Şimdi Ara

Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
0
Favori
86.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

forumda inceleme yapar mısın arkadaşım. bununle ilgili bir sürü topic açıldı bu bölümde. biri ciddi birşey yazdı diye girdim topice "ben 1024 oldum başka kim oldu" gibi saçma bir souyla karşılaşıyorum. iyi post kasıyosunuz helal...

arkadaşım senin foruma katılım tarihine bakıyorum

Katılım zamanı: 22 Ekim 2005;

bide benmkine bakıyorum,

Katılım zamanı: 23 Haziran 2004;

senin mesaj sayına bakıyorum, birde benim mesaj sayıma görüyorumki kim daha fazla post kasmış, kim mantıklı yorum yapmış... eğer post geçmişimi incelersen, hiçbir zaman boş mesaj atmadığımı görürsün... ayrıca bu forumda en son post kasacak kişilerden birisiyimdir heralde... ve post kasmam içinde bir neden varmı onuda bilmiyorum ?her mesajımda yardımcı ve iyiniyetli içerik sunmaya çalışıyorum... ancak sölediğin sözler beni gerçektende üzdü... doğru araştırma yapmadan girdim, amacım başka topic açmadan buraya yazmaktı... yeri değil diyemessin çünki yeri burası... farkındaysan hız artırımını konuşuyorsunuz ve bende hız artırımıyla ilgili bişey yazdım... neyse sağlıcakla kal kendine dikkat et...

EDİT:
    SORAN ARKADAŞ İÇİN

hayır, 1024 oldu ama hız artışı daha olmadı... yani modemin içinde 1024 gözüküyor fakat hız testlerinde hala 490kbit çıkıyor hızım

Aynı şekilde sevgili arkadaşım. Benim geçmiş postlarımı incelersen yorum içermeyen mesajlarımın 100ü geçmediğini göreceksin (konu dışı hariç) Bu forumda fazlaca kalıp fazla soruya yanıt vermekle alakalı. Post kasmış olsaydım bu sürede 3000i geçerdim.

Ayrıca kusura bakma, internet forumunda çok fazla gereksiz topic açıldı ve saçma smileylerle asıl okunması gerekenler arka plana atıldı. sanırım sen de bu arada kaynadın. canını sıktıysam özür dilerim elbette bu sorunun yeri burası da aynı zamanda ancak 1 mbit topici de vardı o yüzden söylemiştim. gereksiz, sinirli bir tepki olduğu için tekrar özür dilerim.

saygılar...

• sonunda 256 geçtim. modem konsolunda 512 yazıyo. aradın 444 0 375 i sizin hattınız 256 dedi. belki hız artışından bi sorun olmuştur git mi speedtest yap dedi. yaptım 253,6 31k download çıktı oha falan oldum yani
  • @legolas gayet iyi inşallah böyle devam eder sen hiç modemi resetleme en iyisi

256 k da testlerde en fazla 220 görülüyor çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

sonunda 256 geçtim. modem konsolunda 512 yazıyo. aradın 444 0 375 i sizin hattınız 256 dedi. belki hız artışından bi sorun olmuştur git mi speedtest yap dedi. yaptım 253,6 31k download çıktı oha falan oldum yani

Hayırlı olsun,dowloada devam

Vaybe doany den bekledik birşeyler ama hayal kırıklığı yine.
  • bende merak ediyorum acaba telekom personelininde hızını 2 katına çıkartacakmı
  • Nasıl çıkarabilirki çünkü zaten en yüksek hızdalar.
  • www.hakediyorum.com

Site açılmıştır... Artık ortak buluşma noktamız burası
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

www.hakediyorum.com

Site açılmıştır... Artık ortak buluşma noktamız burası

siteyi senmi açtın arkadaşım

• quote:

quote:

quote:

forumda inceleme yapar mısın arkadaşım. bununle ilgili bir sürü topic açıldı bu bölümde. biri ciddi birşey yazdı diye girdim topice "ben 1024 oldum başka kim oldu" gibi saçma bir souyla karşılaşıyorum. iyi post kasıyosunuz helal...

bide benmkine bakıyorum,

senin mesaj sayına bakıyorum, birde benim mesaj sayıma görüyorumki kim daha fazla post kasmış, kim mantıklı yorum yapmış... eğer post geçmişimi incelersen, hiçbir zaman boş mesaj atmadığımı görürsün... ayrıca bu forumda en son post kasacak kişilerden birisiyimdir heralde... ve post kasmam içinde bir neden varmı onuda bilmiyorum ?her mesajımda yardımcı ve iyiniyetli içerik sunmaya çalışıyorum... ancak sölediğin sözler beni gerçektende üzdü... doğru araştırma yapmadan girdim, amacım başka topic açmadan buraya yazmaktı... yeri değil diyemessin çünki yeri burası... farkındaysan hız artırımını konuşuyorsunuz ve bende hız artırımıyla ilgili bişey yazdım... neyse sağlıcakla kal kendine dikkat et...

EDİT:
    SORAN ARKADAŞ İÇİN

hayır, 1024 oldu ama hız artışı daha olmadı... yani modemin içinde 1024 gözüküyor fakat hız testlerinde hala 490kbit çıkıyor hızım

Aynı şekilde sevgili arkadaşım. Benim geçmiş postlarımı incelersen yorum içermeyen mesajlarımın 100ü geçmediğini göreceksin (konu dışı hariç) Bu forumda fazlaca kalıp fazla soruya yanıt vermekle alakalı. Post kasmış olsaydım bu sürede 3000i geçerdim.

Ayrıca kusura bakma, internet forumunda çok fazla gereksiz topic açıldı ve saçma smileylerle asıl okunması gerekenler arka plana atıldı. sanırım sen de bu arada kaynadın. canını sıktıysam özür dilerim elbette bu sorunun yeri burası da aynı zamanda ancak 1 mbit topici de vardı o yüzden söylemiştim. gereksiz, sinirli bir tepki olduğu için tekrar özür dilerim.

saygılar...

oluyor arada böle şeyler hocam, canımızı sıkmaya değmez... anlayışlı ve güzel yanıtın içinde teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

bide benmkine bakıyorum,

EDİT:
    SORAN ARKADAŞ İÇİN

saygılar...

quote:

oluyor arada böle şeyler hocam, canımızı sıkmaya değmez... anlayışlı ve güzel yanıtın içinde teşekkür ederim

Seviyeli ve barışcıl tartışma ortamı için her ikinizide alkışlıyorum. Keşke herkesler böyle yapsa.

• quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

İçiniz rahat olsun. 6 Gb ı 6 ay kota aşım ücreti ödemeden kullanın. Ayrıntılı açıklamayı iksforum da bulabilirsiniz.

nasıl yani 1mbit sınırsız interneti 49 ytl ye mi kullanacağız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

İçiniz rahat olsun. 6 Gb ı 6 ay kota aşım ücreti ödemeden kullanın. Ayrıntılı açıklamayı iksforum da bulabilirsiniz.

nasıl yani 1mbit sınırsız interneti 49 ytl ye mi kullanacağız?

Korktuğum 2 şey var. Eğer telekom kota aşım ücreti almadan bu uygulamayı başlatırsa, umarım çökmez gene alt yapı ve internet kağnı gibi olmaz.

İkincisi de , ben 1 mbit sınırsız kullanıcısı olsaydım, bunu haksızlık olarak yorumlardım ki öyle. Umarım ciddi tartışmalar yaşanmaz bu konuda.
  • @Nemecek
    Sadece başlığı söyleyip , arkası iksforum'da demesen inan çok güzel olacak. Madem , söyledin , arkasını neden getirmiyorsun ? Hayır , sorun değil , senin sitene gider bakarım , ama , işyerimden ne hikmetse senin sitene giremiyorum. Artık , akşam evden bakarım. Ya da bi arkadaş , @Nemecek'in sitesine girip , detaylı bilgiyi buraya taşıyabilir mi ?
  • www.hakediyorum.com

• BU telekoma hala kimse güvenemiyor,resmi bir açıklama veya resmi bir yazı yapılması lazım,birde bu tarife değişikliklerinde bağlantı ücreti vs alınacak mı,hala insanların kafası karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK102 -- 31 Temmuz 2006; 15:38:47 >
  • mk012

kimsenin kafasının karışık olmaması lazım bu topicleri takip edenlerden. defalarca söyledim konu dışı dahil. bağlantı ücreti sadece yeni abonelik alımlarında ve farklı bir bölgeye taşınmalarda alınır. aynı santral içi nakillerde ve tarife değişikliklerinde kesinlikle bir ücret talebi olmaz. sadece telefon nakillerinde 7.5 ytl nakil ücreti alınır. kotalıya geçiş vs olayı da ayın 1 inde olduğundan dikkatli kullanılmalıdır.

ancak 256 dan 1024 6 gb kotalıya 1 eylülde geçiş olayında da kota aşım ücreti alınmayacağından geçişteki kota değişimini dikkate almanıza gerek yok. sonuçta sınırsız gibi kullanacaksınız.

benim tek merak ettiğim, 256 dan 1024 6 GB kotalıya geçişte özel bir başvuru yapılmasının gerekli olup olmadığı. sadece 1024 6 GB kotalıya geçiş dilekçesi vermek yeterliyse sanırım zahmetsiz bir geçiş işlemi olacak. 6 ay sonra 256 ya mutlu, biraz da buruk bir dönüş olacak ama olsun...

• telekom'a ve özellikle Doany kımılına okkalı bir uyarı lazım.oturduğumuz yerden laf yapıyoruz nereye kadar arkadaşlar?gerekirse telekom'u basalım,gerekirse eylemin alasını yapalım,gerekirse nezarete alınalım ama bu kadarda koyun yerine konmayalım ya..netten san andreas oynuyorum,net kasıo tabi..adamlara soruyom nie böle 256 adsl var diom,256 kaldımı ki diolar resmen allah kahretsn bu tekelci zihniyeti..!

doany ve telekom bünyesine giren herkes!ülkemizdeki aşılan her kota'daki her byte size aynen....... ALLAHINIZDAN BULACAKSINIZ ULAN!!!!

• ya birisi bana 3gb kotalı faturasında vergi matrahı ücreti ne kadar bir söyleyebilir mi

yani 29/3072

49/6144 yaptığınız zaman aslında interneti en pahallıya kullanan 3 gb kotalı olanlar değil mi? Yoksa beynim mi sulandı

Ya bir de burda nasılsa onlarca telekom çalışanı vardır. Biri çıkıp bir kullanıcının aylık maliyeti bize şu kadar desin ya yüzde kaç kar ediyorlar bir öğrenelim

**Aylık kullanım ücreti 49 YTL olan 256 kilobitlik sınırsız internet paketi kullanıcıları ise kendi tercihleri doğrultusunda 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren aynı fiyata 1 megabit'lik (1024 kilobit) hız ve 6 gigabayt kotalık paketten yararlanabilecekler. Yükseltilmiş hız ve kotalı ADSL paketini aynı fiyatla kullanan kullanıcılar istedikleri takdirde 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda eski paketleri olan 256 kilobit sınırsız internet erişim paketine geri dönebilecekler.

bu yazı yine değişmiş abi eskiden kota aşım ücreti alınmayacak da deniyordu ya oyuncak oldu bu tarife adamın ellerinde yok önce 1024/128 diye ilan ettiler sonra 1024/256 oldu falan profosyonel değiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 1 Ağustos 2006; 0:03:56 >

• kafam oldu pilaçka yaa, kimin ne söylediği belli değil
  • burda toplanıyoruz arkadaşlar... Giriyor musunuz?

Tam faaliyete geçmiştir...

www.hakediyorum.com
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.