Şimdi Ara

Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
0
Favori
86.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • squalla, kendimi tuttum tuttum ama söyleyeceğim arkadaşım. Hani sıcak havalarda çok dikkatini vererek bir iş yaparsın da terlersin, bunalırsın. tam bu anda bir kara sinek musallat olur. Gözüne, yanağına hatta büyük bir cesaretle dudağına konup insanı sinir eder ya, aynen o hissi uyandırıyorsun yazılarınla. sürç-i lisan ettiysem affola...
  • quote:

Orjinalden alıntı: squalla

quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

Bu arada, bu değişim işlemi yapılacak eyleme kesinlikle engel olamaz. Katılmak isteyen arkadaşların hepsini 2 eylülde taksim meydanına bekliyoruz!

Bence eylem ertelensin. Ben gelmeyecem ama yine de 6 ay sonra yapın yapacaksanız. Böylelikle telekoma teşekkür etmiş olursunuz.

yine mi sen!!

sence de sıkmadın mı artık!! kimse seni takmıo anlamıo musun. eylem niye ertelensin açıklasana! sen zaten telekomu savunan adamsın telekoma karşı yapılacak eyleme nasıl karışırsın. hem telekoma neden teşekkür edecekmişiz uyguladığı çifte standart için mi?? sence 256 sınırsızlara 6 ay 1024 deneme hakkı telekomun tüm imajını temizleyip teşekkür etmek için neden yaratıyo mu??

• Sırf nickime bakarak cevap verdiğiniz için bu böyle gider.
    Kasım'da hız arttırıldı 8 ay sonra bir daha arttırıldı. Sizler şimdi mart'a kadar zaten 1024 sınırsız kullanacaksınız. Nisan ayında hız arttırımının üstünden 8 ay geçmiş oluyor. Zaten nemecek demişti. 1 yıl içinde 2 kere hız arttırıldı böyle giderse min hız 2048 olur diye. Bu düşünceden yola çıkarak eylemi mart ayından sonraki yaşanacak gelişmelere bakarak yapmak daha mantıklı. Şu an için bırakın 1024 sınırsızın tadını çıkarın. Baktınız yeni tarife sizin için yine güzel gelmedi o zaman eylem yapın.
  • quote:

squalla, kendimi tuttum tuttum ama söyleyeceğim arkadaşım. Hani sıcak havalarda çok dikkatini vererek bir iş yaparsın da terlersin, bunalırsın. tam bu anda bir kara sinek musallat olur. Gözüne, yanağına hatta büyük bir cesaretle dudağına konup insanı sinir eder ya, aynen o hissi uyandırıyorsun yazılarınla. sürç-i lisan ettiysem affola...

Eğer bu ayardan sonra da saçmalamaya devam ederse, ben bu squalla'nın android olduğuna kanaat getireceğim.
    Eline sağlık salpyilmaz. Sonuna kadar haketti bunu.
    @FrEaK35
    Arkadaşım sende her seferinde kimse seni kaale almıyor diyorsun; ama her seferinde bu kıymeti kendinden menkûl arkadaşa uzun uzadıya cevaplar yazıyorsun. Anla işte adamın laftan sözden anladığı yok. Ama salpyılmaz'ın verdiği ayar ona ölene kadar yeter.
    />
    />
    />

• quote:

squalla, kendimi tuttum tuttum ama söyleyeceğim arkadaşım. Hani sıcak havalarda çok dikkatini vererek bir iş yaparsın da terlersin, bunalırsın. tam bu anda bir kara sinek musallat olur. Gözüne, yanağına hatta büyük bir cesaretle dudağına konup insanı sinir eder ya, aynen o hissi uyandırıyorsun yazılarınla. sürç-i lisan ettiysem affola...

Karnıma ağrılar girdi gülmekten

quote:

Bence eylem ertelensin. Ben gelmeyecem ama yine de 6 ay sonra yapın yapacaksanız. Böylelikle telekoma teşekkür etmiş olursunuz.

Ben her gün teşekkür ediyorum bak.Allah belanı versin Telekom.
    Tekelci şirketi savunma bize git başkalarını kandır

salpyilmaz eylem için çaba harcıyorsunuz. emeği geçenlere sonsuz teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: kaizersozes

... Anla işte adamın laftan sözden anladığı yok. Ama salpyılmaz'ın verdiği ayar ona ölene kadar yeter...

yetmemiş olacak ki hala nickime bakarak cevap yazıyosunuz falan diyo; sanki çok mantıklı şeyler söylermiş gibi..

bnce bu adam telekom tarafından burdaki topluluğu yatıştırmak için görevlendirilmiş, karşılığında da mutlaka bişeyler kazanıyo. yoksa çıkarı olmayan hiçbi insan forumda bu kadar ezilip büzülmeye dayanamaz. tabi yeterince zeki olmadığı için de sakin gibi görünen mesajları insanları geriyo. uzak tutmak lazım forumdan böyle adamları, bunların amacı farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrEaK35 -- 4 Ağustos 2006; 21:52:54 >
  • quote:

Sırf nickime bakarak cevap verdiğiniz için bu böyle gider.
    Kasım'da hız arttırıldı 8 ay sonra bir daha arttırıldı. Sizler şimdi mart'a kadar zaten 1024 sınırsız kullanacaksınız. Nisan ayında hız arttırımının üstünden 8 ay geçmiş oluyor. Zaten nemecek demişti. 1 yıl içinde 2 kere hız arttırıldı böyle giderse min hız 2048 olur diye. Bu düşünceden yola çıkarak eylemi mart ayından sonraki yaşanacak gelişmelere bakarak yapmak daha mantıklı. Şu an için bırakın 1024 sınırsızın tadını çıkarın. Baktınız yeni tarife sizin için yine güzel gelmedi o zaman eylem yapın.

ister 2048 olsun ister10 mb ne farkeder kota 3 gb olduktan sonra 100 mb verseler ne b...uma yarayacak.

• Konuştuğum çoğu kişi 3GB'ı şimdiden aşmış zaten Telekom'um planı gerçekten iyi işliyor. Eskiden kota aşımında maksimum 125YTL alıyordu, şimdi maksimum 174YTL alacak. Arada 50YTL fark var yani, Telekom yine karlı. Bu adamlar kullanıcıları her şekilde düzüyor. 1024 kullananlar kotayı 512 kullandığı döneme göre daha fazla aşacaktır, anlık yüklenmelerle Telekom'un altyapısına birşey olmayacak tabiki. Sıkıyosa herkese 1024 sınırsız versin o zaman noluyo bakalım alyapı falan. Ya gerçekten de Kurt Telekom... Bu ince hesaplara kafa yorup delirmicem artık ben sınırsızım ve her ne olursa olsun sınırsızda kalmaya devam edicem.
  • quote:

Sırf nickime bakarak cevap verdiğiniz için bu böyle gider.

sen telekomun sitesinde yazılanları okuyosun ama anlamıyorsun heralde???

orda 1m bit ama 6gb kotalı tarifeden yararlanabilirler diyor,
    sen ne diyorsun,
    önce okumayı öğren ondan snra gel akıl ver,

ayrıca kota 3,5,7gb olduktan snra isterse 10m bit hız versin neye yarar be,
    çok konuşuyosun da boş konuşuyosun,

[son olarak hatırlatırım biz telekom da telekom diye veryansın ederken türk telekomdan bahsediyoruz,
    sen galiba başka bi ülkenin telekomu ile karıştırdın,
    git biraz düşün de gel sen...

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

sen telekomun sitesinde yazılanları okuyosun ama anlamıyorsun heralde???

orda 1m bit ama 6gb kotalı tarifeden yararlanabilirler diyor,
    sen ne diyorsun,
    önce okumayı öğren ondan snra gel akıl ver,

ayrıca kota 3,5,7gb olduktan snra isterse 10m bit hız versin neye yarar be,
    çok konuşuyosun da boş konuşuyosun,

[son olarak hatırlatırım biz telekom da telekom diye veryansın ederken türk telekomdan bahsediyoruz,
    sen galiba başka bi ülkenin telekomu ile karıştırdın,
    git biraz düşün de gel sen...

6 ay boyunca kota aşım ücreti alınmayacak yazılıyor forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 5 Ağustos 2006; 19:29:54 >

• sineklerin ömürleri kısa olurmuş

quote:

• quote:

quote:

Bu arada, bu değişim işlemi yapılacak eyleme kesinlikle engel olamaz. Katılmak isteyen arkadaşların hepsini 2 eylülde taksim meydanına bekliyoruz!

yaw senin bu forumda daha doğrusu bu konuda ne işin var..

iyiki yanımda değilsin şuan..bilmem anlatabildimmi...

• quote:

Orjinalden alıntı: greenman58

quote:

quote:

yaw senin bu forumda daha doğrusu bu konuda ne işin var..

iyiki yanımda değilsin şuan..bilmem anlatabildimmi...

ne yanını. yiyosa eyleme gelip ben squallayım desin bakalım o ordu kime doğru yürüyor....

• quote:

Orjinalden alıntı: kaizersozes

@salpyilmaz
    Teşekkürler dostum. Her zaman bu konuyla alakalı açıklayıcı bilgiler verdin. Eeee artık bir dilekçe örneği de yazarsın buraya. Onu da bekliyoruz yanı.

şu dilekçe konusu hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • 23.30 ve internetim yerlerde sürünüyor. Kaç gündür 10kb bile zor gördüm download yapmaya çalışırken. 256 sınırsız kullanıyorum. Şimdi bunlar bizi 6 ay 1024 sınırsız yapıp sonra internet çökerse "Bakın hep bu 256 kullananlar yüzünden bunlar, o yüzden kaldırmak istiyoruz downloadcu bunlar" derlerse hiç şaşırmam of allam offff
  • arkadaslar iksforumda gordüm sequella denen arkadas 40küsür yaşında biraz saygılı olalım. gerci 40 yaşındaki adam neden forumu karıstırmaya kalkarsa
    squella lütfen uzatma bana attıgın pm i burada yayınlamak istemiyorum zaten metal müziğede satanist işi demişsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: icabetmez

arkadaslar iksforumda gordüm sequella denen arkadas 40küsür yaşında biraz saygılı olalım. gerci 40 yaşındaki adam neden forumu karıstırmaya kalkarsa
    squella lütfen uzatma bana attıgın pm i burada yayınlamak istemiyorum zaten metal müziğede satanist işi demişsin...

icabetmez bir herzaman saygı duyarız. ama o bize saygı duyuyormu. dalga geçiyor bizle,tahrikçi mesajlar yazıyor. zaten bugunlerde herkesden bela almaya başladı.
  • 256k kullanıcıların deneme amaçlı sınırsız 1mbit bağlantıya(1mbit 6gb kota aşımsız) geçmeleri telefonla olabilirmiş belki, bu ayın sonuna kadar belli olur diyor nemecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

Orjinalden alıntı: icabetmez

arkadaslar iksforumda gordüm sequella denen arkadas 40küsür yaşında biraz saygılı olalım. gerci 40 yaşındaki adam neden forumu karıstırmaya kalkarsa

icabetmez bir herzaman saygı duyarız. ama o bize saygı duyuyormu. dalga geçiyor bizle,tahrikçi mesajlar yazıyor. zaten bugunlerde herkesden bela almaya başladı.

hocam engelleyin gormeyin yazdiklarını ben oyle yaptım kafam rahat

• Ben ayin 2 sinde, burdaki Telekoma gittim ve emirde o gün yeni gelmişti.Bizzat gözlerimle gördüm, hatta emri okudum. Olay doğru.Neyse, Üst tarafı yeni abone açılışı, alt tarafı Tarife değişikliği için olan bir abone kağıdı verdiler. Altında tel numarası, ad soyad vs bilgileri yazıp 1024 256 6gb limitli işaretlememi söylediler, işaretledim.Görevli bayan şu anda öyle bir tarife olmadığı için Eylül 1 de 1024 olıcaksınız dedi. Neyse eve döndüm bi baktım emule açıktı 80 le cekio dedim noluyo adamlar direk 1024 yapmış.Şimdi kafam iyice karıştı, emir 1 Eylülden diyor ama adam beni direk geçirdi artı zaten o geçirdiğinde, yani bu ay içinde ben 2 günde zaten kotamı aşmıştım 3-4 defa 4440375 i aradım "alınmaz kota aşımı zaten şu anda geçiş yok sizin zaten limitiniz dolduysa 2 günde sizin bağlı bulunduğunuz santralin kıyağıdır" falan dediler.Santrale gittim müdire hanım da bana geçiş olduysa eğer fatura tuzlu gelicek diye korkmamamı eğer gelirse faturayla kendisine gelmemi direk indirteceğini söyledi.Bakalım görücez 1 Eylülde faturam ne kadar gelicek.Bende inatla koyatı deliyorum iyice:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxxommo -- 6 Ağustos 2006; 14:19:46 >

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.