl 128 kotalı yapın bakalım
    1 tane 512 kotalı kalıyor mu !!!!

bir arkadaş yazmış 256 sınırsızları 1 mbit e alıştırıp 256 kullanıcı sayısı azalınca telekom kökten 256 sınırsızları silecek.. Evet bencede bütün planları bunun üzerine..

telekom bu belkide 1 mbite geçen sınırsızlara 256 sınırsıza dönüş izni vermeyecek hade beyler 256 lar taze bitti diyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 13 Mayıs 2006; 21:33:15 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.